Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.24 14:01
@Zmrzlink píše: Více

Ja uz vubec nevim co si myslet.. ja na jednu stranu chapu ze po 30 letech manzelstvi neni snadny odejit, vazby citovy, materialni, rodiny se znaji leta, deti velky, ale spolecny… ale :?
Uz se vratil z dovoleny?
A videli jste se? Me z dovolenejech i vozil darky no… :?

• Citovat
  • Upravit
1120
11.7.24 14:01
@Anonymní píše: Více

To rušení bych taky nedala, takže tě zcela chápu…..

Mne to zrušil jednou za cely roka a byla jsem z Toho hotova, jak se člověk těší a to zklamání je strašný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.24 14:07

Chapu douvody ze je nemocnej, musi nekde nekam duleuzite a neodkladne, ale on mi to treba zrusil ze je strase unavenej, jako proste co si pak ja mela myslet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106096
11.7.24 14:20

Nekdy to nejde, podle toho bych lásku neposuzovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.7.24 14:22

To by me taky stvalo…takze chapu…muj je v tomhle spolehlivej, kdyz neco rekne, tak to plati…ale teda my to musime planovat taky trochu jinak pri te dalce a nemuze mi rict, kdyz odridim 100 kilometru, ze to rusi :mrgreen: To by byl mrtvej :jazyk: Takze u nas tohle odpada…navic se vidime malo, tak jeste aby neco rusil, kdyz uz mame prilezitost :D

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
11.7.24 14:24
@Sonarka píše: Více

Svatá pravda.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
11.7.24 14:25

Teď si v háji, ale po pár měsících budeš ráda.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.7.24 14:25
@Venetia píše: Více

Ja taky ne…je spousta lidi, co jsou spolu a laska tam davno neni. Jsou proste pohodlni, neco menit, hlavne kdyz se to pak dotyka deti, nebo majetku…to je neprijemne, resit. A casteji pali mosty zeny, muzi na tohle proste nemaji bunky :nevim: Jsou vic racionalni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 14:27

Ja se snazila to nehrotit, pokazdy sem jen napsala ze se na nej budu teda tesit priste, jen pak kdyz se to načetlo, to bouchlo, ale tohle, a to ze zacal sam od sebe, ze odejde, a stejne sem videla ze to vubec nemini udelat., tak to vlastne vedlo k tomuhle mymu poslednimu vybuchu. Je mi to proste vsechno tak lito, my si tak sedli temer ve vsem… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.7.24 14:28

Nas to teprve ceka…za 2 tydny :D Ale letos jsme se teda nahodne sesli s dovolenou nastejno :mrgreen: Aniz bychom to planovali…a jsem rada, taky asi pojedeme nekam pryc se synem, takze budu mit myslenky jinde.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
11.7.24 14:28

Ano život tě naučí si myslím, a hlavně že se nepo…z nějakého chlapa. Maloktery za to stojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 14:29
@Cizinka 999 píše: Více

Total v haji, jeste k tomu na home office, dite doma, tak se pred nim schovavam, at nevidi urvanou matku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 14:31
@Cizinka 999 píše: Více

Ja jsem asi neapratelnej romantik, je mi 50 a zamilovavam se do nespravnejch chlapu a pak jsem z toho prave po… :? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.24 14:33

Me nedavno z dovoleny psal, jak je to desny beze mne… a ted… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106096
11.7.24 14:45

Presne