Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36451
23.5.26 14:08
@Lorre píše: Více

Správně! Neměly si začínat. A bacha, ať nejsi další v pořadí! Ja nepromíjím. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
23.5.26 14:10
@Fukitol píše: Více

Díkes! :mavam:
Zatím… :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
23.5.26 14:11

@jege
Dík! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
23.5.26 14:11
@jege píše: Více

Asi si nepochopil vlastní pointu tvého předchozího sdělení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36451
23.5.26 14:14
@Adull píše: Více

Jenže z virtuálna je někdy reálno, na které má to další virtuálno velký vliv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
@Velryba černá píše: Více

Nebo na hu._u. :P
I když mám… z jistých důvodů pořadný…prodloužený záda, občas tam ty prsty neudržím. :oops: :P

pauza, gratulace, kafe… :mavam:

Příspěvek upraven 23.05.26 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
@M_Vladim píše: Více

Hodne záleží na vlastním nastavení. Je třeba občas vidět v hádkách, že napsané urážky cíl nezasáhnou, nemají ten potenciál, to co vadí, je ta “otravnost” útočníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24742
23.5.26 14:20
@Alterna
@Alterna píše: Více

Naservirovala jsi mi analyzu se kterou já nesouhlasím :). Merunku, a její historii, znám trochu líp, troufám si tvrdit. Bylo tu s ní zle zachazeno, když ji bylo nejhůř. A protože je citlivejsi je docela běžné, že uvízla ve skoro desperatni potřebě, aby ji bylo rozumeno. Nejde o její ego nebo nadřazenost, ale o pokus znovu nabýt vlastní reality u lidí, kteří ji „pomohli“ se cítit podcenena/menecenna a nepochopena. To, co o ní píšeš, zní pohrdave a jako pomluvy. Tlumocis její vysvětlení jako aroganci a potrebu pozornosti. On to totiž taky klidně může být pokus o sebeobranu a pokus o uspořádání vlastních myšlenek, nebo způsob jak najít někoho, kdo konečně pochopí, jak vlastně mysli. Že používá AI neznamená, že je manipulativni, nebo slabá v argumentaci. Spousta citlivejsich lidí používá AI jako „berlicku“ když cítí, ze se jim nedaří vyjádřit se jasně, srozumitelné. Opakovane pokusy o porozumění u lidí, kteří ji nerozumí, nejsou divné. To zvlast po sociálních konfliktech. Ale bohužel je to „maraton“, vysvětluje víc a víc, je ji ještě méně rozumeno a proto to zkouší ještě tvrdeji. Citlivejsi lidé se obcas mohou vyjádřit velice kategoricky, pokud cítí, že je na ně utoceno, i když jsou vlastně smutní, frustrovani.

Snad si to neberes jako můj útok na Tebe, byla by to chyba. A omluva Merunce, ze mluvim o ní bez ní. Jak známo, nejsem toho přítelem, ale tentokrat nebylo zbyti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 14:21
@jege píše: Více

Ale jo, hodně lidi třeba z akademické sféry touží tenhle pocit v lidech vyvolat. Tam se střetává ta vysoká inteligence s hloupostí až do směšnosti. Přitom by je okolí daleko víc přirozeně respektovalo, kdyby to nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8960
23.5.26 14:24
@Luxusnixicht píše: Více

To si ho vykrmis drobet, to neni zadny problem, ja vzdy kazdyho vykrmila, akorat ten posledni nejde, ale aspon nehubne no :lol:.Ale placa se po brise a heka furt jak je prezranej, ale videt to neni :roll:.Hele ja si myslim, ze je to ted tak, jak to ma bejt. Objevil se novej typek, co se ti libi a Helmut te zazdil, protoze chce mit klid, tak at ho ma a uz nejlepe na veky.On to clovek vetsinou vidi az zpetne, ze to co se delo, bylo vlastne dobre.Kdyz me nechal ex, byl to pro me sok, protoze jsme se ani nepohadali, nebyl zadny konflikt a rekl konec. Nedavno jsem ho potkala v kramu, on kosik plnej basy piv, chlastu a ja kos plnej jidla, drogerie a na nem batole. V tu chvili jsem si rekla, ze jsme spokojeny asi oba, ja mam manzilka, batole, on chlast a parby. Akorat tehdy jsem to nevidela no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4570
23.5.26 14:26

hodne lidi z akademicke sfery je pouzitelnych jen v akademicke sfere, jinde jsou uplne marni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
23.5.26 14:27
@Luxusnixicht píše: Více

Jestli chces někoho narachaneho tak to jsem ja :nevim:. Neprojdu ani futrama :mrgreen:… ono to je spis o pocitu, ta výška by to mohla zkompenzovat. Byl sem na rande s malou ale tlustou, byl sem na rande s hubenou ale vysokou, ani u jedné jsem se necítil dobre 8). To cítíš ze to je ono :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.5.26 14:33

@stock jen tak mě zajímá, kdy přesně bylo tady s Meruňkou špatně zacházeno? Třeba ve chvíli, kdy se tady online hádala s Pírkem a každý ji radil dobře, ať toho nechá?
Sice se tady pasuješ do jakési ochrankyně nebo záchrankyně udajnych ublížených „outsiderů“, přičemž ti uniká, že outsideři toho fest zneužívají. Opravdu nemůžeš vše svést na to, že je „citlivější“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 14:38
@stock píše: Více

Diky :kytka: Ja pomluvu vnimam jako falešné nařčení z něčeho, co se nestalo. Nejde ani o pohrdání Meruňkou, protože pohrdat bych mohla nanejvýš jejím projevem zde, který, což je pochopitelné, není vždy a 100% stabilní vzhledem k tomu co prožívá. Nic jiného k dispozici nemám. A ani tímhle nepohrdám. Potřebu pozornosti v jejím projevu vidím, aroganci ne, to je právě to co popisuju jako argumentační slabost. Ona podle mě není ted ve stavu, kdy by měla na to být “úspěšně arogantní” (a není na tom nic špatného).
K používání AI: používám taky, na různé věci. Slo mi o to, ze se snaží urazit (jedno koho), a argumentuje to na něčem odlišném (halucinace chatu vs úprava fotek). V podstatě to chápeme stejně, tu potřebu sebepotvrzeni. A společně tedy útočíte na lidi, u kterých Malina to sebepotvrzeni hledá. Ty silněji, ona tak, jak to momentálně zvládá. Cítí se ohrožena i z mé strany, ačkoli k tomu nemá důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
23.5.26 14:50

Nechci se k tomu dal vyjadrovat, protoze kazde dalsi vyjadreni prileva benzin do rozebirani Maliny, tak jen jednou vetou a tim to uzavru, jeji reakce jsou obranna reakce na neco, co lidem, kteri tuto diskusi dlouhodobe nesleduji, unika, akce - reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová