Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Jo, anebo ti odkývá všechno, protože je do tebe zamilovaný a nechce ti odporovat. A po rozchodu se nestačíš divit, s kým jsi to chodila.
![]()
@Anonymní píše: Více
Změní se ženská, tudíž se změní i chlap! ![]()
Anebo to, co bylo ze začátku roztomilé, se gradováním dostane na otravné a nesnesitelné. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Většinou je kočár černý a skály bílé.
![]()
@Honza 12 píše: Více
A podle čeho jiného to chceš poznat, než podle pocitů..?
Pouč mě
Pokud cítili lásku, tak to láska byla
To že to nakonec nevyšlo, není přece podstatné. Spoustu vztahů nevyjde, ale neznamená to, že se ti dva nemilovali. Jen to holt časem vyšumělo.
@Centropen píše: Více
Teď nejsem nějak ve vhodném rozpoložení…a právě jsem ho rovněž zablokovala. Bude to tak nejlepší…kdyby náhodou někdy jel kolem a měl ten nápad, mi psát, nemusela bych odolat…a on už si mě nezaslouží, nezaslouží si vůbec žádnou lásku.
@Venetia píše: Více
A nejlepší je, když emoce a rácio jsou v těžkém souladu. To je pohoda ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Držím ti pěsti, aby ti to rozpoložení vydrželo. ![]()
Držím pěsti, ať to takhle vydrží. Už by sis taky zasloužila trochu klidu.
@Velryba černá píše: Více
Dekuju…no vcera jsem u jeho kolegy nahodne objevila v pratelich ( Helmutovu ) Svedku…lajkovala mu fotku stejne jako kdysi Helmutovi…jenze u Helmuta ten lajk pak zahadne zmizel
Myslela jsem, ze treba ona odesla z Facebooku, ale evidentne ne…takze se to tykalo jen Helmuta…Proc asi…
A znovu mi vsechno tak nejak doslo…jak to celou dobu bylo a ze jsem se nemylila…
Jen jsem si to nechtela dlouho pripustit a vzdycky jsem se nechala ukecat a presvedcit, ze mam jen bujne fantazie…
Jenze shodou okolnosti, mu zmizel ten lajk a najednou pak ve Svedsku zadne odmlky
Nahoda..? Boze to je takovej traged. Zajimalo by me, kdo koho kopnul do zadku
Nebo jesti na to taky neprisla Helmutova
Asi muzu byt rada, ze to takhle dopadlo, ten clovek jen lze a podvadi, vsechny…a ted chci chvili klid a pak casem nejakyho fajn chlapa…
Snad jeste existujou… ![]()
Tak ja doufam, ze z nejhorsiho jses venku. Uz by to melo byt jen lepsi. A taky si myslim, ze pokud si neprihodis do zivota nejaky dalsi helmuti typ, jednou se budes tomuto pribehu smat, uprimne a s radosti, ze je konec. Ale s tebou asi bude konec i diskusi o milenkach, v podstate ji tahali Helmuti, presto me bude tesit, kdyz budes jednou tak spokojena v budoucim vztahu, ze nebude co psat. ![]()
Jen technicka, kdyz odejdes z Facebooku, tak zmizi i tvuj lajk?
Jasneze existuji… jen bud opatrna, vis, Helmut ti ublizil nejen tim, jak se k tobe zachoval, ale tou svoji „podprumernosti“ ve vztahu k zenam, ( nevim jak jinak to napsat ), muzes mit ted tendenci akceptovat u chlapu to, co jim u jinych zen neprojde, protoze jses dlouhodobe na to diky Helmutum zvykla a tim muzes byt na takovy model nejspis i aktualne nastavena.
Neobavala bych se, ze by zena jak ty, mela problem najit chlapa, ktery za to bude stat, jen to nejspis nebude hned. Ja spis predpokladam, ze pauza od muzu by byla ted prospesna. Mne to po rozchodu pomohlo hodne, potrebovala jsem byt sama, at se mi vycisti hlava.
Příspěvek upraven 10.10.26 v 14:55