Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@prvnidruhej píše: Více
Prosimtě a proč se tady vyjadřuješ, když tě to téma tak štve? Ono každý chlap, který má milenku, je stejně na vině jako ona. Ne-li víc. Tak neosočuj jen ty milenky. V tom vztahu jsou přece dva.
@Liška32 píše: Více
Ano, chlap, kterej podvádí nebo kterej š*ká se zadanou je póvl. U ženských to samý. Píšu tady proto, že tyhle morální zrůdy musí vědět, že to není v pořádku. A ještě tyhle zvířata uráží svý manžele nebo přítele slovala jako „paroháč“ a „impotent“, přitom to jsou chlapi, který je mají rádi a třeba jim dali krásnou rodinu. Tohle prostě nepochopím a je to hnus. A tyhle poběhlice to musí vědět. Čím víc lynče, tím líp.
@Anonymní píše: Více
Kdyby sis to hned od začátku správně nastavila v hlavě tak by ses v tom tak neplácala. Jenom ze sebe děláš blbku a ve výsledku se užíráš taky jen ty.
Prsimte, dyt tady ma kazdy z tebe pr.del. Jses jak ta atrakce ve filmu Andel s dablem v tele. Jak tam hlasal o nerestech sveta a nikdo ho neposlouchal.
@Arturie píše: Více
Ze mě mají pr*el na internetu, ale vy, poběhlice, jste odsouzený k samotářskýmu životu v realným světě.
@tess50 píše: Více
Doufám, že ti aspoň vymlátila nějaký zuby. A jaký to je? Rozbít lidem rodinu, zničit životy a ještě se za to poprat a obhajovat se? Doufám, že jednou ta islamizace proběhne a s poběhlicema se bude zacházet tak, jak si zaslouží.
@tess50 píše: Více
Co je zjevnýho? Že mám morální kompas v pořádku?
Myslis, ze jses v poradku? V Bohnicich asi zesilili signal WiFi i na zahradu. Kamenovat zensky ve stredni Evrope ve 21.stoleti? Zmen medikaci.
@Arturie píše: Více
Ja doufam ze ten muj hysterickej vyzblet nebral vazne a nerozejdeme se. Sem z toho v pr…
. A hlavne to nebylo poprve tahle moje scena, bohuzel. Nejsem na milenku stavena.. muj exmanzel odesel za milenou asi po 4 letech… ale my meli deti maly, jina sitiace. Tobe zavidim tvuj nadhled nad chlapama, jak se toho da dosahnout? ![]()
Myslím že to je povahou, nebo rezignací na city z opakovaného zklamání. To nechceš. Já ti dost rozumím, ale problém je opravdu ve výběru chlapa a ve strachu z toho, že je lepší tenhle než žádnej plus samozřejmě v tom máš city. Pokud to nedokážeš ukončit, budeš se střídavě trápit a radovat, dokud to nějak nedopadne. Jsem na tom stejně, akorát jsme oba nezadaní.
predpokladam, ze si uvedomujes, aka nenormalna situacia to je - ty sa bojis ukazat svoje prave pocity, aby si mu nerobila sceny? sceny? tvoje pocity su opravnene. len partner nie je spravny.
@Mkmkz píše: Více
No, mě ty scény přijdou nedůstojné. Lepší říct nebo napsat v klidu, co si myslím, případně tiše odejít.
@Venusezmarsu píše: Více
z coho vznikaju sceny… z toho, ze sa to v tebe dlhodobo hromadi. chapem ju
Po lahvi vina jsem to ukocila, ale rano vzala zpet a ted jsem z toho ….
. Ja to ve vaznosti nikdy neukoncim, na to ho moc miluju a nechci o nej prijit