Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ano… jsme nekde na te usecce mezi introverci a extroverci, ja jsem bliz k introverci.
Ja si kdysi myslela, ze jsem extrovert, protoze jsem spontanne hodne komunikativni, az kamoska psycholozka me prekvapila, kdyz mi rekla, ze jsem introvert, pak jsem si o tom neco nacetla, udelala testy a souhlasilo to.
Příspěvek upraven 20.05.26 v 10:48
@zmrzlik píše: Více
Chyba
..měla bys to dotáhnout a zakázat i ponožky v sandálech😂 😂
Co čekat od chlapa, který si přivstane a najede x kilometrů navíc, protože je potřeba si pořádně promluvit.
Podotýkám, že jen a pouze promluvit, nebudeme to přece přehlížet a zatlačovat animálními aktivitami. No, je to kousek. ![]()
@My Melody píše: Více
No právě o ty lidi v blízkosti jde
Já jsem si s tím neuměla poradit docela dlouho a vlastně do teď s tím mám problém, nemám je naštěstí v rodině, ale nevyhnu se jim, tak s nimi mluvím jen o tématech, které jsou neutrální a kontakt omezuju na minimum, ale je to prostě blbý a nepříjemný a jít do konfliktu nechci. V šuplíku haj.zl je mám.
@Adull píše: Více
A jestli přežijí já, to Tě nezajímá?
Víš jakou má sílu? ![]()
Já jsem třeba 100% introvert, mně vychází vždy plný počet introvertních otázek ![]()
To je taky těžký, musím se do konverzace nutit a pořád se hlídat, aby mě to nezačalo rychle otravovat a často zase přepnu pozornost do svého vnitra.
Každý máme něco, ale pořád jde s tím něco dělat.
@Velryba černá píše: Více
Je to krásný, závidím v dobrém
![]()
Však říkám pořád, že si to zasloužíš a on zase tebe ![]()
@zmrzlik píše: Více
Sim tě…teď jsi vstala z popela…o tebe se nebojím… ![]()
@Adull píše: Více
Ale ohniště ještě nevyhaslo
Nikdy nevíš, co ho napadne. ![]()