Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Hele, tu odevzdanost a skleslost, co z tebe čiší, jak někdo psal, čekání na smrt. Tu jsem přikládal, kombinaci věku a zdravotních potíží. Ale měla jsi to tak už i v mládí, že jsi prostě šla s davem?
@Honza 12 píše: Více
Ne, možná v Tvém světě, nevim…Lidské „svety“ nejsou totožné, naštěstí..
@My Melody píše: Více
Ano, a inteligentní člověk nemusí být psychopat,
Jo, jsem taková šedá myš nemusím se za každou cenu lišit
Ale hlavně jsem o tom nějak nijak nepřemýšlela… Proste jsem otěhotněla a resilo se co dál
@Luxusnixicht píše: Více
Tohle jsi tu přece nikdy nepsala. Když si pořád stěžuješ, jak je všechno špatně, jak se už brzo rozcházíte, jak to už zase celý podělal, tak se nediv, že to tak beru. A najednou byl Helma světlem? To je zásadní zvrat. ![]()
@Adull píše: Více
Křivák, psychopat, narcis, nebo jen debžil. To je fuk. Nejde o to, jak to pojmenuješ. ale proč trávíš čas s někým, s kým se trápíš, s kým nejsi na stejné vlně.
Proc zvrat? V tvem svete se evidentne vse vzajmne vylucuje…v mem ne, v mem muze byt pospolu laska, nenavist, svetlo, bolest, beznadej i nadeje…v lasce to tak i casto byva. Ja si nekdy rikam, jestli vubec vis, co je to laska? Neprijde mi, ze jsi nekdy miloval naplno. Spis rozumem, ze ti nekdo vyhovoval…to ale z meho pohledu laska neni. Mne je fajn s hodne lidma, ale vubec to neznamena, ze je miluju. To vubec nesouvisi.
@Anonymní píše: Více
Jo, protože jsem nevěřil, že by něco takového mohlo být pravdou, tudíž mi z toho vycházelo, že nejspíš lže. Ovšem, jak jsem se následně přesvědčil, u tebe je něco takového naprosto reálne, takže teď je otázne, kdo z vás si vymýšlel a lhal víc.
![]()
Psychopata vubec nemusis poznat…muze s tebou byt na stejne vlne, protoze se na tebe umi naladit…nekdo to tu psal, ale psychopata casto nepozna ani odbornik, tak jak by ho na prvni dobrou mohl poznat laik..?
To leda, ze by mel kristalovou kouli…Muzes mit kamarada psychopata kamarada a ani o tom nevis, mily Jene. A ty obzvlast, protoze nemas vubec zadnou intuici, jdes na vse rozumem a tim padem hodne veci vubec nevnimas.
Neznáš jeho slavné rčení.. Protože vagína…?