Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nejhorší bude ten první mesic. Vztah trval 4 roky. Dostane te z toho čas, pripadne jinej chlap. Drzim palce, at to rychle odezni. P. S. My jsme se pak jeste obcas vidali, ale bylo to o nicem, i ten sex sel do ha.zlu. Takze ano, tohle je konec.
Aha…to me mrzi…
Ale treba to casem prehodnoti…nech si ted cas pro sebe..je pravda, ze dle toho, co jsi psala, jsi se hodne trapila a on to mohl vnimat jako natlak a nevedel, co s tim…tak ted muzete oba o vsem v klidu premyslet a uvidis…
@Arturie píše: Více
Díky, no já už žádnyho chlapa nechci, mám nakej vadnej vyber, a další rozdchod už nezvladnu. A ze bych si nasla nekoho normalniho, to u me proste nehrozí… Takze budu sama, se psem, a cekat na vnoucata… ac sem to takhle fakt nechela…
Vidat se obcas urcite nemuzu, jedine total strih a zadnej kontakt, ja ho fakt bohuzel miluju… no jeho chyba ![]()
@Sonarka píše: Více
jo, trapila, a ted to vsechno bouchlo, a ja na nej vsechno vychrlila, dali jsme si tejden, teda on navrhnul po mym ze ho miluju.. ale ja tomu uz nic nedavam, na pauzy neverim…ja mu tyden nenapisu sama od sebe, i kdybych si mela ruce useknout…
No urcite mu nepis…ten tyden vam prospeje…i jemu treba zacnes chybet…ja bych to nevidela uplne cerne…ale pokud se vratite, musis to zacit brat trochu jinak, nebo to zase dopadne stejne…tak drzim palce a hlavne vydrz nepsat
At mu to srotuje ![]()
On to ukoncil, teda vlastne ja, ale v afektu, a pak jsem mu sama rekla, ze me to mrzi. Tu pauzu navrhl az po mym dalsi vylevu, ze to ukoncit nechci, fakt nenapisu, pokud nenapise on, a jen bych odepisovala. On psal taky ze me miluje a je to pro nej sakra tezky…
, ale kde je pravda…
, muzu mluvit jen za sebe
Hlavne v klidu…vsak uvidis, tyden neni tak dlouha doba…asi se v tom taky placa, ac ti tu nekteri, zvlast muzi, mohou napsat, ze to jen hraje…ale ja si nemyslim, ze kazdej chlap musi nutne porad jen neco hrat, navic oni jsou spatni herci
Ja bych mu verila…treba se ti sam ozve driv, kdyz uvidi, ze ty nic ![]()
kez bys mela pravdu, i kdyz rozumem vim, ze je to stejne k nicemu, tak srdce je jinyho nazoru… ja jsem mu asi rekla v tom amoku naky desny veci…
![]()
Ja napsala ze se teda nebudeme tejden kontaktovat a ze se za tyden sejdeme po praci tam a tam… na to primo neodepsal, pokud se neozve, ja tam za tyden jedu, a bud tam bude, a nebo ne, a tim by se to cely uzavrelo
![]()
Tak on te miluje, to je bez debat. Ale to je tak vsechno, co s tim muze delat. Ja jsem si pak brzo nabrnkla vdovce, sice jsem byla jedina a prvni, ale pak me zacal tyrat, 3 roky stalking. Ten muj byvaly milenec si vycital, ze za to castecne muze. Ano, moh. A to ani nevi, ze jsem z toho vazne onemocnela. Je to 9 let, vsechno odnes čas.. Srdce zapomene.
Jo to ja taky umim
Ale zase si rikam, ze je lepsi, to ze sebe dostat
Pro me urcite
Urcite si to takhle nevycitam jako ty…ale je fakt, ze on se kvuli tomu nikdy rozejit nechtel…jednou jen rekl, ze uz toho zacina mit dost a proc uz zase zacinam
Ale ja mu to pak vetsinou vynahradim…a zase lepsi, nez by takova nijaka, bez naboje…alespon se nenudej
No jak rikam, chce to brat s vetsim klidem, jinak se z toho clovek zblazni…
@Arturie píše: Více
A ty jsi takova tvrda na ty chlapy po tomhle bejvalym milenci?
Ja te asi i obdivuju, se vzdcky tak blbe zamiluju a pak jsem v…
. Ja bych snad i zvladla tu milenku jen delat, ale jak jsem uz psala, on porad neco rusil a menil, ja se ne nej jak pitoma tesila a po obede bum, zprava ze nemuze, a duvod uplne pro mne mimo…, a ve me se to vsechno hromadilo a hromadilo
kolikrat jsem mu rekla, ze mi vadi, ze rusi uz domluveny ![]()
Myslis ze me fakt miluje a neni mu to jedno?
![]()
On mi i napsal ze je dobre, ze to ze me slo ven… ono kdybych nepila, bylo by to jiny, ale tam bylo dohromady vic spatnejch veci, ja nervy, nejdela sem, venku vedro, nejaky to vino… no a uz to jelo. Ja proste jsem clovek, co city dava najevo, neumi to drzet a bejt ledova kralovna, kdyz miluju, tak naplno… neumim to napul. Tohle jsem prepiskla no, na druhou stranu, kdyby u me byl kazdej den, jako milenec od Tess, bylo by taky vsechno jinak ![]()
@Arturie Jenže já jsem stále toho názoru, že když člověk miluje, přeci udělá všechno aby s tou osobou byl ![]()
Jinak já se konečně dočkala holky, uteklo to nakonec jako voda ![]()