Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23987
23.5.26 13:49
@M_Vladim píše: Více

Souhlasim. V tom případě je potřeba se rozejit. Protože tomu inteligentnejsimu ten “hloupy” strašně leze na nervy, ještě když ten mene inteligentni dela unahlena rozhodnuti mimo mísu. Já jsem ted takhle vyrazila toho kamionaka. To se fakt nedalo. A ve chvíli, kdy mi strhal plachtu z drevniku, aniz by měl novou na zakryti už jsem to fakt nevydrzela. Navíc on si myslel, jak je neodolatelnej a že mě bude ovladat. Tak to fakt narazil, chlapecek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30800
23.5.26 13:50
@jege píše: Více

Tak proto se nekonecne snažíš poukázat na labilitu Son a Maliny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 13:51
@jege píše: Více

Tak někdy třeba nemáš až tak moc nabito v ničem jiným, než v tom vysokým IQ. Takže logicky použiješ právě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
23.5.26 13:51
@Alterna píše: Více

To je jako, když někdo vypráví vtip…ostatním to směšný nepřijde a on se to snaží „rozpatlávat“v touze po tom, aby se tomu zasmáli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
23.5.26 13:52
@Adull píše: Více

Obecně pozornost je holt velmi cenná komodita. V době internetu až extrémně. Provokací nebo obecně trollením lidi dokážou dnes dobře vydělávat, protože takto jsou algoritmy nastavené.
Navíc online svět umožňuje mnohem větší dosah, přeci se nebudou předvádět na náměstí v Horní Dolní.
Co můžeme my, prostě tu pozornost lidem nedat a ignorovat je, když není reakce, není další akce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.5.26 13:59

Tam sedí kteří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
23.5.26 14:00
@Ephemeral píše: Více

Jj, nejlepší je tahle individua vyghostovat, abych pouzila moderní slovnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
23.5.26 14:00
@Ephemeral píše: Více

Souhlas. Někdy je dobré se přinutit se občas úmyslně „zaseknout“ a zeptat se, proč tam ten příspěvek je. Nechce náhodou rozpoutat hejt? Není to troll? :think:
Na druhou stranu - nejde házet všechno na trollení - někteří prostě takoví, zcela autenticky, jsou. A pak je to - viz, co tu píšeme. :kytka:
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale… :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.05.26 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
23.5.26 14:02

@Velryba černá
Tady snad nikdo. :nevim:
Ale ty debaty… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36319
23.5.26 14:03
@zmrzlik píše: Více

Plus mínus stejně, jako když jsem měl poprvé COVID a 2 týdny jsem nevěděl, jestli to přežiju anebo chcípnu, anebo jako (před)minulý rok na Vánoce a Nový rok, kdy jsem se také z toho nemohl asi 2-3 týdny vyhrabat. :( :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
23.5.26 14:05
@Adull píše: Více

To záleží na tom, jak hluboko se do toho potopí, jak moc se angažují s emocema. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36319
23.5.26 14:06
@Fukitol píše: Více

A Vladimíra, kterým také přejeme vše nejlepší! ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.5.26 14:07

Máš na mysli neochotu sednout si na prsty? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257

Nepíšu teď vůbec o miminu, je to jev, který pozoruju všude na sítích. Někteří lidi jedou trollení záměrně kvůli pozornosti, někteří třeba intuitivně vycítí, co „táhne“ a sbírá víc srdíček/lajků/palců, takže určité populární narativy nadhazují, přičemž nemusí se jednat o zcela promyšlenou strategii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106321
@Luxusnixicht píše: Více

Tomu už naprosto rozumím, mam
to úplně stejně
Ale zase jsem nikdy netvrdila, že musím mít sex jen z lasky… Spíš naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit