Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více😂 😂 Osudová Klopotka..maskujete to fáákt dobře
@jege píše: Více
Na hloupou otazku, hloupa odpoved…
Chudak tva AI.
@Anonymní píše: Více
Raději jsi chtěla vypadat hloupě sama, jenom abych tak nevypadal já? Ty jsi hodná!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já se jí akorát zeptal, jestli netuší, kdo by mohla být Osudová. ![]()
Netuší, ale kecá jak Beneš, jenom aby něco odpověděla.
![]()
Aha, chapu…
No mozna bych mela zkusit dat do pracky vyprat treba telefon, nebo okurky…abych dokazala, ze ta pracka fakt funguje na nic
![]()
Mytí okurek v pračce je populární trik, jak rychle a bez námahy zbavit větší množství nakladaček hlíny a nečistot. Celý postup zabere jen pár minut, ale vyžaduje důkladnou přípravu samotného spotřebiče.
Postupujte podle následujících kroků:
1. Příprava pračky (velmi důležité!)
Vymyjte zásobník: Vyndejte a důkladně vymyjte šuplík na prací prášek a aviváž, aby okurky nenačichly chemií. Otřete i otvor, kam šuplík patří. Vyčistěte buben: Nechte pračku proběhnout naprázdno na 60–90 °C s přídavkem octa nebo jedlé sody. Tím odstraníte zbytky starého prášku.
2. Samotné praní okurek
Vložte okurky do bubnu pračky (ideálně maximálně do poloviny kapacity bubnu). Zvolte šetrný program (např. Vlna, Ruční praní nebo jen Máchání) s teplotou na 30 °C nebo úplně za studena. Pozor: Zkontrolujte, zda je zcela vypnuté nebo na minimum nastavené ždědění. Okurky by se jinak potloukly a poškodily. Nepoužívejte žádné prací prostředky ani aviváž.
3. Další krok: Zavařování
Po vyjmutí z pračky okurky ještě jednou propláchněte čistou vodou. Poté je můžete naskládat do sklenic, zalít nálevem (např. klasickým Deko nebo podle vlastního receptu) a sterilizovat
To vůbec, náhodou jsem na to narazila a vzpomněla si na tebe, jak si tu vykřikoval ty nesmysly a vyjadřoval se k věcem, kterým nerozumíš a v důsledku toho působil hloupě
Klidně si to vygoogli, když s umělou inteligencí pracovat neumíš ![]()
Mimochodem umělá inteligence se dá využít mnoha způsoby než jen ke stupidnímu vyhledávání, za mě skvělá při úpravě fotek ![]()
Ne mi se vousy libi
. Dodávají mi styl a důstojnost ![]()
@Anonymní píše: Více
A čemu třeba nerozumím? Nemluv obecně, ale řekni k čemu se vyjadřuji, byť tomu nerozumím.
![]()
Mně psycholožka řekla, že jsem ten typ, co ty