Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Arturie
9.7.24 11:20
@Venusezmarsu píše: Více

Jj, jeden ex żenatý milenec mi napsal “víš, co, jdi do pr. dele”. Vubec jsem nechapala, co se deje, az se ukazalo, ze se nastval, protoze jsem nechala prespat jednoho prespolniho kamarada z party po nejake akci u sebe doma (ve vsi pocestnosti). Hmmm, tak jsem sla. Tvl, co si dovoluje ženáč vyžadovat exkluzivitu? Zehlil to asi rok, listky pro syna na Rammsteiny, pozvani do hotylku. Ani nahodou. Takovych muzu mit tucet. Drzej jak vopice.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 16:01
@Arturie píše: Více

To je asi jeden z duvodu, proc mi muj tvrdi, ze je svobodny…aby tu exkluzivitu mohl pozadovat i ode me :P Kdyz nad tim tak premylsim, on je vlastne docela chytrej :jazyk: :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 16:35
@Venusezmarsu píše: Více

Ja spis nezazila chlapa, kterej by dobrovolne toleroval dalsiho… :think: Oni to moc neumi :* Casto jsem v tomto zazivala od svych ex, ruzne urazeni se a zarlive projevy kvuli Helmutovi, i kdyz jsem s nimi uz davno nic nemela 8o Takze temhle recem, bych vubec neverila 8) To jsou jen takove silacke kecy :P

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.7.24 17:37
@ludmilaadamkova píše: Více

Co ty tady? To lze se vrátit po půl roce po tom, co ses nechala smazat?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 18:07
@Arturie píše: Více

Ale vetsinou chteji chlapi stejne tu zamilovanou a oddanou…i kdyz je to vic nebezpecne :) Ono bez te omacky to nebavi ani je.

• Citovat
  • Upravit
9757
9.7.24 18:18
@Sonarka píše: Více

Tak o důvěře ten vztah očividně není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 18:29
@Maria37 píše: Více

Tak o duvere je maloktery vztah…v tomhle verim jen rodicum, i deti mohou lhat, kdyz se chteji vyhnout trestu…i kdyz nas maji rady…natoz pak partner. Lidi lzou casto…nevypovida to nic moc o citech k druhemu, proste jsou jen zbabeli, nebo vycurani, nebo se boji… Ja jsem od prirody neduveriva, nedelam si velke iluze… V tomhle ma Pirko pravdu, ze jedina nezistna laska, je ta materska…Fakt si nemyslim, ze nekomu lze verit na 100 procent…nelze :nevim: Takze tohle me netrapi. Kdybych mela jineho, stejne mu nebudu verit. Holt to tak mam.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 18:31
@Lorre píše: Více

Tak to jsem rada, ze jsem u milence ta nejhezci :P

• Citovat
  • Upravit
9757
9.7.24 18:38

Hezký alibismus, chápu, že si to musíš odůvodnit. Ale v základních věcech by bylo vhodné vědět, jak to je. Už kvůli ochraně. A on k tobě očividně nemá až tak blízko, že ti neřekne tak základní věc. Přitom je jasné, že by existenci partnerky dokázal pěkně odůvodnit - děti, vzdálenost atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 18:38

No rikal, ze za detmi hned na druhem miste :jazyk: :* Coz mame stejne…muj sef je az potom :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
9757
9.7.24 18:39

Dle jeho tvrzení je jediná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.7.24 18:40

Dobře tě lakuje :) jo je to borec. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 18:47
@Maria37 píše: Více

To neni alisbismus, to je realita…verit na 100 procent se neda nikomu, jestli ty nekomu takto veris, budiz ti prano, at se nikdy nedopatras niceho jineho…ja jsem v tomhle pomerne realista. Jinak jak souvisi blizkost mezi mnou a milencem s tim, ze mi rekne, ze se vratil k zene, teda netusim, tu souvislost tam nevidim, mnohem vic si myslim, ze je to pro nej takhle jednodussi a ze si muze myslet, ze bych to bud nerozchodila, nebo taky mohla rict, ze teda nebudu mit jen jeho…a ani jedno asi nechce :nevim: To da rozum. Navic se muze bat, ze bych se mohla chtit mstit a neco ji rict. Takze proc by takhle hloupe riskoval :nevim: To nedava smysl, kdyz vi, ze ja tezko neco zjistim. Leda by se me chtel zbavit.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 18:52
@tess50 píše: Více

Jo mne taky rikal, jak s jinou nespal uz celou vecnost, ze spi jen se mnou a ze kdyby byla jina, dozvim se to jako prvni :P :mrgreen: Taky nevim, proc mi to rika, vim, ze s pritelkyni sex ma, tedy na 90 procent…leda by byl asexual, ze by mu to stacilo se mnou…samozrejme zjistit jeste jinou, tak je konec…pritelkyni, ci manzelku, neresim…a chapu, ze mi to nerekne, proc by mi to mel cpat pod nos, ja o to opravdu nestojim, tyhle detaily vedet. A musel by byt uplne hloupej a necitlivej buran, aby mi to vykladal.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 18:54

No na druhou stranu, jak bych dle tebe mela zjsitit, ze to neni pravda..? Beru to samozrejme s rezervou… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová