Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Uvědomuješ si, že máš silné, masochistické sklony ![]()
@RamsesII píše: Více
na ozivenie domaceho stereotypu si kup psa, alebo motorku
@Mkmkz píše: Více
Tak to je rada za všechny prachy. Ne každý má ke psům vztah, někdy chudák pes. A jestli si na motorce prerazi pater, tak zlaté pohlavní choroby.
@Venusezmarsu píše: Více
chudak pes a co ti, ktorych do svojej tuzby po zmene, skoncovanim so stereotypom zatiahne, vsak?
mam pocit, ze by pan mohol byt aj troll. ak sa mylim, ospravedlnujem sa
Tady to troll být klidně může. Ale jinak tě ujišťuje, že takových jsou plné seznamky.
Ale co má člověk dělat? Zaklapnout za sebou dveře kláštera a dlouhodobě vzdorovat svým touham? Nebo souložit bez vášně protože je středa?
Hele když je férové a není vůl, tak potenciální milence řekne hned ze začátku, jak to má a manželka se nic nedozví.
@Venusezmarsu píše: Více
neviem co s tym, ale myslim, ze kazdy si v zivote v urcitom okamihu polozi otazku, ako dalej… a nemusi to ani specifikovat, napr. ako dalej v partnerstve… celkovo to je o tom, z coho dalej v zivote cerpat. myslim si teda…
Ja myslím, že správná odpověď je pro každého jiná a někdy ani žádná správná odpověď neexistuje. Proto by člověk neměl soudit druhé
Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevím kde se obrátit tak píšu sem. Chodím na vysokou školu. Už rok jsem zamilovaná do jednoho učitele, který je neobyčejně sympatický, charismatický a celkem dost hezký. Nikdy jsem u nikoho neviděla tyto plusy na takovém stupni jako u něho, a nikdy jsem se do nikoho tak nezamilovala. Ale naneštěstí nosí snubní prsten
. Jednou když jsme se s ním se spolužačkou bavily, tak říkal, že se chystá někam lyžovat se ženou a rodinou na delší pobyt, a přitom se podíval tak zasněně-zamilovaně
. Takže je jasné, že se má dobře ze svojí ženou a ona s ním
. prvního půl roku jsem neporadila spát, cítila jsem se úplně frustrovaná. Druhého půl roku se cítím už jen frustrovaná a mám deprese, a vlastně už nejsem schopná žádných citů k nikomu. Možná bych poradila ho sbalit. Ale hodí se to? Copak potom jeho manželka? Vážně už nevím. Ale tuším, že když jsem potkala někoho takového jednoho, druhého a svobodného už nepotkám.
Poradíte?
Asi většina z nás, který už mají něco za sebou si vyzkoušely všechny role.
Ja určitě… Proto nesoudím, nikoho.
Byla jsem min 2 expartnerům nevěrná a hlavní důvod byl, že jsem s nimi být nechtěla a myslela jsem si, že mě z toho vztahu zachrání další muž. Nesouložila jsem s těmi muži kvůli nezvladatelnému chtíči, jen protože jsem chtěla lásku, lásku jak z románu a ono to nepřicházelo, jen pocit zmaru a další zklamání.
Jo a souložila jsem s několika zadanými muži a věděla jsem to, a proč by to mělo být jiné, oni jsou zodpovědní za svůj život, já je nepřemlouvala. Proč by mě měl trápit jejich vztah?
Teď je mi o nějakou tu řadu let víc, mám manžela, dítě a jiný život. Žiju pro rodinu. Nejsem a nikdy jsem nebyla nevěrná svému muži. A jestli je věrný on mě? Asi jo. A kdyby nebyl? No tak to nechci vědět a jinak co nevím mě netrápí.
Jestli budu věrná na vždy? Upřímně? Nevím. Nikoho nehledám a jsem spokojená. Zrovna jsem přemýšlela, co by musel případný milenec mít, aby mě zdolal? Musel by přijít ten neodolatelný chtíč, chemie, vzrušení, až by se mi podlomily nohy. Musel by mě okouzlit inteligencí a vtipem. A jak vidíte, nebyl by to penis, ani jeho fotka, ani obří úlovek nebo fotka s ním. A jelikož nevím, kde bych takový ho potkala, u benzinky nebo v nakupaku těžko, tak min 20 let budu určitě věrná a pak budu tak stará, že mě sex nebude zajímat.
Jen nikdo neříkejte nikdy nebo se Vám to stane…
Nj, chlapi holt dostanou, co chteji…co nadelas
Ti ostatni je chodi pomlouvat na emimino