Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75759
20.5.26 00:17
@Arturie píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.5.26 00:20
@Luxusnixicht píše: Více

Ja tu furt jsem :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.5.26 00:22

Hlavně bud pripravena, ze se jednoho dne zase ozve a bude te chtit zpet do puvodni role. Na to bych si vsadil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
20.5.26 00:27
@Velryba černá píše: Více
Šikovnej :D A co vy, dobrý? Nebo lepší? :D
No nevím s tím naštváním…zda to bude fungovat…i když rozumím, jak to myslíš…u mě nejvíc pomáhá nová láska :D Ale pro jistotu jsem si objednala Bachovy esence :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
20.5.26 00:29
@Lorre píše: Více

Jo to chtěl i exmilenec…ale ten se naštěstí ozval až po 3 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
20.5.26 00:30
@Lorre píše: Více

Tady si klidně buď :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
20.5.26 03:23
@jege píše: Více

Já myslím, že nejlépe jezdíš ty :nevim: :jazyk: Od té doby, co jsi tu zmínil tvé řidičské dovednosti a styl jízdy, jsem z toho celá vlhká a přeji si, tě potkat na silnici 😍 :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8335
20.5.26 05:53
@zmrzlik píše: Více
😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8335
20.5.26 05:55

Jestli chceš seřezat myslím, že pár dobrovolníků by se tu našlo😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
20.5.26 06:04
@Adull píše: Více

Ja cetla sežrat :oops: :mrgreen:. Jsem si rikala, jestli nebude moc tuhej :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.5.26 06:28

Mně se lásky vlastně nikdy nepřekrývaly, v mezidobí jsem se tedy musela stabilizovat bez těchto podpůrných jevů. :lol: Bachovky schvaluji, pokud nepomohou, alespoň neuškodí.
Co se týče toho chlapa, vyrábí mi v hlavě ohňostroje a tornáda, jak jsem ostatně včera psala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 07:06

Možná, lítat v oblacích není pro každého, jen dej pozor, aby ses tím nadšeným srdíčkováním nenávistných zpráv nestal třeba figurkou nějaké nedotažené manipulace. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1218
20.5.26 07:33
@Anonymní píše: Více

Lítat si může kdokoli, nic proti tomu. Jen je poněkud nešťastné, vnímat všechny kolem jako horší, než jsem já sám. Neznám dokonalého člověka a když se podívám do zrcadla, také ho nevidím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 08:07
@Velryba černá píše: Více

Co to je dokonalý člověk? :nevim: Já takhle lidi nevnímám, vlastně takhle vůbec neuvažuju a že bych to vážně občas potřebovala mezi těma žralokama… Já mám naopak problém v tom, že si myslím, že každý člověk má potenciál a může dosáhnout všeho, co si bude přát. Jdu často s nataženou rukou k někomu, kdo mi do ní flusne :nevim: Pro mě je vždycky nejdůležitější charakter člověka, žádná krása a prachy, každý má to měřítko jinde a už jenom název tohohle vlákna napovídá, že když se dívám do zrcadla já na svůj charakter, tak si rozhodně myslím, že jsou na tom lidi mnohem líp, minimálně ti, kteří nepodvádějí :kytka: Celej život se potkávám s nesmyslnou závistivostí a nerozumím jí.

• Citovat
  • Upravit
8335
20.5.26 08:29
@xiaxxx píše: Více
😂Holka ten tvůj apetit…se pak divíš, že ti každej uteče..né, že by tě nemělí rádi…bojí se o holý život😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová