Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Mne to prislo zase vzdycky lepsi, ze se spolecne zabavily
@Sonarka Vidím to naprosto stejně a ty řeči, že nás blokují? Také si nemyslím, ano ta nálada na schůzky a seznamování není, ale seznamky bych nemusela ani jako volná a když přijde někdo do cesty, tak zkrátka přijde ♥️
@Zmrzlink píše: Více
My meli zatim je jednu takovou krizicku a presne jsem si vyslechla to same
@Zmrzlink píše: Více
Jo, mi napsal dneska ze mam spoustu planu a on tam nepatri… holky sem … v.. y
![]()
@Anonymní píše: Více
Tak tenhle neodejde, proč by to dělal? 50 mu už určitě taky bylo, doma žena prudí, milenka prudí, schůzky několikrát týdně už nejsou rajc, ale další povinnost a on už je prostě pohodlnej. Nechá to s tebou pomalu vyšumět a zůstane doma. Nebo si najde novou milenku.
To myslel jako, vadí mi to, že tam nepatřím? A nebo ať už s ním opravdu nepočítáš?
@Zmrzlink 56577323 [/citacej
Jak to fakt myslel nevim. Navic ja zadny plany nemam
![]()
Ty asi nebudeš mít moc vztahových zkušeností, viď? Nic ve zlým, ale takhle jsem všechno analyzovala před třicítkou. Pak jsem pochopila, že chlapi jsou daleko jednodušší. Kdyby chtěl za tebou odejít, dávno to udělal. Teď spíš čeká, až to ukončíš sama. Už ho to nebaví, ale jestli z toho ještě kápne sem tam sex, tak OK. Jak tady někdo psal: ukonči to. Chvíli se budeš trápit, ale nakonec budeš ráda.
v zivote si nevystacis s tym, ze to nevies inak. sucitim, ano, je to emocionalne narocna situacia. ale:
najdi si niekoho, kto ti pomoze najst inu cestu, skusit riesit veci inak ako doteraz. toto je jedinecna prilezitost. urob to pre seba.
Chces slyset, aby ti tady lide psali, ze te miluje, protoze ti to na chvili utisi bolest, jenze ta se znovu vrati… jak kdyz se bolavy zub povytahne jen kousek, boli to pak jeste vic, jediny co funguje, je komplet extrakce. Ty potrebujes ve skutecnosti slyses, ze te nemiluje.
On je zenatej? A je s tou zenou? Ty se ptas, jestli te miluje? Nejspis vas nemiluje ani jednu. Muze te mit rad, jak ma decko rado nejakou oblibenou hracku, pavouk ma taky rad mouchu v siti… vzdyt z tebe profituje citove, sexualne, nejspis te ma svym zpusobem rad. Ale to co popisujes, laska neni, takhle laska nevypada.
Kdyz chlap miluje, tak bys o tom NEPOCHYBOVALA. Kdyz chlap miluje, udela uplne vsechno, aby s tou zenou byl. A bude. Kdyz chlap miluje, dela silene veci a ty o tom nepochybujes, nemusis si klast otazky, nemusis zvazovat „miluje-nemiluje“, nemusis nic resit, neni co resit. Citis to a vis to naprosto jasne.
Příspěvek upraven 11.07.24 v 16:50
@Lorre píše: Více
Tak člověk si k tomu musí dojít sám trpkými životními zkušenostmi.
Já jsem fakt ráda, že tohle jsem si odžila před 20 lety, a to jsem ani nebyla milenka. Teď bych se v tom plácat nechtěla. Ti kvalitní chlapi prostě nepodvádějí a podvodníci nestojí za trápení.
@ambruše píše: Více
Bohuzel mam toho za sebou az az… muj exmanzel odesel po nekolika letech s milenkou, neni to ze kdyz neodejde do roku, tak neodejde nikdy.
Ja to ukoncila, on nechtel, ted chtel on a ja nechtela, tak chce pauzu… ja to ukoncovala uz driv v tech scenach, na muj dotaz pak, se nikdy rozeji nechtel
. Sem tam sex ja urcite provozovat nebudu, to on zas vi.