Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Do kabelky si dávám klacek a vakuovou pumpu, abych potenciální nápadníky mohla v nestřežené chvíli majznout a zneužít pod stolem
to je pravda pravdoucí, někdo to povídal
vůbec se nebojím a neohroženě vyrážím znásilňovat dvoumetrové biology, no fakt, vždyť si to přece viděl ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Nevím, nějak jsem měl dojem, že komunikujete i mimo eMimino.
![]()
To je jen tvůj dojem. Ona má svůj život v Brně, zatímco já v Praze.
Vlastně, ani pořádně nevím, jak vypadá. Nikdy jsem ji neviděla.
@Anonymní píše: Více
Neviděl, jenom jsem o tom četl od něho a tys mu hromadu věcí odkývala. A něco podobného jsem četl i od tebe, ale třeba se ti někdo naboural do účtu a psal to místo tebe.
![]()
Ne. Ale už nevím. Možná někdy něco posílala, ale já mám extrémně špatnou paměť na obličeje.
A oblíbený kloubový žebřík v kufru auta… ![]()
@sirikit píše: Více
Nojo, to fakt nedělám, zpětně s tím, co vím teď to umím zhodnotit, že se o mě takový člověk zajímal ![]()
Tak jsem pro zajimavost dokoncila nejaky dalsi test, jestli bude vysledek stejny a potvrdil to samy, mela bych byt tzv. vzacny empatik. Test se ale v necem myli, napriklad bych mela byt pry placha a rezervovana, opak je pravda. A prej patrim
k lidem, kteri maji nejvyssi vyskyt sebevrazdnch myslenek v mladi, coz by souhlasilo, kdysi jsem v temnem obdobi uvazovala, jaky by to bylo s tim vsim konecne prastit, ale nenasla jsem na to odvahu, za co jsem pozdeji Zivotu dekovala.
Příspěvek upraven 18.05.26 v 15:58
Dost se opakuješ, asi nic lepšího vymyslet neumíš, bohužel ani vtipného. Pejrák bude za fanynku moc rád