Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
vidis, ze seba jednoducho neoklames. aj ked zo strachu o vztah drzis formu, vnutorne ta to zoziera. to pre teba nie je dobre. sucitim a drzim palce
Ten je teda dobrej…Reknes mu, jak se cejtis a co se ti nelibi a on ti odpovi, ze na tebe nema naladu a netesi se na tebe…tak to bych pro zmenu hodne dlouho trucovala ja. Musis byt teda porad mila a chapava a v dobre nalade…aby milostpan nahodou neutrpel nejakou ujmu
Trochu slecinka ne? Ja mam teda asi hodne trpeliveho milence, hlavne neni labilni, je vyrovnanej, toho si cenim, vesmes ti chlapi jsou dnes casto horsi, jak zensky a nesmi se jim nic rict, jinak jsou hned dotceni
Ctu to tady casto a nechapu. To by pro me bylo asexualni.
@Mkmkz píše: Více
Diky. Ja vim ze je to spatne. Jak jsem uz psala, mam i nejaky zdravotni problemy, a je jasny ze jsou vyvolany stresem.
@Sonarka píše: Více
Mozna kdybych mu to rekla normalne a ne v hysterickym vylevu, bylo by to jiny. Je fakt ze v ty dobe sem hystercila casto, pak sem se zklidila, a ted znova po delsi dobe. Kazdopadne dneska porad zatim mlci
![]()
@Lorre píše: Více
To bylo za celych 5 let dvakrat myslim
Jinak je naopak vysvetlujici, chapavej, trpelivej…ja zase uznavam, ze to nekdy umim prehnat…ja si tehle urazlivosti hlavne hodne vsimam u Cechu, co jsem tak poznala na seznamkach, tak tam stacilo casto malo a hned byli dotceni, vsechno si brali osobne, kdyz jsem treba neodpovedela do 5 minut
…u cizincu tohle tolik nevnimam, nebo ne u tech, ktere jsem poznala. Teda krom jednoho Slovaka, ten byl jeste horsi, nez Cesi ![]()
Tak hystericke vylevy nema rad nikdo, ale aby te pak citove vydiral tim, ze na tebe nema naladu a rusil schuzky, jakoze aby te potrestal…to mi prijde detinske…ma k tomu pristupovat jako chlap, mlceni a urazeni se, je zenska vlastnost
Muj vzdycky rekne, ze ho to mrzi, ze me ma rad a ze vi, ze to s nim neni lehke a ze se pokusi to zlepsit…sice se ne vzdy zlepsi
Ale me tim v tu chvili uklidni…a treba, co se psani tyce, tak tam mu uz nemam, co vytknout, to jsem ho uspesne naucila
Jinak myslim, ze ten tvuj se ozve…chce te proste vytrestat, aby jsi to nedelala…jenze je to zacarovany kruh…nemel ti slibovat, co nemuze splnit…ted to v tobe holt je no…
@Zmrzlink píše: Více
Scény jsou na místě tak max. trikrat, pak tě ne uze ten dotyčný brat vazne a jak by mohl, když si ona neváží sama sebe. A radši se bude trapit s ním další roky, než aby to skončila a trápila se třeba pár měsíců, ale měla by vidinu, že pak bude líp.
@Malá bobina píše: Více
Bobino mě to normální nepřijde i když je člověk zamilovaný tak má pořád mozek, který může používat.
Dopředu píšu, že jsem nečetla celou diskuzi, jen Ti chci vyjádřit podporu. Ten můj mi taky sliboval, že odejde…a neodešel. Podle toho, co jsem četla, jsme i na tom podobně věkově, on je také v manželství více jak 30 let.
Taky jsem nechtěla, aby odcházel, začal o tom mluvit, až v momentě, kdy jsem to s ním chtěla ukončit, abych měla možnost najít si někoho napořád, s kým budu denně usínat. Protože když jsem s ním v kontaktu, tak to prostě nejde… Byly jsme asi měsíc od sebe a pak za mnou přijel s tím, že bychom mohli zkusit bydlet spolu. Ale přesně jak u Tebe, skutek utekl a z jeho vyprávění bylo zřejmé, že odejít nechce (u nás to nebyla nová kuchyň, ale bydlení pro dceru). No, trvalo to asi rok a půl (mezi tím se jeho manželka skoro na 3 měsíce odstěhovala z domova) a neodešel. Pořád jsem ho konfrontovala, že vše z toho, jak se chová to nevypadá, že chce odejít…a že jsem připravená na odchod, ale že bych asi od něj potřebovala slyšet, že neodejde - a to asi hlavně z toho důvodu, abych to v sobě mohla uzavřít…
No, je to 14 dní, co nejsme v kontaktu…a je to definitivní…
Chápu ho, že měnit něco po tolika letech je těžké, věřím, že mne miloval, že chtěl se mnou být… ale je to srab. Jsem vděčna za to, že nakonec byl schopen mi říct, že to nedá…
@Zmrzlink píše: Více
Ja teda i bez alkoholu
A kdyz jsme spolu, tak sceny nedelam zadne…i kdyz spolu taky casto neco dame ![]()
@Lorre píše: Více
To ne, ale tu urazlivost u nich hodne pozoruju…to ma treba i muj sef
Je to i tim, jakym stylem, jsou u nas muzi vychovavani a jak je jim podstrojovano…V Nemecku se s nima Nemky nemazou, to je proste fakt.
Víš, co mi hodně pomohlo, uvědomění…že odejít chtěl, až když jsem se s ním rozešla… tzn. dělal to, protože o mne nechtěl přijít… samotného…jen tak, to ho to nenapadlo…
Měla jsem tu i diskuzi…„Konec jedné milenky“..https://www.emimino.cz/diskuse/konec-jedne-milenky-529250/. kdybys chtěla znát podrobnosti…
Chtěla bych Ti nějak pomoci - víš, co mne hodně motivovalo k tomu to vyřešit, to co tady psala cizinka. Prostě se teď budu pár měsíců, rok trápit…a pak mám šanci mít normální vztah. Ale když z toho neodejdu, budu se trápit pořád a bude se hrát podle jeho scénáře…
Příspěvek upraven 08.07.24 v 23:41
@Mkmkz píše: Více
prave, ze to nevis, tak nemuzes spoléhat na to, ze se někdo najde pro život, tak je lepší vzít to co se nabízí…pokud nechceš byt roky sama a cekat na něco, co se stejne nestane