Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlapi se dříve nebo později nechtějí dělit o své milenky a nedávají to…v tom mají ženy milenky výhodu…
@Cimada píše: Více
Ja neuvazuji racionalne vzdy…
Rekla bych, ze jsem v tomto takova rozdvojena…v necem jsem skeptik a racionalni az moc a v necem, zase porad vecna romanticka, ktera veri ve stastne konce a dojme ji i reklama na pampersky
Pry to tak lide narozeni 19. den v mesici, maji, vecny rozpor mezi rozumem a citem a taky jsme neprimerene tvrdohlavi a nenechame si nic vymluvit
…nakonec pry ale vzdy vitezime
A to je taky pravda, ze ja jsem vesmes optimista…nejak to dopadne ![]()
@Lorre píše: Více
Ty se radeji nevyjadruj a prestan laskave muj milostny zivot posuzovat podle svych zkusenosti…uz jsem ti mockrat rikala, ze s tim nemam nic spolecneho, je to jen tva zkusenost, ja s tim opravdu nesouznim. Mne milenec nepise detaily o jinych… Nejsem zranena, ani si nenecham vse libit, to mozna tak ty…kdyz jsem milence potkala, byla jsem jeste ve vztahu s ex a do toho mela dalsiho kamarada - milence, nijak jsem nestradala, nikoho nehledala, mela jsem divocejsi obdobi a byla pred koncem vztahu s ex…do toho prisel milenec, uplne necekane a rozseknul to a ja se zamilovala po usi…nemusis ze me porad delat nejakou chudinku, co si nevi rady. Fakt uz me nebavi cist, tyhle vase nesmysly vycucane z prstu a nejake dedukce o mne, ktere se tykaji jen vaseho zivota, ne meho… Dekuji za pochopeni. ![]()
@Zmrzlink píše: Více
Procetla jsem par stran… to je tak smutny, z toho jde takova zoufalost…
Nikdy nepoutej k sobe chlapa sexem, ( zradlem, svickovou, servisem, dopln co chces), pises, ze si s nim zacala spat denne, spat s nim denne ma smysl, jen pokud to tak chces sama, ale nikdy ne jen kvuli chlapovi.
Ve vztahu funguje jedine autentika, chlap nemuze milovat obraz, napriklad obraz dracice, ktera denne sexuje, muze milovat jen skutecnost, tebe, jinak to nebude fungovat.
Chlap ma byt hotovy z tebe, on te ma svadet. Pokud ho musis svadet ty, neco bude nejspis blbe. Rict si chlap vetsinou da, kdyz ho zena svadi, ale neni z tebe hotovy, zamilovany a pak to nema perspektivu.
Neslibuj, ze se zmenis, proc by ses vlastne mela menit? Kvuli chlapovi? Bud te miluje takovou jaka jsi, protoze jsi to TY, anebo te nemiluje a snazit se prizpusobit tomu, jakou by on chtel zenu, nema smysl, to nemuze fungovat.
A kde je sebeucta… chtit se menit kvuli chlapovi.. ty jsi ty, jediny original na svete, proc se menit… stylizace do jine podoby, aby ses mu libila, stejne nemuze vydrzet, skutecnost vzdy po case prorazi, tohle nemuze fungovat. Pokud mas pocit, ze se mas kvuli chlapovi menit, neco bude blbe, nepatrite k sobe..
@Klopotkova píše: Více
Docela mě překvapilo, že souběžně s profilem na emimino se mi smazal profil na idnes - je to propojené. Plus mi došlo několiv produktů od emimina, které jsem byla zavázaná zrecenzovat. Takže jsem profil obnovila v nějakém tom termínu 30 dní. Moc sem nepíšu. Když už tak do uzavřenky kde se bavíme s holkama o dětem ve věku 5-7 let abychom nespamovaly emimino.
Po půl roce to opravdu obnovit nejde. do 30 dnů tuším to lze.
@My Melody Ano Melody, však já byla zoufalá….
Byli jsme spolu 9 let a nechal mě s 2,5 letym synem, tehdy bych udělala cokoliv, aby zůstal s námi. Neviděla jsem, neslyšela….
Teď vše vidím jinak a jsem vděčná, že se nenechal a my dva spolu nejsme ![]()
Hele s tim ja problem nemam
Myslim, ze to vidim pomerne racionalne, nic si nemaluju, budoucnost, ani jeho..klidne vam tu reknu, ze je nekdy blb a postezuju si
Presto ho chci, protoze kazdy ma nejake chyby… U nas je problem jen ta dalka…to zase ale nechces slyset ty, jak rikam, soudis to dle sebe a nejake sve zkusenosti, ale dle toho, co vim, jak u tebe bylo, tak az takhle priserne, se ke mne on nikdy nechoval…ale ty to tady promitas do kazde diskuze a do kazde sve rady, nejen mne, ale i ostatnim, jak kdyby vsichni byli stejni pres kopirak a nebyla jina moznost…mozna by jsi mel uvazovat taky o nejake terapii…to myslim vazne, ne posmesne, ale evidentne s tim nejsi vubec srovnany a lecis si to skrz nas… ja jsem v pohode, o mne mit strach nemusis, ja se za nejakou chudinku fakt nepovazuju. Umim si poradit sama.
@Anonymní píše: Více
Tak co, ozval se?
At teda se zase vratime k puvodnimu tematu
Tipuju, ze uz jste se i videli ![]()
Ja jsem nenapsala nic konkretniho…a jinak vse, co pises, napodobne
To radeji neverneho a sobeckeho milence, nez uknouraneho a nesebevedomeho chlapa jako ty… A ne, nezapominam, ale musis brat v potaz, ze clovek ma nekdy vztek a tak rekne i veci, ktere tak nemysli…hlavne v tu chvili jsem to psala dost jednostranne a rikala jen to spatne, protrebovala jsem si jen ulevit a vypovidat se…a ano vim, u tebe je to zase jen okecavani, ok tak si mysli, co chces, ty jsi prece odbornik na vsechno. A beda jak nekdo nesouhlasi, ze…
Hlavne, ze ja jsem u tebe nevyzrala 18 nactka, ale sam jsi jak zastydlej pubertak. Navic jizlivej, urypanej a posmesnej. Sama vim dobre, ze muj milenecky vztah neni idealni, ani standardni, nevim, proc jsi do me jeste potreboval neustale kopat.
@Sonarka píše: Více
ozval, a jsme rozejity
nechce abych se trapila, když jsem mu rekla vsechno, co jsem skrejvala… a ja jsem v haj…
![]()
@tess50 píše: Více
Já jsem s partnerem 22 let a pořád ho chci, včera sex 3×!
Ale pravda je, že je to díky mně, on už tak aktivní moc nebývá ![]()
@omalinKA píše: Více
no, jsem vis kde…, i jsme se videli, a delal ze je jen unavenej, a dneska rano dlouha zprava, ja tady brecim do klavesnice, zejtra si asi vezmu dovlenou, nedavam to. Nakonec, ja blba, jsem ho „premluvila“, ze si dame pauzu, ale stejne vim, ze je to konec.
@Anonymní píše: Více
A v diskuzi o milenkach jsi proc, aby jsi nam to tady ukazala?
![]()