Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Já screeny posílám často, ale vlastně docela všechno, analyzuje mi logy.
Jinak AI je prostě statistický model založený na hledání sekvence znaků s ohledem na pravděpodobnosti. Čím více informací mu dáš na vstupu, tím líp to propojí se svými daty a tím lepší asociaci to vytvoří. Tím pádem budeš mít lepší a přesnější výstupy.
Pokud na vstupu zadáš odpad, na výstupu dostaneš odpad.
Mimochodem, když něčemu nerozumím a něco je pro mě moc abstraktní, tak řeknu AI „vysvětli mi jev XY, kdyby mi bylo 10“. A on začne mi to vysvětlovat na příkladě s legem
nebo když mu řeknu „vysvětli to, jako kdybych byla pes“, tak do vysvětlování zapojí psí žrádlo, venčení, psí kamarády apod ![]()
Pak je mi vše obvykle jasnější. ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Tak nevím, jak se dá zadat matematický příklad jako odpad. Normálně při zjednodušení mnohočlenu někde ztratil jednu proměnnou a ani se nezačervenal! ![]()
@Fukitol píše: Více
Vy jste s Velrybou děsný sluníčkáři. ![]()
Když na tebe vytrvale nalítává votravná moucha, máš snahu ji plácnout bez ohledu na máj v rozpuku, fakturu s přeplatkem za elektriku, pracovní úspěchy a novou mňami kabelku.
V reálu se mi v těchto případech osvědčilo mírumilovně otevřít okno dokořán, ale tady to ne a ne zabrat. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Všechno.
Viz analogie s mouchou vejš.
Máj lásky čas tě nedojme, když nakopáváš jezevčíka, co ti nepřestává ňafat po kotníku. ![]()
@Fukitol píše: Více
Jo měl, když jsme ty Švédy dali.
Ale jestli to budeme opakovat denně, bylo by to fajn, ale, no…nevím. ![]()
Jinak den nic moc. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Jak jsem mnohokráte řekla Kačákovi: Ty buď rád, že nevíš, co si myslím. ![]()
@sirikit píše: Více
Beru dezintegrátor.
Sice mám pak větší okno, ale zas nemusím tolik mířit. A moucha udělá takovou zajímavou modrobílou nitku. ![]()