Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8174
19.5.26 11:52
@sirikit píše: Více

No to teda🤦🏼‍♀️
Igelit😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
19.5.26 12:00
@zmrzlik píše: Více

Vubec Kája se mi nikdy nelíbil. Budu to muset zase převzít, vysmahni od mikrofonu :mrgreen: a vem si sebou malinu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
19.5.26 12:13

@Luxusnixicht jel sem ti konečně vyznat lasku, videt te :srdce:, ale bohuzel došla nádrž :,( Tak to zas nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
19.5.26 12:33

Tak co, jak se tu máte?
Vyobjímaná, opusinkovaná a především vykecaná, vracím se do luhů a hájů zdejší pohody. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36948
19.5.26 12:49
@sirikit píše: Více

Netuším. Prolezl jsem v nastavení kdeco a prostě nedrží. Obrazky to nevytrhnou, když nejde tohle, tak spíš naštvou…Už jsem si teda zvykl na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17893
19.5.26 13:06
@Anonymní píše: Více

Mne se overila strategie neztracet cas a energii diskusi s hlupakem a s hajzlem. S hlupakem nema smysl diskuse, protoze on neni schopen porozumet, nema na to rozumovou kapacitu. A hajzlem nema smysl debatovat, protoze on nechce porozumet a od hajzla muzes cekat jen hajzloviny. Hajzlum a blbcum se vyhybam v realu, i ve virtualu, obejdu je, diskutovat s nimi znamena davat vlastni energii do cerne diry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17893
19.5.26 13:14
@Fukitol píše: Více
:) Nasi degresiste maji ted v hlavickach kapanek zmatek, jsou za velkoryse prijimani migrantu, za LGBT, femnismus, atd, jenze predevsim muslimssti migranti jsou vetsinou konzervativni a cast z nich je bigotne verici a jsou proti feminismu, proti LGBT, tak ted si s tim protikladem budou muset degresiste nejak poradit.

Příspěvek upraven 19.05.26 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17893
19.5.26 13:22

@Fukitol
Mela bych dovysvetlit, progresisty nazyvam degresisty, odvozeno od slova " dégression ", protoze vyraz progresismus je nesmyslny, protoze se projevuji jak zpatecnici, nevadi jim antidemokraticke tendence, maji radi kontrolu, cenzuru, Cina jejich vzor, jsou antivedecti a misto vedy maji radi dogmata, tak ja je volam degresiste, progres by mel vypadat myslim nejak jinak.
Konec politickeho okenka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17893
19.5.26 13:34
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6182
19.5.26 13:43

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17893
19.5.26 14:16
@Anonymní píše: Více

Kdyz pises o vire v dobro…videla jsem silny film se Sandrou Huller, ( skvela herecka ), o nacistech a koncentraku…silny a smutny film… rikala jsem si, jaky by to asi bylo dnes, jestli by se neco zmenilo a lide se chovali jinak… a myslim, ze kdyby nastaly podobne okolnosti, nic by se nezmenilo, lidem staci vyplachnout mozek a ukazat prstem na nepritele spolecnosti a budou pronasledovat nevinne, budou delat zverstva podobne jak nacisti, komunisti, nebo jine rezimy, budou udavat kolegy, sousedy a vetsina bude jen privirat oci, nic nevidet, poslechnout, nic nedelat, nevystavovat se riziku.

Mensina lidi se umi postavit nelidskym prikazum, mensina bude bojovat za spravedlivost, mensina nepujde s davem a nenecha si vyplachnout hlavu, tak to proste je, ukazuji to experimenty Milgram, Asch, Stanford… vetsina versus mensina… presto mensina nekdy umi zazraky..

Příspěvek upraven 19.05.26 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
19.5.26 14:30
@Lorre píše: Více

Ten tvůj utahanej Adams, je fakt akorát na funus :P :lol: Co mě vyhazuješ? Pusť si vysavač, ať se uklidníš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
19.5.26 14:57

Fajn od ted te vymlcim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.26 14:57
@My Melody píše: Více

Vidím tohle kolem sebe taky, hezky jsi to vystihla. Ten film neznám, já na takové filmy nerada koukám, nedávám to, to už možná radši horor :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3731
19.5.26 15:05
@Lorre píše: Více

Se neurážej :hug: :jazyk: To už děláš hodnou chvilku :D Dáme si pepřovou a bude zase dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová