Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jinak držím pěsti, ať je to opravdu definitivní. Obdivuji, ze jsi tomu dala ještě další rok a pul ![]()
@Lorre píše: Více
No mozna ty jsi je nevidel…my jsme se videly
Mam dokonce spolecnou fotku s Arturii a jejim milencem
Ale neukazu ![]()
Chtěla jsem říct…znam Sonarku snad tři čtyři roky odtud a obdivuji tu její výdrž s nim. To ja bych nedala. U mě když to přestávalo pro me mit smysl a význam, tak to skončilo. A na dálku chlapa? To už vůbec:)
Ale mám známou, co takhle jede už pátý rok, ma svůj život a milenec na ni visí. Ji to asi vyhovuje.
Já věděla tenkrát, ze chci na konci normální vztah se vším vsudy. A když to prostě nešlo, tak byl konec;)
Tak tebe presvedcovat nepotrebujeme…
My 18 nactky mame jine starosti
![]()
@Sonarka píše: Více
Ano, tohle je tvé nastavení a asi to umím pochopit. Já chtěla vztah, byt na prvním a jediném místě pro něj. Takže za me raději ten konec, nez se dělit a cekat na přízeň;)
Ale tobě se milenec asi „věnuje“ dost, takže umím pochopit, ze z toho čerpas energii..mne by tohle nestacilo…
@Malá bobina píše: Více
No v tomhle souhlasim s Ven… kdyz zatim neprisel nikdo lepsi a ani prijit nemusi…
pac my si sedli uplne ve vsem…a to se tezko hleda znovu…ja poznala hodne muzu na seznamce, i v realu, ale cim vic, jsem je poznavala, vzdycky z toho milenec nakonec vysel jako nejlepsi volba…nikdo me tak neuchvatil a kazdej mel neco…Takze to beru, jak to je. Ono to nejak dopadne ![]()
Věřím, že to bude definitivní. Psala jsem v té původní diskuzi, že situace došla až tak daleko, že mi psala jeho manželka, ať si toho lháře nastěhuji domů. A já jí vysvětlila, že si jen něco špatně vysvětlila a že mezi námi nic fyzického není, jen si píšeme hezká slova. Lhala jsem, až se mi od pusy prášilo. Ale chtěla jsem mu dát šanci, aby mohl zůstat nebo odejít. A hlavně jsem chtěla, aby odešel, protože chce a ne, protože ho vyhodila manželka. Což se nestalo. Takže teď už neodejde a pokud by ho manželka vyhodila, ví, že takhle ho nechci.
A těch ale je tam ještě mnohem víc (jeho věk 64 let, je v důchodu, já mám ještě 20 let práce před sebou..:-)).
Navíc, ten rok a půl mi ho ukázal v jiném světle… já ze začátku tomu jeho odchodu moc nevěřila, v lednu se pak manželka odstěhovala mimo dům, tak mi svitla naděje… No, ale skončilo to, tak jak to skončilo. Což je dobře, já se oklepu a vstříc novým zítřkům…:-)
No pomaha to overit si zajem, jestli neco hraje… Ale vlastne ve finale ani ne, jen se clovek uci ovladat
Tj. Mela jsem to stejně. Vykopnuti od manželky by pro me také bylo uz mimo = podpantoflak.
Tak ten jeho vek…nj chtěl jistotu pečovatelku a tou byla v tu chvíli manželka…
@Venetia píše: Více
Vsak jo. Musí se ale počítat s variantou, ze uz se neozve… pak stejně nebylo o co stat…
On na tom je zdravotně dost dobře, ten věk by mu člověk nevěřil a potenci by mu mohli závidět třicátníci…:-)
Ale samozřejmě je tam už nějaké riziko, doma je zvyklý, musel.by opustit dům, který postavil, dělení majetku by bylo složité, otázkou je…jak by se pak na něj dívala třicetiletá dcera…Prostě zůstal tam, kde to zná, ví, co čekat…a nemusí řešit odchod a s tím spojené nepříjemnosti…
Sama jsem
… nějak vždycky dojdu k tomu samýmu, že mi to takhle nejvíc vyhovuje…po každym rozchodu se mi hrozně uleví…asi jsem sobec… nevím…ale když si snažím představit svojí budoucnost tak tam prostě nikdo druhej není…zcela sobecky jsem tam jenom já, odproštěná již od všech závazků s mládeží a nekonečná svoboda
… mít zdravej vztah je hrozná fuška a já nesnesu pomyšlení, že na mě někdo visí…už jen těmi myšlenkami na společnou budoucnost…Já bych to, co tady popisuješ vůbec nedala s mojí hrdostí…kdybych se začala chovat místy jako nesvéprávná tak bych to ukončila sama…už jenom proto, abych tomu chlapovi nedopřála si čechrat ego skrze ztrátu mojí důstojnosti…pobulela bych si do polštáře a šla dál…přijde mi, že se nemáš moc ráda, když si tohle děláš…láska neláska…pud sebezáchovy ti totálně schází…