Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Ale jo, asi jo…
Nač to oddalovat…buď to půjde, nebo ne…je to slušnej kluk, milej…trochu nesmělej, to je hezké
No Kytarista Pavel byl extra blb
A byl dotěrnej s tím sexem ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Chapu, byla jsi na to psani dost zvykla
,ale ja si fakt myslim, ze je lepsi zit tu realitu. I to schazeni stalo za starou belu. Takze drzim moc palce, ja to vidim nadejne, u me nikdy nebyl obr tresk, abych si z nejakyho chlapa sedla na z.adek,ale ze zacatku stacily ty sympatie a pak uz se to casem rozjelo samo.
.Asi je dobre, ze chtel H pauzu, aspon mas konecne prostor pro nekoho jinyho. A ses jeste mlada, koukej si to zacit uzivat.
![]()
Hlavně se mi od začátku libi, ze mate rovnocenné výchozí podminky, tj. oba máte deti a jste single. Navic odpadají i dalsi třecí plochy jako neumerna vzdálenost ci vek, jako u helmuta ci Andyho. To budes ted zcela v soku
, konečně
. Mohu uklidit helmy, zejo?
To určitě ty honici
Kdo jiny by takhle urputně zjišťoval detaily
Já jsem nesmělé neměla, kromě jednoho, byl to slušný vysokoškolák, už nevím, zda inženýr nebo magistr, byl fakt strašně slušnej, hodnej, ale s nim by to fakt nešlo. Mně se prostě nelíbil, i když nebyl škaredý, nepřitahoval, při tom sexu dost hekal a to mě úplně odradilo, když měl trochu popito, tak mi vnucoval svoje názory a to je něco na mě,
Měli jsme spolu sex a já dodneška nevím, zda jednou nebo dvakrát.
Já jsem měla vždy muže sebevědomé, štěstí i na to, že byli slušně vychovaní, pohlední, to si fakt nemohu stěžovat a styděla jsem se spíš před nimi já, ale snažila jsem se zachovat dekorum a nenechala to na sobě moc znát.
Příspěvek upraven 23.05.26 v 00:47
@Lorre píše: Více
Starej se o sebe, Děčín znám, tak mě zajímalo, kde byli. Vůbec si mě nevšímej, jsi strašně otravnej a vlezlej. I kdybych byla starý chlap a honila si ho nad tím, že byli na večeři a že se políbíli, tak tobě po tom může být velký, košťálový pr. d. ![]()
Ty jen děláš, jak se ti to líbí, ale ve skutečnosti tě to strašně s.ere, protože jsi čekal nějaký propadák a tady to vypadá konečně nadějně, že Son po x schůzkách, mluvím o minulosti, konečně někdo zaujal a je jí s někým dobře. A ty teď moc dobře víš, že máš útrum a panicem zůstaneš už navždy.
. Po schůzce s Andym jsi na ni žárlil jak pes, byl jsi vzteklý.
@Dakota J píše: Více
Jo Helmut mi chybí hodně..ale na druhou stranu si říkám, že mám teď větší klid a žádný nervy…a jestli má problémy doma, stejně by to psaní bylo o nervy, protože by psal by málo…a já bych byla akorát nevrlá…a holt pro mě asi nemůže nic udělat a já musím žít dál..
Takže jsem si řekla, že už nebudu smutnit, ani čekat…a ono to nějak dopadne
Nechci na to myslet… takže nemůžu sedět doma se založenejma rukama…ani jsem vlastně nečekala, že se někdo objeví tak rychle
Bylo to zrovna dobře načasované…u mě byl obr třesk vlastně jen s Andym
A jak to dopadlo… takže pomalejší vývoj, nemusí být nutně špatný, to máš pravdu…ten základ tam je - sympatie, porozumění…u většiny mužů jsem hned věděla, že to nepůjde a měla jsem tam tu stopku, to tady není… takže je to určitě nadějné
![]()
Myslíš věk u Andyho? Tak Martin je stejně starý jako Andy
Ale naštěstí rozumově je někde trochu jinde
Je mu 36… já se i divím, že se mu líbím…on je docela fešák…ale jinak máš pravdu, že máme podobné podmínky… takže jo, helmu prozatím ukliď 😁 Alespoň do té doby, než napíše Helmut
![]()
Tak to je super, moc ti to preju, uz si zaslouzis nekoho, kdo bude jen pro tebe
![]()
No mně trochu nesmělosti a rozpaků, nevadí…je to roztomilé…ale nesmí to být moc
A zase lepší, než nějakej suverén…to já nemusím… mám tendence je pak usazovat
Martin je takovej akorát… podobně jako Helmut…Andy byl víc suverénní, ale nevyskakoval si na mě, byl galantní, tak to bylo taky v pořádku…teda myslím na živo
A líbání s ním, bylo asi to nejlepší…a je zvláštní, že ta chemie vlastně nemá až takovou váhu… že to někdy nestačí. Naproti tomu, líbání s Helmutem bylo asi to nejhorší…a ani se mi vůbec nelíbil…přesto byl největší láska…ta láska je fakt záhadná
![]()
Aha, ja ze mu je o par let vic
. I tak uz ma deti. Ty by ses fakt bodla na Martina, kdyby ti ted napsal?
A co vubec ten dalsi, doufám, zes ho poslala k vode. To byl traged uz podle popisu
Jo, musim mít celou dobu v hube klacek, abych mel kde ventilovat vztek
. Ovsem Martina ji přeji od samého zacatku ![]()
@Anonymní píše: Více
Dohadování se s někým, kdo potřebuje kontrolu nebo pocit chytrosti/nezávislosti je waste of time. Strach, stres nebo předchozí negativní zkušenosti, delaji z takovych osob lidi, kteří se raději hadaji, než aby něčemu rozuměli.
Vlastní zkušenost, věř mi a ignoruj.