Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
viem, ze sa mi to lahko hovori. ale sama hovoris, ze si parovy clovek a zaroven, ze vztah so zenatym nedavas.
velmi to boli a si paralyzovana. skus urobit aspon maly krok k tomu, aby ta bolest priniesla ovocie, ked tu uz je.
@Lorre píše: Více
Třeba toho milence využívám já
![]()
(anebo máme rovnocenné vztah ze kterého oba profitujeme..)
@Lorre píše: Více
Tak být bez partnera, tak do zadaného milence asi taky nejdu ![]()
@Venusezmarsu píše: Více
Jo, taky myslim…pokud zenska nemela 50 chlapu, nez se usadila, tak holt ty zkusenosti nenabrala…muj ex byl muj prvni a byla jsem s nim do 34 let…a od te doby mam milence no
Jo mezitim byl jeste jeden milenec a jeden kamarad, ale zila jsem jen s ex.
No tak to bylo uz v dobe, kdy na me tenkrat praskla nevera a on to proste nejak nedaval a choval se ruzne…asi jsem to i chapala, ale zit se v tom uz nedalo..Italie teda byla i predtim, ale ne tak velka…tohle uz pak bylo neunosne…
No ja nevim no…ja myslim, ze pro ty milence jsme vzacnejsi takhle prave..nez kdyby s nami zili…to by pak ta vasen byla pryc
A uz by tam nebylo to teseni a vzruseni…ber to tak, ze na tebe mysli vic, vic se na tebe tesi, vic ho vzrusujes…i kdyz je s manzelkou…a z pragmatickych duvodu s ni nejspis i zustane…me tohle teda netrapi, neverim, ze nejakej nevernej chlap, muze svou zenu uprimne milovat…podle me nemuze. Muze ji mit rad.
A tak to chápu. Umím být i sama, uměla jsem to, ale nebylo to ono. Teď máme ale děti, tak hádám, že už by to i tak bylo jiný. Já jsem člověk společenský, úplně sama bych nebyla. Ale asi bych si rozmyslela, kolik investovat do dalšího chlapa. Asi moc ne. Jak to pozoruji u známých a kamarádů, každý už jsme kolem té padesátky v nějakých zajetých kolejích. S někým novým se sžívat, to bych asi byla líná.
Přátelství s výhodami, proč ne.
@Sonarka píše: Více
Kdyby aspon porad neco nerusil, a uz an anonymitu kaslu, sem si proste nalila vino a nejak mi unika to zaklikavat.
@ambruše píše: Více
Tak my co jsme pred tricitkou moc zkusenosti nemely, se to ucime az v pokrocilejsim veku @Anonymní
Mne taky ne
@My Melody píše: Více
Tak ja bych teda osobne nechtela, aby muj milenec odesel od svych deti ke mne
To by me ani nemohl uz pritahovat…ty deti jsou jeho zodpovednost…navic, kdyby mi daval az takhle moc najevo, jak je ze me po. sranej a udela cokoliv, vubec by mi to neimponovalo…a spravnej chlap proste rodinu ve stychu nenecha. To zase je treba na to koukat i z tehle stranky. Ze ma nejake povinnosti.
Holky kez byste mely pravdu, jeste kdyby prestal s tim rusenim domluvenyho … ja bych to asi takhle zvladla, on mi za to stoji
Jenze jeho nejladsimu diteti je 25 let, ma deti velky a maji svuj zivot
@ambruše píše: Více
Me jedno dite uz vylitlo a druhy je pubos, porad na pocitaci. Sem teda stejne sama vlastne doma. Ja bych ho doma chtela, ovsem on jaksi ma nazor nekde jinde
![]()