Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
U me to ale plati, to je nastaveni, to nezmenis…nevim, proc se vam to porad nezda a mate s tim problem, to prijmout. Jenze za tehle situace, kdy te neco tak moc boli, ze to chces vyhnat z tela, zkusis vse. Ale vlastni mi to neni.
@Lorre píše: Více
Ten se odpalil sam
Byl hrozne dotcenej, ze jsem si nechtela psat pres Whatsapp a nedala mu cislo…
A byl pak neprijemnej a pak mi jeste nechaval vzkaz na seznamce, kdy se uvidime, ale jelikoz jsem nestihla odpovedet vcas, tak se celej smazal
Nebo si me mozna zablokoval, nevim
No kdyby mi napsal Helma…asi by to bylo tezke…a tezko rict, co by bylo…je to hodne cerstve.
@My Melody píše: Více
Ano, uz jsem to vysvetlovala Ven…potrebuju ted v sobe zabit ty city k Helmutovi…mozna je to spatne, mozna ne, treba se to nepovede…nevim, jen vim, ze nechci sedet a cekat, az to prejde, zblaznila bych se, ty myslenky jsou obcas sileny. A ostatne sedela a cekala jsem 7 let…ted je treba konat. Cekat na lasku muzu do duchodu.
@Luxusnixicht píše: Více
Sem ti hned rikal ze to je trouba
, ale ty furt staremu Lorremu neveris ![]()
Hlavně bacha, ať z toho není pořádná emoční kocovina.
Nekdy to naskoci pomalu, nekdy rychle, nejde rict, ktery zpusob je lepsi, je to indi-vindi… ja jsem rychlik, bud se mi libil okamzite, nebo ne a kdyz se mi libil, postupne, jak jsme se zacali bavit, to odeslo, coz se stavalo casteji, nebo naopak, jsem se zamilovala a to se mi stalo jen par krat. Do posledniho jsem se zamilovala doslovne na prvni pohled, koukla do oci, prehodili jsme par slov, on mi podal ruku, aby se predstavil a byla jsem jak zelektrizovana, kdybych nezazila, ze laska na prvni pohled existuje, neverim.
Nene, Martina mas
. Pěkně se ho drž ![]()
No to nevim, to by asi psal divne uz pred tim setkanim, kdyby neco takoveho planoval, byl by chladnejsi…a to tak nebylo…a ze by on investoval „tolik“ penez a snahy do rozluckoveho setkani…?
Spis mi prislo, ze me chce na chvili umlcet, ze si myslel, ze ted bude mit splneno a na chvili klid…kdyz jsem vyhrozovala, ze si jinak najdu jineho…proto rovnou dva dny…ale muze to byt ruzne…kazdopadne si nemyslim, ze kdyby nemel opravdu zavazny duvod, ze by se me zbavoval…chleba jsem nezrala
Mohl me takhle mit bokem do nekonecna…vedel, ze jsem z nej priprdla a udelam pro nej vse, co si rekne…za minimum investici…musi ho to ted pekne stvat…ale pravda, ze jsem to od nej taky necekala…mozna me chtel zkratka potrestat za to, jak jsem si vyskakovala, kdyz on chudak resil rodinne problemy
A veri tak moc me lasce, ze vi, ze si to muze dovolit…na chvili se stahnout…a nebo ty problemy opravdu byly tak vazne, ze nemel na vyber, kdyz to chtel doma srovnat…a byly u nej znat takove vykyvy, ze je chvili v pohode a pise hezky a chvili zase bez nalady…ale paradoxne par dni pred tim, nez to napsal, uz psal hezky…porad, jak na me mysli, jak po mne touzi…a ze kdyz neni doma, tak je mu docela fajn…ale ze doma je to hrozny…bylo mi ho lito a jestli to vsechno bylo kvuli nasemu setkani, tak me to mrzi…ale stejne jsem necekala, ze me tak snadno hodi pres palubu…ale vim, ze na me mysli, citim to…a ze ho to taky mrzi.
S Martinem uvidime…videli jsme se 2×… po dvou setkanich, jsem nebyla jeste zamilovana ani do Helmuta…
Je brzy na nejake soudy…kazdopadne neni mi lhostejny a chci ho zase videt…vypada, ze je to fajn kluk…spis se bojim toho, ze bych mu mohla nejak ublizit ja…kdyby mi Helmut napsal - ma lasko, doma jsem to vyresil, nakonec jsme se rozesli a stehuji se jinam a ted uz budu jen tvuj…
Tak to by byla sakra prekerka… ![]()
Rozumim
… ja jen ze opatrnost, tuplem v situaci, kdyz je clovek ubolenej, nebude na skodu.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, díky za reakci. Neznám tě a právě proto jsem svůj text začala slovy, kterými se popisuješ ty sama. Pasivní agresi známe všichni, občas to uletí, nic proti ničemu. Mě tedy zajímá, proč ty usiluješ o to, aby tě pochopili a možná přijali právě ti 4.
Opakovaně se odkazuješ na inteligenci, ale posíláš svou charakteristiku lidem, kteří ji dle tvého mají nízkou. Co ti to dává a co cítíš při tom, když komunikuješ s lidmi pod svou úrovní? Nabíjí tě jejich reakce? Potřebuješ je?
K tomu rýpnutí: je k zamyšlení, proč automaticky vyjádření cizího člověka vnímáš jako snahu ti ublížit. To je přece jen jedno z možných vysvětlení, ne jediné. Na me by to třeba tak nepůsobilo. Řekla bych si - jo, to jsem ja, taková jsem, ten člověk nenapsal nic, co bych nedělala a nestala si za tím.
To na prvni pohled jsem mela jen s Andym…
Takze uz vim, ze to neni dobry indikator
A uvidime, Martin se mi libi, vcera jsem se pristihla, ze mu porad koukam do oci, ma je fakt pekny…zeleny
Ty mam nejradeji…
Za me je teda trochu moc hubenej, ale to je asi jedine, co muzu vytknout…jinak kdyby pribral, byl by uplne mnam
Nejkay kila mu asi dam
A nikdo nejsme dokonaly, ja bych zase potrebovala dat par kilo dolu a vlastne jsem ani necekala, ze me bude chtit…kdyz jsem ho videla…myslela jsem, ze k sobe bude chtit nejakou vyzablinu
No ale protiklady se asi pritahuji
Zase je pomerne vysokej, takze neni zadnej drobek…tak aspon tak ![]()
@Velryba černá píše: Více
To uz horsi byt nemuze
Ja myslim, ze kdybych ted nic neudeala, ze bych zase cekala x tydnu, nez mi napise Helmut a byla bych tam, kde jsem byla…tohle je alespon nadeje, ze se to nekam pohne, ze me to nekam posune…i kdyz to treba nebude hned ono…