Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15040
23.5.26 00:27
@Klopotkova píše: Více

Ale jo, asi jo… :D Nač to oddalovat…buď to půjde, nebo ne…je to slušnej kluk, milej…trochu nesmělej, to je hezké :* No Kytarista Pavel byl extra blb :jazyk: A byl dotěrnej s tím sexem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8969
23.5.26 00:30
@Luxusnixicht píše: Více

Chapu, byla jsi na to psani dost zvykla :hug:,ale ja si fakt myslim, ze je lepsi zit tu realitu. I to schazeni stalo za starou belu. Takze drzim moc palce, ja to vidim nadejne, u me nikdy nebyl obr tresk, abych si z nejakyho chlapa sedla na z.adek,ale ze zacatku stacily ty sympatie a pak uz se to casem rozjelo samo. :mrgreen:.Asi je dobre, ze chtel H pauzu, aspon mas konecne prostor pro nekoho jinyho. A ses jeste mlada, koukej si to zacit uzivat. :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
23.5.26 00:36
:cert: woe, to byl můj největší životní omyl se zamilovat do toho incela. A že jsem ho milovala fakt hodně, naštěstí už je to pryč, divím se tomu, že zrovna jeho a směju zároveň.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
23.5.26 00:36

Hlavně se mi od začátku libi, ze mate rovnocenné výchozí podminky, tj. oba máte deti a jste single. Navic odpadají i dalsi třecí plochy jako neumerna vzdálenost ci vek, jako u helmuta ci Andyho. To budes ted zcela v soku :P, konečně 8) :mrgreen:. Mohu uklidit helmy, zejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
23.5.26 00:40

To určitě ty honici :P Kdo jiny by takhle urputně zjišťoval detaily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
23.5.26 00:42

Já jsem nesmělé neměla, kromě jednoho, byl to slušný vysokoškolák, už nevím, zda inženýr nebo magistr, byl fakt strašně slušnej, hodnej, ale s nim by to fakt nešlo. Mně se prostě nelíbil, i když nebyl škaredý, nepřitahoval, při tom sexu dost hekal a to mě úplně odradilo, když měl trochu popito, tak mi vnucoval svoje názory a to je něco na mě, :cert: Měli jsme spolu sex a já dodneška nevím, zda jednou nebo dvakrát.
Já jsem měla vždy muže sebevědomé, štěstí i na to, že byli slušně vychovaní, pohlední, to si fakt nemohu stěžovat a styděla jsem se spíš před nimi já, ale snažila jsem se zachovat dekorum a nenechala to na sobě moc znát.

Příspěvek upraven 23.05.26 v 00:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
23.5.26 00:44
@Lorre píše: Více

Starej se o sebe, Děčín znám, tak mě zajímalo, kde byli. Vůbec si mě nevšímej, jsi strašně otravnej a vlezlej. I kdybych byla starý chlap a honila si ho nad tím, že byli na večeři a že se políbíli, tak tobě po tom může být velký, košťálový pr. d. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
23.5.26 00:51

:mrgreen: :mrgreen: :pankac: Ty jen děláš, jak se ti to líbí, ale ve skutečnosti tě to strašně s.ere, protože jsi čekal nějaký propadák a tady to vypadá konečně nadějně, že Son po x schůzkách, mluvím o minulosti, konečně někdo zaujal a je jí s někým dobře. A ty teď moc dobře víš, že máš útrum a panicem zůstaneš už navždy. :jazyk:. Po schůzce s Andym jsi na ni žárlil jak pes, byl jsi vzteklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
23.5.26 00:57
@Dakota J píše: Více

Jo Helmut mi chybí hodně..ale na druhou stranu si říkám, že mám teď větší klid a žádný nervy…a jestli má problémy doma, stejně by to psaní bylo o nervy, protože by psal by málo…a já bych byla akorát nevrlá…a holt pro mě asi nemůže nic udělat a já musím žít dál..
Takže jsem si řekla, že už nebudu smutnit, ani čekat…a ono to nějak dopadne :) Nechci na to myslet… takže nemůžu sedět doma se založenejma rukama…ani jsem vlastně nečekala, že se někdo objeví tak rychle :D Bylo to zrovna dobře načasované…u mě byl obr třesk vlastně jen s Andym :D A jak to dopadlo… takže pomalejší vývoj, nemusí být nutně špatný, to máš pravdu…ten základ tam je - sympatie, porozumění…u většiny mužů jsem hned věděla, že to nepůjde a měla jsem tam tu stopku, to tady není… takže je to určitě nadějné :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
23.5.26 01:04

Myslíš věk u Andyho? Tak Martin je stejně starý jako Andy :lol: Ale naštěstí rozumově je někde trochu jinde :P Je mu 36… já se i divím, že se mu líbím…on je docela fešák…ale jinak máš pravdu, že máme podobné podmínky… takže jo, helmu prozatím ukliď 😁 Alespoň do té doby, než napíše Helmut :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8969
23.5.26 01:06

Tak to je super, moc ti to preju, uz si zaslouzis nekoho, kdo bude jen pro tebe :srdce: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15040
23.5.26 01:23

No mně trochu nesmělosti a rozpaků, nevadí…je to roztomilé…ale nesmí to být moc :D A zase lepší, než nějakej suverén…to já nemusím… mám tendence je pak usazovat :mrgreen: Martin je takovej akorát… podobně jako Helmut…Andy byl víc suverénní, ale nevyskakoval si na mě, byl galantní, tak to bylo taky v pořádku…teda myslím na živo :D A líbání s ním, bylo asi to nejlepší…a je zvláštní, že ta chemie vlastně nemá až takovou váhu… že to někdy nestačí. Naproti tomu, líbání s Helmutem bylo asi to nejhorší…a ani se mi vůbec nelíbil…přesto byl největší láska…ta láska je fakt záhadná :think: :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
23.5.26 02:50

Aha, ja ze mu je o par let vic :think:. I tak uz ma deti. Ty by ses fakt bodla na Martina, kdyby ti ted napsal? :cert: A co vubec ten dalsi, doufám, zes ho poslala k vode. To byl traged uz podle popisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
23.5.26 03:03

Jo, musim mít celou dobu v hube klacek, abych mel kde ventilovat vztek 8). Ovsem Martina ji přeji od samého zacatku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24746
23.5.26 09:05
@Anonymní píše: Více

Dohadování se s někým, kdo potřebuje kontrolu nebo pocit chytrosti/nezávislosti je waste of time. Strach, stres nebo předchozí negativní zkušenosti, delaji z takovych osob lidi, kteří se raději hadaji, než aby něčemu rozuměli.
Vlastní zkušenost, věř mi a ignoruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová