Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já myslím, že ty snilkovske, emočne rozlitane povahy tomu jdu sami naproti, že si je nějaký charismatický psychous opece na rozni 🫕
Nevim, mela bych byt prej INFP. Sefem bych nemohla byt nikdy a nikde, ja proste tak nejak globalne neuznavam hierarchii a tecka
, nerada diriguju jine lidi a nenecham se dirigovat, proto taky potrebuju zamestnani, kde jsem sama sebe sefem a zamestnancem.
Muj typ pry nerad pracuje v obchodni sfere - naprosta pravda. Idealni zamestnani pro mne je dle jednoho testu knez!
, psychiatr, architekt a umelecke profese,
Příspěvek upraven 18.05.26 v 17:00
@My Melody píše: Více
Byla to hrozná přednáška a touha mě úplně přešla, a proto na další rande nikdy nedošlo
Tak to opravdu bylo, protože to Jege říká ![]()
Vubec jim nemusi nic vysvetlovat, nemusis se obhajovat, nejsi nikomu tady nic dluzna. ![]()
Příspěvek upraven 18.05.26 v 17:02
@Klopotkova píše: Více
Jenze Andy byl naprosta vyjimka…to se mi nestalo s nikym…u me to nikdy neni hned bum a prask…je to spis takove nahodne a nevyzpytatelne…meho Ex jsem znala rok, nez jsem mu kyvla na rande, videli jsme se predtim asi 3× a nelibil se mi..pak se to zmenilo, kdyz jsem si s nim nahodne zatancovala
Helmut taky nevim, cim me dostal, protoze z prvniho setkani, jsem si ho nepamatovala
A na druhem, se mi nelibil…a kdyz se snazil o fyzicky kontakt, tak jsem spis uhybala…pripadal mi hrozne divnej
Ale pak jsme si psali a ja ho mela najednou plnou hlavu…a na tretim setkani, jsme spolu uz stravili noc…ale stejne jsem se musela trocu opit, abych prekonala to fyzicno…ja milovala jeho dusi. Jeho telo pro me bylo cizi…dlouho, dlouho…
@Klopotkova píše: Více
To teda je u tebe fakt co říct, když ani ne za prachy!
![]()
@My Melody píše: Více
Taky mi vyslo, ze jsem rozeny umelec
A je to pravda, ten obchodni svet me ubiji…zaroven mi to ale pomaha, alespon trochu stat nohama na zemi…jinak bych byla asi porad mimo realitu
![]()
@Fukitol píše: Více
Už nic hádat nechci. Každopádně, pokud tu je, tak si můj vzkaz přečte.
@Luxusnixicht píše: Více
No mne to nepomaha, ja bych jako obchodnik privedla firmu velice rychle ke krachu. ![]()
@Venetia píše: Více
Je to možný, ale já měla psychouše kolegu a vůbec bys to do něho neřekla. A co mám dělat Ven, mám přestat být emotivní snílek? Jak to mám udělat? Dokázala by si změnit svoji podstatu? Můžu to nějakým způsobem ovlivnit, třeba tím, že se naučím víc držet na uzdě city a rozumově to rychleji zanalyzovat
taky bych si přála mít jinou povahu a osobnostní typ, zas bych neuměla to, co díky své povaze umím
Já a mstít? Já si už dlouho sedím na rukou, abych nereagoval, ale čeho je moc, toho je příliš a když si někdo nedá zavčasu říct a neustále provokuje, tak se nesmí divit, že to občas schytá.
![]()
@Venetia píše: Více
Jak? Že bys děcka vůbec neměla, třeba?
To by mi vadilo, já děti chtěla, a takhle mi odpadla ta panika „studuju, cestuju, honím kariéru, najednou jejda, je mi 35, šmarjá, bez dětí být nechci
: hledá se otec, zn. Rychle!!“
A když to ve 40 nejde, dávat vydělat oplodňovacím klinikám, tovišžejo.
![]()
Takhle jsem cestování i kariéru v mladickým elánu zvládla i s děckama, v mých 40 bylo klukovi 19 a dceři 16 a já pořád dost energie na cokoli.
Neměnila bych ani náhodou.
Samozřejmě, že to jde. Můj chlap se změnil z cholerika na sangvinika. Být ovládán emocemi zkratka není moc výhodné. Jsi pak hodně manipulovatelná a snadno ovlivnitelná.
Na toto téma vedeme doma často debaty, ale u nás je to rámováno politikou a volbou politiků.
Myslím, že ne, té je ze mě na zvracení ještě víc než tobě
a nebo jsi psal o průjmu?