Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8178
18.5.26 15:38
@Anonymní píše: Více

Fakta nebývají vtipná a až ti konečně dojde, že o konverzaci s tebou nestojim, tak se uleví všem.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36025
18.5.26 15:40

On o tebe anebo ty o něj? On přijel za tebou a anebo ty za ním? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 15:41
@jege píše: Více

Fakt si to neviděl? Já jsem něco podobného tuhle od tebe četla, že jsi tam byl a všechno viděl, takže si lhal nebo lžeš teď? Vždyť si to psal sám, tak to přece musí být pravda :nevim: jsem zmatená, myslela jsem si o tobě, že máš jen ty nejskvělejší vlastnosti a teď tohle :nevim: já jsem ti věřila a měla pro tebe slabost, ale teď už ne, tohle ti nikdy neodpustím a dám si to do podpisu :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.26 15:42

Tys tam byl :nevim: já už fakt nevím

• Citovat
  • Upravit
8178
18.5.26 15:45

Mrkni s jakou urputností se drži konverzace s někým, kdo o to nestojí…jak čokl co se nepustí nohavice i když ho někdo vezme klackem :D…takže odpověď je více než jasná :D :D…navnadit není těžké, ale pak setřást, to je oč tu běží :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 15:46
@Adull píše: Více

Faktem je, že jsem reagovala na tvůj příspěvek a to můžu bez ohledu na to, jestli se ti to líbí. :kytka: Nikdo netvrdí, že o konverzaci s tebou usiluju, kromě tebe, být tebou, tak už na mě nereaguju, protože za chvíli použiješ svoji oblíbenou urážku, že jsem trapná a tím opět ukážeš, že argumentovat neumíš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8178
18.5.26 15:50

Nutně mi musíš sdělit, jak to či ono máš konkrétně ty, ale o konverzaci nestojíš.. jasně :D. Radši pochop, že mě tvoje myšlenkové pochody nezajímají.
Nechci argumentovat, páč nechci s tebou konverzovat…seber posledni zbytky hrdosti a přestaň mě otravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36025
18.5.26 16:00

A jejej, ještě i bájná lhavost… 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36025
18.5.26 16:02

Stačí odpovědět, kdo za kým jel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36025
18.5.26 16:03
@Adull píše: Více

Howgh! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17897
18.5.26 16:12
:mrgreen: Tak ja tam byla s tretim okem a vsechno videla. Pirka jsi prastila klackem po hlave a za vlasy odtahla do auta, aby ti tam Pirko dal s laskou prednasku o Orbanovi. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
18.5.26 16:18

Tak už jí nechte, spalila se, něco si o tom načte a příště už snad tyhlety typy prokoukne dřív. Oni se umi vetrit do přízně, vypozoruji, co zensky imponuje a co jí na chlapech vadí a podle toho se pretvaruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30651
18.5.26 16:21

Ja te nekdy zval? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8178
18.5.26 16:25
@Lorre píše: Více
😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 16:30
@Honza 12 píše: Více

Tak to máme stejně Honzo, ale o to tu nejde, problém je, že to nejde vždycky vycítit, protože ty vibrace můžou být příjemné a ten můj jeden skvělej poučnej romantickej příběh si tu viděl, tak nechápu, proč mi tu píšeš o kamnech, když se mi to stalo jednou :nevim: Já se na ty lidi teď s těma mýma zkušenostma dívám jinak a můžu říct nebo si spíš myslím a zpětně hodnotím, že prostě porouchaný byli :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová