Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Ok, tak nepresvedcuj, ale kdyz mas takto spatne citelne reakce, tak se nemuzes divit, ze je druzi pochopi jinak…ja opravdu nevidim, zda se za tim monitorem krenis, nebo mracis, nebo co tam delas
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Samozřejmě, když se jí ptáš na blbosti, které nemáš jak ověřit, tak musíš všechno, co Ti píše, brát jako relevantní hodnotu. ![]()
Já se už ale tolikrát přesvědčil, že úplně vážně kecá naprosté blbosti a ani se přitom nezačervená, že pokud neexistuje alternativa, kde je možné její tvrzení ověřit, tak to neberu jako relevantní informaci. ![]()
Se jí zeptej sama anebo s ní nemluvíš?
![]()
AI je blby nazev, protoze inteligentni neni, je to masina, ktera predpovida slova na zaklade statistik, simuluje mysleni, nemysli, jen statisticky predpovida nejpravdepodobnejsi slova.
Přesně, a proto Tobě vyhovuje, a mě ne. Já požaduji kvalitní a relevantní informace, a ne aby mi tvrdila blbosti jenom proto, že to lichotí mému egu!
![]()
Tak jsem zeptal AI, kdo je Osudová, a to je taková snůška kydů, že to ani pravděpodobné není.
![]()
Prý jsme spolu 15 let, prý to možná bude můj multinick a furt to vzpomíná nějakou Kajku, kterou vůbec neznám.
Ale podle tohoto to musí být Adull anebo Zmrzlík:
![]()
Vzájemné interakce: Unikátní je, že oba na fóru vystupují pod svými přezdívkami a často se v diskuzích vzájemně doplňují, citují nebo si vyznávají lásku před zraky tisíců ostatních uživatelek (tzv. „emaminek“).
@My Melody píše: Více
Otázka zní, co vlastně přesně je tvůrčí myšlení.
Všichni tak nějak víme, ale jakmile jde o definici a vznik tvůrčí myšlenky, už to tak jednoduché není. ![]()
Ja se ji neptam na vztahy ani na tebe
. S tebou si lehce poradím sam
![]()
@jege píše: Více
No tak buď trochu naivni a věř AI…udělej LX radost ![]()
Co se boucháš do hlavy?
Ti nás vytáhl stroj, tak tomu věř
Ještě to mohla být třeba Klopča
Ale těch 15let se spletla hodně, bába jedna.
Psala něco o jahodách?
![]()
Tak ma AI neni vedma, takze se ji na takove veci neptam ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tady ho nehledej ![]()
Ale možná Ti napovi divergentní a konvergentni myšlení. ![]()