Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Hlavně bud pripravena, ze se jednoho dne zase ozve a bude te chtit zpet do puvodni role. Na to bych si vsadil ![]()
@Velryba černá píše: VíceŠikovnej
@Lorre píše: Více
Jo to chtěl i exmilenec…ale ten se naštěstí ozval až po 3 letech ![]()
@jege píše: Více
Já myslím, že nejlépe jezdíš ty
Od té doby, co jsi tu zmínil tvé řidičské dovednosti a styl jízdy, jsem z toho celá vlhká a přeji si, tě potkat na silnici 😍
![]()
Jestli chceš seřezat myslím, že pár dobrovolníků by se tu našlo😂
@Adull píše: Více
Ja cetla sežrat
. Jsem si rikala, jestli nebude moc tuhej
.
@Luxusnixicht píše: Více
Mně se lásky vlastně nikdy nepřekrývaly, v mezidobí jsem se tedy musela stabilizovat bez těchto podpůrných jevů.
Bachovky schvaluji, pokud nepomohou, alespoň neuškodí.
Co se týče toho chlapa, vyrábí mi v hlavě ohňostroje a tornáda, jak jsem ostatně včera psala. ![]()
Možná, lítat v oblacích není pro každého, jen dej pozor, aby ses tím nadšeným srdíčkováním nenávistných zpráv nestal třeba figurkou nějaké nedotažené manipulace. ![]()
@Anonymní píše: Více
Lítat si může kdokoli, nic proti tomu. Jen je poněkud nešťastné, vnímat všechny kolem jako horší, než jsem já sám. Neznám dokonalého člověka a když se podívám do zrcadla, také ho nevidím. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Co to je dokonalý člověk?
Já takhle lidi nevnímám, vlastně takhle vůbec neuvažuju a že bych to vážně občas potřebovala mezi těma žralokama… Já mám naopak problém v tom, že si myslím, že každý člověk má potenciál a může dosáhnout všeho, co si bude přát. Jdu často s nataženou rukou k někomu, kdo mi do ní flusne
Pro mě je vždycky nejdůležitější charakter člověka, žádná krása a prachy, každý má to měřítko jinde a už jenom název tohohle vlákna napovídá, že když se dívám do zrcadla já na svůj charakter, tak si rozhodně myslím, že jsou na tom lidi mnohem líp, minimálně ti, kteří nepodvádějí
Celej život se potkávám s nesmyslnou závistivostí a nerozumím jí.
@xiaxxx píše: Více😂Holka ten tvůj apetit…se pak divíš, že ti každej uteče..né, že by tě nemělí rádi…bojí se o holý život😂 😂