Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37042
23.5.26 13:11

Pod úroveň… Člověk si může pokecat i s lidma, co jsou jednodušší a může to být fajn. Jenom prostě nesmí naléhat a čekat výkon tam, kde je to nereálné.
Tohle je problém mnoha lidí s vysokým IQ. Pak se cítí sami, protože nejsou ochotni, někteří možná i schopni, povídat si i o banálnějších věcech. 8)
A to se týká i partnerů. 8)

Příspěvek upraven 23.05.26 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36139
23.5.26 13:14
@Luxusnixicht píše: Více

A nebylo by lepší se soustředit na budování nového vztahu, než se pokoušet zničit ten starý? Aby sis spíše nezničila ten neupevněný nový. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36139
23.5.26 13:16
@Anonymní píše: Více

Njn, někdo si neuvědomuje, co svým chováním způsobí, nicméně to nic nezmění na tom, co už způsobil a že to způsobil právě on. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4504
23.5.26 13:17

@M_Vladim dnes ma svatek Vladimir :)
tak preji vse nej a hodne pohlavni svezesti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 13:17
@M_Vladim píše: Více

Přesně tak. Ale jak dlouho se budou chtít bavit “oni” se mnou, když jim v každé 5. větě sdělím, ze nejsou inteligentní a nemají na debatu se mnou? Ttady podle me mají snad všichni inteligenci v normě nebo +, aspoň podle psaní, proto nerozumím těm neustálým výpadům. Navíc inteligence nevylučuje, ze je někdo proste jaksi lidsky hloupej, nebo neumí vztahy a jine věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37042
23.5.26 13:20
@jege píše: Více

Kinderstube. 8) kidrštúbe… Mateřská škola. Tím je myšleno naučené základní chování, jak vůči druhým, tak prostě základní výchova. 8)

Příspěvek upraven 23.05.26 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 13:22
@jege píše: Více

Ja o vás a vašem sporu nic nevím, jen jsem tě použila jako příklad k ukázce argumentace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
23.5.26 13:25

Jenže to, že si někdo myslí, že ostatni jsou pod jeho „úroveň“ jestě neznamená, že to tak opravdu je…chytří a vzdělaní lidé se takhle vyjadřovat a neustále to opakovat nemusi…o těch to všichni vědí a oni nemaji potřebu to troubit do světa..a proč taky…jejich intelekt mluví za ně :think:…většinou se tak vyjadřuji lidé, kteři si přejí, aby to tak bylo…aby si to všichni mysleli…protože právě si to o nich nemysli nikdo a je to děsně vnitřně žere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106246
23.5.26 13:29
@Luxusnixicht píše: Více

No vida… Takže ta zamilovanost není tak zásadní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 13:30
@Adull píše: Více

Ja třeba nezpochybňuju inteligenci Mali, ale našla by určitě lepší prostor, kde by byla mezi (ze svého pohledu) sobě rovnými. Namísto toho vytrvale sděluje “hloupým” lidem, že je chytřejší a hledá u nich pochopení.

Příspěvek upraven 23.05.26 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
23.5.26 13:30

No, chtěla jsem se zeptat, jak se daří? @jege.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37042
23.5.26 13:31
@Alterna píše: Více

Emoční a společenska inteligence. Extrémní případ - někteří autististé. Logické úlohy řeší bravurně, ale ve společnosti jsou dezorientovaní až zoufalí. Někdy to pak řeší agresí.
Slovo zoufalí jsem nepoužil náhodou. Může si tak připadat jeden z dvojice s větším rozdílem IQ. Tedy, ten s nižším IQ, a při tlaku, nebo vysměchu toho druhého taky reagovat podobně. :(
Tak tudy ne, přátelé! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37042
23.5.26 13:33
@Adull píše: Více

Jj. Taky jsem někdy mimo mísu. :oops: :mrgreen: :palec: Jedna příbuzná, kantorka, mi ocenila tak, že docela umím lidem věci vysvětlit. No, taky jsem doučoval… A někdy se holt zapomenu. :oops: Anežka Lídleška. :P 

Příspěvek upraven 23.05.26 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 13:37

@M_Vladim
Ono to vždycky neznamená, že tě ten druhý válcuje svou vyšší inteligenci, když přestaneš mít chuť s nim komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
23.5.26 13:37

Proč by se měl někdo někomu vysmívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...