Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Fakta nebývají vtipná a až ti konečně dojde, že o konverzaci s tebou nestojim, tak se uleví všem.. ![]()
On o tebe anebo ty o něj? On přijel za tebou a anebo ty za ním?
![]()
@jege píše: Více
Fakt si to neviděl? Já jsem něco podobného tuhle od tebe četla, že jsi tam byl a všechno viděl, takže si lhal nebo lžeš teď? Vždyť si to psal sám, tak to přece musí být pravda
jsem zmatená, myslela jsem si o tobě, že máš jen ty nejskvělejší vlastnosti a teď tohle
já jsem ti věřila a měla pro tebe slabost, ale teď už ne, tohle ti nikdy neodpustím a dám si to do podpisu ![]()
Mrkni s jakou urputností se drži konverzace s někým, kdo o to nestojí…jak čokl co se nepustí nohavice i když ho někdo vezme klackem
…takže odpověď je více než jasná
…navnadit není těžké, ale pak setřást, to je oč tu běží
![]()
@Adull píše: Více
Faktem je, že jsem reagovala na tvůj příspěvek a to můžu bez ohledu na to, jestli se ti to líbí.
Nikdo netvrdí, že o konverzaci s tebou usiluju, kromě tebe, být tebou, tak už na mě nereaguju, protože za chvíli použiješ svoji oblíbenou urážku, že jsem trapná a tím opět ukážeš, že argumentovat neumíš ![]()
Nutně mi musíš sdělit, jak to či ono máš konkrétně ty, ale o konverzaci nestojíš.. jasně
. Radši pochop, že mě tvoje myšlenkové pochody nezajímají.
Nechci argumentovat, páč nechci s tebou konverzovat…seber posledni zbytky hrdosti a přestaň mě otravovat…
Tak už jí nechte, spalila se, něco si o tom načte a příště už snad tyhlety typy prokoukne dřív. Oni se umi vetrit do přízně, vypozoruji, co zensky imponuje a co jí na chlapech vadí a podle toho se pretvaruji.
@Honza 12 píše: Více
Tak to máme stejně Honzo, ale o to tu nejde, problém je, že to nejde vždycky vycítit, protože ty vibrace můžou být příjemné a ten můj jeden skvělej poučnej romantickej příběh si tu viděl, tak nechápu, proč mi tu píšeš o kamnech, když se mi to stalo jednou
Já se na ty lidi teď s těma mýma zkušenostma dívám jinak a můžu říct nebo si spíš myslím a zpětně hodnotím, že prostě porouchaný byli ![]()