Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
ja to mam jednou za 14 dni…obcas i dele, jako třeba ted a uplne mi to vyhovuje
@Lorre píše: Více
Hele nemá proč prudit, ale zatím jsem s ním stykam na oběd jen, přece jen 9 měsíců je dlouhá doba, a nevím jestli do toho jít neboť mi zrovna doma zatim nic nechybí ale vim ze mu ten vášnivý sex za nějakou dobu bude chybět, a hledat někoho nového nemíním, my jsme si sedli výborně. Když tak tak jednou za 2 měsíce. Už se mi zdá, že mi upadá libido ![]()
I kdyz uvidíme jak se zo bude vyvíjet s mým novým napadnikem.
@Venetia píše: Více
Já jsem včera x hodin hopsala a dnes jsem z toho nějak grogy.
A jak se tu resili ti hornaci, dolnaci, tak mam neco akutalniho k tematu
Poslala jsem dnes milenci erotickou fotku a odpoved byla: „Miluju ty tvoje kozy“
Je fakt, ze i muj exmilenec po nich vzdycha dodnes, nechapu
A kdyz mu jednou za cas odpovim na zpravu, tak hned zacne cosi o mych hornich vnadach…asi pritahuji nejake extra hornaky
Kdyz vetsina tu psala, ze takove muze nezna…A muzi zase, ze je to nezajima, pripadne maji radeji mensi
![]()
Já jsem měla milence 0d 20do 24 let bylo to fajn. On nikoho neměla já taky ne a když jsme chtěli tak jsme potkali. No možná někoho měl čas od času. Pak jsem se seznámila a se s svým už teď ex už jsme se nepotkali.
MILENEC je fajn když člověk chce žít nezávazně. Na rodinný život to moc není. Nechtěla bych třeba mít s milencem dítě.
@Sonarka píše: Více
Ja mam prsa mensi, ale na 50 let pevny, on je z nich taky vyrizenej. Nebo do ted byl…. Jak to bude dal nevim ![]()
Muzu potvrdit, ze dost chlapu ty velky prsa fascinujou. Ja mam ted po mensim kosmetickym zasahu, mam jeste modriny v obliceji a v pondeli musim do prace. Milenec rika, tak si vem slunecni bryle. Rikam, to bych byla jeste napadnejsi. Tak to shrnul “vem si hluboky vystrih, at odpoutas pozornost”. On je taky typicky horňák.
@Arturie píše: Více
Jo tak u tebe se taky nedivim, ze mas hornaky
A myslim, ze ti, co maji radi prsa tak „do ruky“, tak hornaci nejsou, opravdovi hornaci maji radi vetsi prsa, to jsou fajnsmekri ![]()
@tess50 píše: Více
Chapu. Soulozim v podpatkach. Navozil mi tech bot minimalne dvacet.
@Anonymní píše: Více
No a jak by to melo byt? Nevim, jak moc byla ta scena velka, ale taky to obcas milenci udelam…musi to ven…on ma pro tohle nastesti pochopeni, procisti se vzduch a jede se dal
Kdyz to neni kazdy tyden…a taky na tom maji svuj podil viny…
![]()
Tak já mám prsa celkem velké a řekla bych, že na tu velikost i výstavní a můj milenec je typický dolňák. Moje prsa miluje, ale nejvíc ho dostanu, když mám obtažené kalhoty a když vidí můj zadeček v něčem obeplém. ![]()
Když na mě chce někde v soukromí šáhnout, nikdy nejde po prsách, vždycky jde „dolů“.
No jeden cas to bohuzel bylo skoro tejdne, pak dllouho klid…. On to vi, rekl mi ze jsem mela pravdu ale ze nev co s tim delat ![]()
@Anonymní píše: Více
No jak uz bylo receno, on ti vic nabidnout nemuze…ty to bud muzes akceptovat a nechat to, jak to bylo do ted, nebo se s nim rozloucit…samozrejme bylo hloupe, ze ti neco takoveho - ohledne toho dochodu od manzelky, vubec nadhazoval…asi to casem prehodnotil…s tim nic neudelas…ac me by to taky zklamalo…a dost mozna bych to brala i jako zradu…ale mozna to promyslel a dosel k tomu, ze by to bylo prilis narocne, financne, citove, kvuli detem apod…
Jinak k tem scenam…ja se taky neco navyvadela…ty prvni roky to bylo narocne, ja byla skrz tu dalku plna pochybnosti, otazek, strachu…ale on me vzdycky uklidnil…pak si to trochu sedlo.. a ted uz udelam scenu jen sem tam
Ale porad to umim
A on uz me zna a dost vecem umi predchazet ![]()
Holky dávám také do oběhu kus svoji cesty ![]()
Já v tom zatím plavu rok ![]()
A mám i to zrcadlo…. Můj muž mě opustil po 9 letech také za milenkou, ale pozor byl s ni teprve měsíc… ale brzy jsem na to přišla a už se nenechal a odešel.
Nikdy bych neřekla, že budu řešit to samé, ale paradoxně, nikdy jsem nebyla naštvaná na tu jeho či na něho….. náš vztah byl přežitý.
Teď miluji milence, jak snad nikdy nikoho ![]()