Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Jakože muži nemají emoce a city?
To bych si dovolil jako chlap docela konkurovat ![]()
@Lorre píše: Více
Za mne moc ne.. proste si to k telu, dusi nepousti… Funguji na bazi rozumu
jj, já to nezakládala, puvodně jsem psala jako anonymní, ale už mě to nebavilo pořád zaklikávat a stejně je to jedno, jestli píšu pod svym nickem
jak mi napsal ted, moc te miluju, ale když ti to ubližuje, uz se neuvidime… tohle bych já nedokázala… buď lže a nemiluje mě, nebo nevím, jak tohle dokáže udělat ![]()
Ty jo - chlap je schopný ženskou zabít nebo spáchat sebevraždu… Mě přijde, že ženský to umí zvládnout líp. ![]()
@Maria37 píše: Více
Jako já fakt tu scénu přepískla, ječela jsem jako smyslů zbavená že nedávám bejt milenka
.
@tess50
Tess, jestli ti vadí to moje skučení, tak já přestanu, a nebudu tady psát.
@Coco 74 píše: Více
To jsem psala ja, nemusíš prestat ale trošku mírnit se by nebylo školu, ale možná jsem jediná tady co mi to fakt vadí a muj problém, že nechapu jak se muze 50-leta ženská takhle chovat
Příspěvek upraven 12.07.24 v 14:32
No, chlapi jsou v citech dost jednoduchy. Ale ze by si vazne myslel, ze kdyz zmizi zdroj tveho trapeni, teda on, zmizi tvoje trapeni? Vyhledove mozna ano. Blby je, ze jses parovy typ. Takhle ti bude porad neco chybet.
S tim mym staronovym milencem. Nevim, no. Uz jsme spolu spali, jako zadna hitparada, ale ani fiasko. U nas je to obracene, ja mu supluju manzelku. Resim s nim pronajmy nemovitosti, v zari chce jet do Portugalska, v listopadu Kanary. Dvakrat denne vola. Ja ted ani nechci, aby jezdil, jsem po lehkym zakroku (ne gynekologickym). Vez me z kliniky, to on zas kdybych zavolala o pulnoci, a neni v cizine, tak se sebere a jede. Ale, je tam hodne ale z my strany, uz ho neobdivuju. A on je narcis, obdiv potrebuje.
Tak rekl to asi v nejakem vzteku a pak to prehodnotil…ja bych ale takoveho asi ani doma nechtela
Dela to pravdepodobne cely zivot a neprestane s tim.