Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
Jenze tve videni sveta, je treba pro me, do velke miry extrem
![]()
@Honza 12 píše: Více
Proc do tmy? Helmut pro me naopak byl svetlem…rozsvitil me a vylecil, prestala jsem se bat hodne veci, ze kterych jsem drive mela strach…
@sirikit píše: Více
Já jsem napsal prostředí - s otazníkem.
Na první dobrou masového vraha nepoznal nikdo…Samozřejmě, přehaním.
Ale lidi takového ražení často loví v revírech, kde jim to jde, případně, kde kořist očekávají. To jsem měl na mysli. ![]()
@jege píše: Více
Dostal pytlíkem písku po kebuli a bylo.
![]()
Teď se tu nějak neukazuje.
![]()
@Anonymní píše: Více
Reagovala jsi na přispěvek, který nebyl určený tobě a neustále meleš, jak diskuze se mnou neni podnětná a jak ty geniální vedeš se mnou diskuze o houně, tak mi laskavě přestaň psát ty svý rádobyvtipný bláboly se smajliky smichu…a pokud tim chceš sdělit, že tvoje trapnost nemá dno, tak to fakt nemusiš…páč to už všichni víme ![]()
Příspěvek upraven 18.05.26 v 13:10
@Luxusnixicht píše: VíceJa to takhle mám. Vyhodnotim si plusy a minusy, a pokud převáží minusy, jdu od toho. Trapila jsem se maximalne měsíc, než jsem ho dostala z hlavy. A u nekterych ani to ne, když už to byla oboustranna křeč (jako třeba u exmanzela). A u remeslniku, znamych, jsem ještě nekompromisnejsi. Nepotrebuju v životě lidi, na který není spoleh nebo na mně parazituji.
Bohyně tu asi není, co? Jen jsem jí chtěla říct, že jsem si na její doporučení koupila ty Guerlain Meteorites a vypadám v tom báječně. Dík za tip!
@jege píše: Více
Pokud by tvrdil tohle, tak by lhal
Dost si ho tu urážel a zesměšňoval a najednou je legitimní mírou pravdomluvnosti? Co to říká o tobě?
Dáme hlasovat? ![]()
Příspěvek upraven 18.05.26 v 13:21
@Anonymní píše: Více
O to je to divnější. Když ti přece člověk neladí, tak s ním, pokud nemusíš, nezačneš víc komunikovat. A už vůbec né si ho zvát do vztahu.
@Adull píše: Více
Nebyl určený mně, ale reagovat na něj můžu, se s tim smiř ![]()
@Adull píše: Více
A to nemusí být nutně jen ve vztahu. Na křiváka člověk za život narazí několikrát. Když teprve sbírá zkušenosti tak může naletět.
@Klopotkova píše: Více
Tak určitě, byla šťastná, a proto tu furt békala, jak je to hrozný, jak je nešťastná natolik, že dává další ultimátum.