Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poběhlice si musí zakládat novou diskuzi, aby se mohly vzájemně plácat po ramenou a nalhávat si, že dělaj dobrou věc. Jednou vás to dožene.
@prvnidruhej píše: Více
Impotenti a paroháči se sbíhají ze všech stran, že ![]()
@Lojzísek píše: Více
Jj, psala nekolikrat ![]()
Ja vim, milenectvi neni nic pro me
. Jenze ja ty jiny chlapy vubec nevnimam, musim ukoncit jednu kapitolu s to nechci. Sem proste kra..a. ![]()
@free333 píše: Více
Jistě, namluvej si, že za to vlastně nemůžeš. Nejvíc paradoxní je, že i milenci, vás poběhlic, se na vás nakonec vykašlou a vy skončíte samy.
Co to je za slovo „paroháč“? Tak nazýváš svýho manžela, kterej ti dal rodinu a měl tě rád? Dobrá seš. Nezapomeň se utěšovat, že je to vlastně jeho chyba. Přeju tvými chlapovi, ať si najde lepší ženskou (což asi nebude problém) a ať vaše děcka dostane do péče. To by byl krásnej příběh poběhlice.
@tess50 píše: Více
A do tý situace jste se dostaly náhodou a vlastně za nic nemůžete. Rozumím.
V pořádku. Tak to doufám, že tě všichni budou považovat za kus ho*na, kterým seš. Ženský, který podvádí svý chlapi a ničí jim životy, nejsou nic jinýho. Nebo pokud spí se zadaným, to je vlastně stejný.
Proč se snažíš vykroutit a nereaguješ k věci? Jo já vím proč, protože seš potrefená husička, která se tady potřebuje vyventilovat a utěšit se, jak nedělá nic špatnýho. Fakt doufám, že dopadneš tak, jak jsem psal.
No tak š*káš se zadaným. Chudák jeho ženská. Kéž by ti jednou rozbila hubu.
@Anonymní píše: Více
No jo, holka, ty 3 roky jsou presne ta doba, kdy se to lame. On to chce zachovat tak, jak to je, treba zredukovat i na 1× tydne. A ty chces vic. Byla jsem v takove situaci pred 9 lety, bylo mi nejakych 46. Rozesli jsme se. Zpetne vidim, ze to byla chyba, mohli jsme to doklepat jeste par let a usetrila bych si velke starosti. Ten dalsi byl sice volnej, ale po roce stalking, dodnes se vyporadavam s nasledky. Takze zlatej milenec.
@prvnidruhej píše: Více
Ano, mám manžela a tři milence.
V mobilu aplikaci, abych si pamatovala, kdy mám s kterým schůzku na sex a tušila, s kým mohu být těhotná.
Nejraději mám, když s milencem je sex dopoledne a s manželem navečer.
Je fajn mít ve vagíně dvojí sperma, je to dobrý rajc.
Co nechápeš na tomhle koníčku? ![]()
@Anonymní píše: Více
tak jestli slibuje co nechce splnit, tak to chce si promluvit a mozna jít z toho pryč
Rozvod zminuje tak pul roku, predtim byl neoblomnej ze neodejde. Ja se snazim se s tim smirit, a kdyby nezacal s rozvodem slo by mi to lip. Takze vcera ze me litalo vsechno co se ve me dusilo, vyslechl si ted dost
, ale pry to vsechno vi ale nevi co s tim ![]()