Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Souhlasim. V tom případě je potřeba se rozejit. Protože tomu inteligentnejsimu ten “hloupy” strašně leze na nervy, ještě když ten mene inteligentni dela unahlena rozhodnuti mimo mísu. Já jsem ted takhle vyrazila toho kamionaka. To se fakt nedalo. A ve chvíli, kdy mi strhal plachtu z drevniku, aniz by měl novou na zakryti už jsem to fakt nevydrzela. Navíc on si myslel, jak je neodolatelnej a že mě bude ovladat. Tak to fakt narazil, chlapecek ![]()
@jege píše: Více
Tak proto se nekonecne snažíš poukázat na labilitu Son a Maliny ![]()
@jege píše: Více
Tak někdy třeba nemáš až tak moc nabito v ničem jiným, než v tom vysokým IQ. Takže logicky použiješ právě to.
@Alterna píše: Více
To je jako, když někdo vypráví vtip…ostatním to směšný nepřijde a on se to snaží „rozpatlávat“v touze po tom, aby se tomu zasmáli…
@Adull píše: Více
Obecně pozornost je holt velmi cenná komodita. V době internetu až extrémně. Provokací nebo obecně trollením lidi dokážou dnes dobře vydělávat, protože takto jsou algoritmy nastavené.
Navíc online svět umožňuje mnohem větší dosah, přeci se nebudou předvádět na náměstí v Horní Dolní.
Co můžeme my, prostě tu pozornost lidem nedat a ignorovat je, když není reakce, není další akce…
@Ephemeral píše: Více
Jj, nejlepší je tahle individua vyghostovat, abych pouzila moderní slovnik ![]()
@Ephemeral píše: Více
Souhlas. Někdy je dobré se přinutit se občas úmyslně „zaseknout“ a zeptat se, proč tam ten příspěvek je. Nechce náhodou rozpoutat hejt? Není to troll? ![]()
Na druhou stranu - nejde házet všechno na trollení - někteří prostě takoví, zcela autenticky, jsou. A pak je to - viz, co tu píšeme. ![]()
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale… ![]()
Příspěvek upraven 23.05.26 v 14:06
@zmrzlik píše: Více
Plus mínus stejně, jako když jsem měl poprvé COVID a 2 týdny jsem nevěděl, jestli to přežiju anebo chcípnu, anebo jako (před)minulý rok na Vánoce a Nový rok, kdy jsem se také z toho nemohl asi 2-3 týdny vyhrabat.
![]()
@Adull píše: Více
To záleží na tom, jak hluboko se do toho potopí, jak moc se angažují s emocema. ![]()
@Fukitol píše: Více
A Vladimíra, kterým také přejeme vše nejlepší!
![]()
Máš na mysli neochotu sednout si na prsty? ![]()
Nepíšu teď vůbec o miminu, je to jev, který pozoruju všude na sítích. Někteří lidi jedou trollení záměrně kvůli pozornosti, někteří třeba intuitivně vycítí, co „táhne“ a sbírá víc srdíček/lajků/palců, takže určité populární narativy nadhazují, přičemž nemusí se jednat o zcela promyšlenou strategii.
@Luxusnixicht píše: Více
Tomu už naprosto rozumím, mam
to úplně stejně
Ale zase jsem nikdy netvrdila, že musím mít sex jen z lasky… Spíš naopak