Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
19.5.26 08:12

Žíši, jak mám přes AD vypnutý filtr na to negativní, tak jsem ze začátku ani nepochopila, o čem je řeč :D no, když to Fukitol nebo kdo shrnul…
Pane bože, vždy je to tady roky, ROKY.
Jedna (nebo dvě, nebo tři ) toxická osoba zamořuje své okolí. A všichni, kdo jí odpovídají a reagují na ni negativně, na tom zamoření se podílí.
Dlouho jsem tu nebyla, ale příklad z posledního dne - řeší se proč dotyčná si vybírá d3menty nebo psychopaty, probíhají pokusy o jakési pseudo analýzy apod. (kolikrát už to tady bylo). A přitom odpověď je úplně docela snadná - protože sama je úplně d3mentní a psychopatická. Který normální a pricetny chlap by to chtěl? Každý, kdo má v hlavě aspoň tři závity, ihned bere roha. Prosim vás, tohle není raketová věda, na to nepotřebujete VŠ psychologie, to je zákon života. A není třeba to rozmazávat složitě na X stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
19.5.26 08:44
@Lorre píše: Více
:mrgreen: :lol: :mrgreen: máš víc věřit. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
19.5.26 08:49
@sirikit píše: Více

Nemám rád že mi nedrží nastavení „týden“. Nedaří se mi mu zkroutit prstíky, aby to vzdal. :pocitac:

Příspěvek upraven 19.05.26 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
19.5.26 08:51
@Baby.Lasagne píše: Více

Jeden závit, druhý závit…moc! :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.26 08:56

Taky myslím, že reagovat na takové lidi negativně se nevyplácí, já jsem si třeba dala za cíl tu zkusit komunikaci bez pasivní agresivity, ke které člověk snadno klesne při těch diskuzích a zlepšit se v tom, moc mi to teda nejde, ale mám pocit, že se zlepšuju. Obecně tady na tom webu těžko poznáš, kdo za co stojí, je to tu docela zamořené divnýma lidma a vždycky si říkám, že už mě nic nepřekvapí, ale člověk se pořád učí..

• Citovat
  • Upravit
256
19.5.26 08:59
@Anonymní píše: Více

Píšeš strašnou vatu. Pokud se skutečně chceš zlepšit, buduj kolem sebe prostředí z lidí, kteří tě inspirují a někam posouvají. Tím myslím skutečný život, kolektiv reálných lidí, od kterých se můžeš něco naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.26 09:10

A proč myslíš, že to nedělám? Mě celkem fascinuje, kolik psychopatologických jevů tady vidím a říkám si, že to ty lidi mají v hlavách a dost mě to děsí. Pro někoho, kdo si myslel, že svět je krásným sluncem a duhou oplývajícím místem plným přátelských lidí je tohle cenná lekce, že to tak není a je potřeba vylézt z bezpečné bubliny a naučit se s tím pracovat. Vata to není, jen jak píšu je mým cílem umět vykomunikovat i takovýhle věci bez pasivní agresivity, což je celkem výzva často, ale chci to umět.

• Citovat
  • Upravit
24726
19.5.26 09:11
@marin píše: Více

Dopadlo to k mé spokojenosti :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.26 09:18

@Baby.Lasagne Ale jak jsme se včera bavily o těch povahách, tak díky takovým příspěvkům na sobě vidím posun ve zpracování emocí a i to, že o lidech, věcech obecně už přemýšlím jinak a jsem méně naivní. Člověk v životě zažije spoustu divných a hnusných věcí a pozná různé lidi, dobré je se posouvat a neopakovat chyby, nějak pořád chci vidět v lidech tu jejich lepší stránku, jenže čím dál častěji vidím, že mi to za to nestojí hledat.

• Citovat
  • Upravit
4530
19.5.26 09:44
@Anonymní píše: Více

proto dite potrebuje oba rodice. Moje zena z naseho syna vychovava empatickeho cloveka, ktery pomaha lidem, chape, ze existuji ruzne mensiny a je to ok, predpoklada v lidech nejdriv dobro a jen kdyz se zklame, tak ma byt k cizim lidem podezrivavy, byt ohleduplny k prirode, zviratum atd…
A pak tedy musi na scenu nastoupit tatinek, ktery vysvetli, ze vse co rika maminka je pravda, ale ze to neni kompletni obraz. Ze na svete existuje i spousta $racu, blbcu, podvodniku a jinych existenci, u kterych je lepsi necekat az te zklamou a nakopat jim prd3l hned. Ze cerny huby okolo hlavniho nadrazi nejsou obohaceni nasi spolecnosti, ze je naprosto ok rikat nekorektni vtipy o teplousich a necitit se pritom provinile, ze rvouci studenti s palestinskymi vlajkami jsou pomateni levicaci atd… A hlavne ze pomocnou ruku hledej nejdriv na konci sveho ramene. Takze z nej snad vyroste vyrovnana osobnost se zdravym usudkem, ktery pomuze lidem co to opravdu potrebuji a nenecha se manipulovat progresivni propagandou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
19.5.26 09:47
@sirikit píše: Více

Holt máme víc jak tři závity :D…i když do patřicných míst to evidentně stejně nedošlo…ale co naděláš :D…naštěstí v reálu jsem tyhle typy odfiltrovala už dávnoo…výhoda stáři :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.26 09:56
@Fukitol píše: Více

Jsi dobrej táta :mrgreen:, já měla výchovu jinou, musím si na to přijít sama a k té vyrovnanosti se dopracovat.

• Citovat
  • Upravit
3872
19.5.26 10:03

Krásný slunečný den přeju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
19.5.26 10:05
@zmrzlik píše: Více

I tobě :kytka: