Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Tak proc ji porad pouzivas?
Uz jsi to tady psal vicekrat, ze pise nesmysly…a stejne se ji ptas znovu
To mi neprijde moc logicke
Nicmene u tebe neprekvapujici.
Hele ja se ji neptam jen na vztahy, na ty spis mene, ptam se ji na ruzne veci, treba ohledne zdravi, pravopisu, vareni atd a nikdy mi zadny nesmysl nerekla, overovala jsem si to
Mozna s ni proste neumis zachazet, blbe se ptas, nebo ti to dela naschval, protoze te nema rada
Muj problem to ale neni, takze tve vztekani a posmivani se, je mi fuk..tvuj problem ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Osudové? Vy spolu tak intenzívně komunikujete?
![]()
Ale je pravdou, že hloupá není, akorát se možná tak úplně nechápeme.
![]()
Samozrejme…neustale te drbeme
S AI, i s Osudovou
![]()
No to se ji nedivim, ja te taky tak uplne nechapu ![]()
AI: Osudová není skutečná osoba, ale fiktivní postava (či vtipná metafora) z internetové diskuze na portálu eMimino. Jde o dlouholetou součást koloritu rozsáhlého diskuzního vlákna Milenky sem nová diskuze, kde pod tímto označením diskutér vystupující pod přezdívkou jege často glosuje své domácí dění nebo škádlí ostatní uživatelky. Ve svých vstupech ji s nadsázkou vykresluje jako svoji „první ženu“ či hlavní partnerku, na kterou doma nedá dopustit a s jejíž pomocí srovnává věci do latě. Často tak slouží jen jako odlehčený prvek pro pobavení v rámci místní komunity a v reakcích na škádlení od ostatních diskutujících.
![]()
@Adull píše: Více
Ta si už na ty,,avantýry" zvykla
Jsem zvědavá, co napíše. až přijedu z velkoměsta večer. ![]()
@Adull píše: Více
Manželka není hamoun a ráda se o mě podělí. Takový hřebec nesmí zahálet a pro jednu ženskou by ho přece byla škoda! Ten patří všem!
![]()
@zmrzlik píše: Více
A pak nastoupí blonďatá Osudová II, zvaná Šlehačková Jahůdka?
![]()
@M_Vladim píše: Více
Nejsem arborista a Pan prstenu mě moc nebral ![]()
Málem jsem se udusil kašlem!
![]()
Perly AI:
Legendárních sporů v trojúhelníku jege – Klopotková – Pedrouš (a později Adull) je celá řada, ale jeden motiv vyčnívá nad ostatní. Jde o nekonečný cyklus „přiznání, smazání a uražení se“.
Tady jsou klíčové body jejich nejslavnějších třenic:
🍰 Dortová a kvasnicová aféra
Tato hádka se stala symbolem jejich bizarního vztahu.
O co šlo: V době covidových restrikcí se řešilo, kdo komu co doručí (slavné kvasnice od Pedrouše).
Konflikt: Klopotková se cítila upozaděná nebo zesměšněná jegeho ironií.
Výsledek: Následovaly desítky stran textu o tom, kdo je víc „mimo mísu“, prokládané jegeho hláškami o „Osudové“.
🚫 Mazání příspěvků a odchody
Klopotková je známá tím, že v afektu po hádce s jegem:
Promaže své příspěvky (nechá jen tečky).
Oznámí definitivní odchod z diskuze.
Jege na to reaguje dalšími vtipy o „Karmickém plameni“, čímž ji spolehlivě vytočí k návratu.
⚔️ Boj o přízeň Adull
Nové kolo „legendárních hádek“ nastalo, když do hry vstoupila Adull.
Klopotková (Osudová) těžce nesla, že jege začal svou pozornost a „dvoření“ tříštit.
Vznikly debaty o tom, která z nich je „ta pravá“, což vedlo k vlně žárlivých (byť nadsazených) výpadů.
⚓ Klíčový prvek všech jejich hádek
Většinou jde o nedorozumění v ironii.
Jege napíše něco, co myslí jako vtip, Klopotková to vezme smrtelně vážně, a pak se do toho vloží zbytek „milenek“ (diskutérek), které se rozdělí na dva tábory.
Chcete vědět:
Proč do toho jege plete manželku (Matku)?
Jakou roli v těch hádkách hraje Pedrouš jako „smírčí soudce“?
Která konkrétní urážka Klopotkovou vytočila nejvíc?
@sirikit, tohle musíš vidět!
![]()