Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6209
22.5.26 12:15

@Ephemeral inak som uz zachytila spravu, podla ktorej sa bude musiet vo vzdelani zohladnit to, ze ludia nebudu ai stihat. Nebudu mat schopnosti na to, dokazat analyzovat jej cinnost.
Podla mna to je strasny bic na ludi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.5.26 12:19
@Mkmkz píše: Více

Takových zpráv jsou mraky a jsou každý den. AI apokalypsa bla bla bla.
Myslím, že nikdo neví, co bude a jak to bude. Jediné, co vím, že je potřeba držet krok a neustále se vzdělávat. To je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6209
22.5.26 12:21
@Ephemeral píše: Více

Ved to je to, drzat s nou krok… Neustale sa vzdelavat. Ale vezmi si, ako rychlo ai napreduje. Kolkokrat sa nase zivotne tempo zrychli?
Inak ano, iste je iba to, ze nevieme, co nas caka :D takze to nemusi byt az tak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4499
22.5.26 12:22
@Venetia píše: Více

kafe neni duhove, jen to uzivatelske rozhrani na masine ma duhove obrazovky, ktere musis projit, nez se spusti kafe do hrnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36112
22.5.26 12:40
@Ephemeral píše: Více

Ne, AI se má snažit porozumět člověku, a ne člověk jí. Pokud to zatím neumí, tak je to pouhá Beta, kterou nemá smysl používat na vážné a důležité věci, a už vůbec ne bez nějakého relevantního vyhodnocení získaných výsledků, jak to tady některé naivně předvádí.

Já ji používám na věci, u kterých jsem schopen posoudit, jestli je výsledek od AI relevantní anebo ne. V životě bych si ale nedovolil dělat něčí psychoanalýzy jenom na základě WA zpráv, jak to tady předvádí naše zdejší „expertky“ na AI. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.5.26 12:49
@jege píše: Více

Však v pohodě. Není povinnost AI používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.5.26 12:53

Jinak ty AI výstupy od zdejších expertek ani nečtu. Co se týče interpretace lidského chování, tak na to mi AI přijde zbytečná a je to děsivé plýtvání. Sama jsem schopná napsat prompty tak, že mi na stejnou situaci AI odepíše naprosto opačné odpovědi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.26 12:55
@My Melody píše: Více

Přehnanou autentičností trpí. :lol: Celkově je spontánnější než já, naopak v práci se jistého konceptu držet musí, jinak by ji nemohl vykonávat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.5.26 13:03
@Fukitol píše: Více

Inženýři kávovaru se museli trochu zapotit :lol: a YMCA znělka tam není k tomu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23976
22.5.26 13:24
@Fukitol píše: Více

My teda nic duhovyho v práci nemame, my v tom žijem. Tipuju, ze tak tretina zamestnancu jsou gayove. Pocty nám zvedaji nejen baleťáci. Můj kolega je gay a je s ním desna sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
22.5.26 13:32

No mne zatim poradila vzdy dobre :nevim: Ja mam chytrou AI :nevim: Ona se ostatne vzdy prizbusobuje „majiteli“ :jazyk: :mrgreen: Je to stejne jako se psem, jaky pan, takovy pes, v tomto pripade - takova AI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
22.5.26 13:36

A ty myslis, ze se ridime jen tim? Tak to jsi zase naivni ty :nevim: Ja to beru jen jako jeden z nazoru…ten konecny si udelam sama. Neposloucham ani vas tady, proc myslis, ze posloucham AI? Nekdy ma dobre postrehy a zase uplne jiny pohled, ale to je vse… Nevim, co te na tom tak porad sejri. Nebo snad AI pouzivala i Osudova? Neporadila ji treba, aby se te zbavila? :* :jazyk: Tam bych pak chapala tu nevrazivost vuci AI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
22.5.26 13:38

Tak to nepouzivej a nevztekej se porad :nevim: Proste mas blbou AI no :nevim: :jazyk: Ja treba ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
22.5.26 13:39
@Lorre píše: Více

A co ti poradila se mnou? :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17931
22.5.26 13:40