Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nj jsi zamilovana. To je normální.
Zkus se třeba odmlčet…a chvíli nepsat. Třeba se v nem něco pohne;)
@Malá bobina píše: Více
Dáváš mi naději, že to opravdu casem přestane méně bolet a člověk ty koule vezme… Taky tak nějak na toto čekám, a už teď nějaké známky tam jsou….
Nejhorší člověka nic moc netlačí, dítě mám, finance taky a tak co…. Ale chybí mi být ta jednička a ne věčná čekatelka..
@omalinKA píše: Více
Mysleno ze on se nevraci do prazdnyho baraku a postele
.
A jak jste spolu byli dlouho?
@Zmrzlink píše: Více
Prave ze me taky nic netlaci, a v 50 kvalitniho nezadanyho chlapa asi stejne nenajdu… takze si nadavam ze jsem se neudrzela. Je mi jasny ze nastvanej je, jinak by uz psal…
.
Ja mu dneska psala uz a zadna odpoved, takze nastvanej je. Ted mu pochopitelne psat nebudu, ted je rada na nem.
@Zmrzlink píše: Více
Jj časem se to měnit bude. Otázkou je jakym smerem. Me to prestavalo i bavit postupně…
Jj dvojka ve vztahu už nikdy;)
Nj škoda, ze jsi po tom výstupu ještě psala…takhle jsi mu dala najevo, že jsi stále k máni…ale chápu, nedalo ti to..
Já tu ale moc radit nemůžu, mam uz na to úplně jiny náhled, tak se omlouvám;)
@tess50 píše: Více
Jenže to už je daný konkrétním domem a sousedem. To bych asi taky nešla. Ale, jestli tam dřív byla manželka by mi bylo upřímně fuk.
To by mi spíš vadilo, že mi ten dům neříká pane. Teda paní ![]()
ale to sa uplne odpisujes, ze v 50ke kvalitneho chlapa nenajdes. to nie je nic ine len tvoj konstrukt, STRACH. nevies, co ine ti zivot ponukne, prinesie.
To jsem nemusela psat. Ja se mu rano omluvila a ze me to moc mrzi… a ze se rozhodne rozejit nechci, takze ze jsem k mani jaksi vi i bez psani.
Ja ho mam zatim v hlave porad… at delam co delam.

Jo, a mas pravdu ze v podstate neziju, jen vecne cekam na neco.
Ale i pres to vsechno doufam ze konec neni, asi sem uplne blba