Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
20.5.26 08:36
@Anonymní píše: Více

Poznat komplexně charakter člověka, je úkol náročný a za mne v podstatě nesplnitelný. A už vůbec nerozklíčuješ něčí charakter na diskusním webu. Náš pohled na cokoli, kohokoli, je limitován vlastními zkušenostmi a ty nejsou a nemohou být neomezeného rozsahu.
Hele, Kačáka občas zajímá, o čem tady prndáme. Tak mu říkám, že podle některých jsem na něj zlá a nepříjemná. Že řeším věci, které bych v takovém vztahu řešit neměla, apod. A on to celé vnímá úplně naopak. A tak to zkrátka je, nějak nás vnímají cizí lidé, nějak kamarádi, známí a úplně jinak nás nejspíš vidí ti nejbližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
20.5.26 08:42
@Luxusnixicht píše: Více

To je znamení.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.5.26 08:43

Nikdy se me nezbavis :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.5.26 08:45
@Lorre píše: Více

Vášeň, kterou cítíš v souvislosti se Son, je nepřehlédnutelná! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 08:54
@Velryba černá píše: Více

Souhlasím s tebou, máš pravdu, ale přijde mi, že jsou situace, ve kterých se to bohužel projeví celkem jednoznačně a většinou ten špatnej charakter a pak si vždycky říkám, tvl., co s tím? Protože je mi jedno, co si o mně myslí cizí lidé, ale u kamarádů mi to třeba fakt vadí a tam si vždycky říkám, co ještě zvládnu skousnout a co už je za hranou.

• Citovat
  • Upravit
30873
20.5.26 08:57

Jsme dvojplamen. Milovali jsme se v každém životě, vzdycky nas to k sobe přitáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.5.26 09:00

Samozřejmě, nový objev je jen předstupeň tebe, jednou to vyjít musí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.5.26 09:08

Co bys s tím chtěla dělat? Jak se kdo chová, co si myslí, je jen o něm.
Moje kámoška se se mnou nebaví přes měsíc. Pravděpodobně tuším, proč tomu tak je, ale bez jakési interakce se řešení nedobereme. A uhánět ji nebudu (konverzaci bez vysvětlení utnula ona). Nechceš komunikovat? Tak nekomunikuj, fakt se z toho nepoprdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
20.5.26 09:18

Jo. Vsecko to jsou jen zkusenosti ktere bude potřebovat k tomu, aby viděla fakt jak jsem dokonalý :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
20.5.26 09:39

Samozřejmě, bdi a vytrvej! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
20.5.26 09:46
@Adull píše: Více

A na hašení požáru se vyprdl :mrgreen: Vstala jsem z popela jako bájný Phénix :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
20.5.26 09:47

Sám k sobě láskou mřel :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
20.5.26 09:48

Jasně. Částečně. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 09:48

No, když to je vážně nějaká hrůza, tak se s takovým člověkem přestanu stýkat, buď kontakt omezím nebo utnu. Nemůžu se kamarádit s někým, jehož chování a názory mi vadí, můžu se s ním bavit, ale budu mít zábrany s ním mít bližší vztah. Ale tak to mám nastavené já, řada lidí se kamarádí i s lidmi se kterými pohrdá, vidím to pořád, nevím, co z toho mají, to je potom známý, když takového člověka vidím jednou za čas, tak mi to nic neudělá, ale každodenně bych to nedala.
Já se snažím vždycky všechno vykomunikovat, je mi to jako extrovertovi příjemnější, kdyby mě mrzelo, že mi kamarádka nepíše, tak bych se jí ozvala a pozvala ji na kafe nebo to s ní opatrně řešila, píšu schválně opatrně, protože nevíš, co je za tím a jestli v tom nevězí třeba nějaký hlubší problém, který s tebou nesouvisí.

• Citovat
  • Upravit
1218
20.5.26 09:53

Nemusíš se kamarádit s někým, kdo ti nevyhovuje. Logicky, pokud mi někdo výrazně vadí, přátelit se s ním nebudu.
Co se týče kamarádky, přátelství nemůže stát na tom, že zájem má stále dokola jen jedna strana. Tohle si musí pořešit sama v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová