Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: VíceČlověk se kolikrát tomu Pejrákovi nediví, že?
@Anonymní píše: Více
Ano, ano, tys mi to ale nandala, už se raději klidím… ![]()
… a jdu dělat něco užitečnějšího než se tu dohadovat s plevelem.
![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Jj, já na tom taky pracuju, ale je to bolest, když ti to není vlastní, ale už jsem ve věku a v práci, kde nikoho nezajímá povaha, ale výsledek, tak to prostě je a buď na to máš a nebo ne a pak jdi teda dělat něco jiného. Ono taky záleží na tom, co zrovna pro práci potřebuješ za vlastnosti, být komunikativní extrovert s vizemi není špatný, koukat zasněně z okna na ptáky se ale fakt nehodí, každá povaha má něco
No, já vím. Já zase potřebuju být v práci více komunikativní a neodpovídat jednoslovně. Ta komunikace je prostě důležitá, zejména u nás s rozvojem AI, už se klade větší důraz na to, co AI neumí a to propojovat lidi. Ale dělám to tak, že často pozoruju schopnější v tomto směru kolegy a normálně ty komunikační vzorce kopíruju a přebírám. Jo, není mi to vlastní, ale koho to zajímá?
Nikdy ze mě komunikační charismatický guru nebude, ale některé věci jdou do jisté míry zlepšit.
@jege píše: Více
Nebuď hnidopich!
![]()
Tak snad každá ženská si bere kondomy na první rande, na kterém ze zásady souložit nehodlá, aby je mohla rozněžněle ukázat svému rytíři na důkaz, že ona na prvním rande sice NIKDY!
, ale on je tak jedinečný, že by kvůli němu udělala výjimku.
Což věděla ještě před tím, než poprvé popatřila do jeho oduševnělé tváře!☝️
Jako bytostný logik - analytik tyhle pointy historek miluju!
![]()
@sirikit píše: Více
Hele, mně je jí někdy skoro až líto, protože ja měl pro ní celkem slabost kvůli tomu, že si tolik vytrpěla s Pírkem a ani sama pořádně netuší, proč jsem se na ní tak naštval. Ovšem modří to vědí.
![]()
Ano, to je tvá pravá umělecká duše, která se rve ven!
![]()
Je to vidět, že ti ty školy chybí, ne že ne
, ale mohla bys pochopit alespoň to, že se člověk snaží připravit na všechno, zkus to ![]()
Přiznám se, že jsem zvyklá u chlapů, že ne jako odpověď neberou a zkouší to dál, ale tam je to jaksí zakódované v DNA… muž versus žena…a někdy to i polichotí, když to dělají na „úrovni“…ale takhle vlezlou ženskou bez špetky sebeúcty jsem životě nepoznala… ![]()
V tomhle teď ty jeho vyjádření chápu…když ženskou nemůže setřást a jestě k tomu dotyčná nemá jaksi hrdostní stopku… je to dost odpuzující a zoufalost čpí z obou stran, jen u každého jaksi z jiného důvodu ![]()
S povahou těžko něco uděláš… Jedine zkušenosti tě třeba můžou poučit, že si na nějaké signály budeš dávat pozor anebo taky ne