Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Já jsem cynik.
Když budu děcku 10× říkat, že se o ta rozpálená kamna spálí a ono se na ně nepřestane sápat, prostě ho nechám si sáhnout a pak s ním nebudu plakat, že to fakt bolelo.
A když se dospělý člověk i po varování na ta kamna vrhá znovu a znovu a znovu, nejenom, že ho nepolituju, ale váhám, zda ho mám v kartotéce „nepoužitelných“ zařadit do složky „retardovaní“, nebo „masochisté“.
@sirikit píše: Více
No třeba… Nebo plánovane…
I když zase toho nelituji, že jsem je měla mladá a v době, kdy se dnes rodí už skoro dospělé.
Vse ma svoje pozitiva i negativa
@Baby.Lasagne píše: Více
Já dělala 11 let v marketinku IT, pak jsem i prodavala lidí tveho typu - “bodyshop”. A to je práve ukol marketinku propojit IT lidi s obchodniky, aby našli spolecnou řeč. A dobře, ze na sobe pracujes. Ajtak, který tomu technicky rozumi a ještě to umí prodat je k nezaplaceni. Já treba umim mluvit hodiny a hodiny, nemám tremu, takže mi teď nabidli, ať provazim turisty v divadelnim svete a že se mnou od nové sezony pocitaj. Tak se těším.
Hehe, I to AI má něco, čemu se říká reinforcement learning - tzv. zpětnovazební učení, kdy při každé iteraci dělá míň a míň chyb.
Tady ale člověk nezvládá to, co zvládne stroj, což je paradox. ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Přesně, taky to dělám, ale já se i inspiruju, jak být ve svém typu lepší, takže sleduju podobné osobnostní typy, které jsou úspěšné a posouvá mě to, dobrý je z toho svého nastavení vytěžit co jde.
@Arturie píše: Více
Totiž ti seniorní senioři maji perfektně rozvinuté ty people skills, protože tam jde o to propojovat celé týmy a to je opravdu dost náročné. Už je to dost o vyjednávání a stylu řízení, který se blíží tomu politickému. Na to samozřejmě nemám, ale některé záležitosti není od věci odpozorovat.
Tak jak chceš jinak odpovědět na takovej příspěvek ve stejné kvalitě, jakou mu dala pisatelka? ![]()
Netuším to vůbec a už mi to je fuk, nejpravděpodobnější je ten mozkožrout ve tvé hlavě, protože jinak si neumím vysvětlit, že jsi tak zcvoknul.
@Luxusnixicht píše: Více
To neni jak ja
Ze me bys hned servala hadry jako každá. Nevim jak to delam ze jsem tak děsně přitažlivý ![]()
@Lorre píše: Více
Ach jo syslíku, musíš si do mě kopnout i ty? Proč to děláš ![]()
@Monicka36 píše: Více
Bohuzel ses moje druhe ja, takze co udelas ty udelam ja ![]()
@Anonymní píše: Více
Kdybys nebyla uchylak, tak ti takova narazka nemůže ublizit
![]()