Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75740
18.5.26 09:53
@Klopotkova píše: Více

Píšeš moje memoáry? :mrgreen:
Na ZŠ jedničkářka, na gymplu lepší průměr, pokud tedy nehovoříme o technických oborech. :oops: :oops:
Za syna jsem byla šťastná naprosto, z naší rodinnou genetickou výbavou není zdravý chlapeček samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
18.5.26 09:54
@Honza 12 píše: Více
Ty konstatujes, že někde dělá chybu, já se ptám kde.
Tady máš proc :)
Lidé, s psychopatickými nebo antisociálními rysy, muzou být sociálně zdatní, okouzlující, a taky dobří ve čtení ostatních. „Geniální monstrum“ sice neexistuje, ale ve skutečnosti je jen zřídka možny někoho rychle „odhalit“.
A tady máš co s tim :)
Obvykle je užitečnější, než snažit se diagnostikovat lidi, zaměřit se na vzorce chování.
Je důležitý, že inteligence sama o sobě není totéž, co manipulace nebo psychopatie.

Nedivím se, že neodpovidas na moji otázku, a jenom se kroutíš. Nevíš to sám( kdybys věděl kde, tak ji to povis/upozornis ji), já také ne, ale alespoň rezolutně netvrdím, že někde dělá chybu, protože si tím, že někde chybu dělá, nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
18.5.26 09:59
@sirikit píše: Více

Ne, mě fakt jen zajímalo, jak ses učila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
18.5.26 10:03
@stock píše: Více

Souhlas. A tedy pořád nechápu, jak při běžném „chození mezi lidi“ dokáže poznat, že jsou někteří z nich narcisté a psychopati. :think:
Protože přesně jak píšeš, tihle lidé se na veřejnosti můžou jevit jako okouzlující, empatické hvězdy večírků, a je třeba poměrně dlouhého času a mnohem intimnější kontakt, než nabízí povrchní společenské setkávání, než člověk zjistí, že atraktivita dotyčného má své temné pozadí.
Kdyby se dal psychopat poznat po pár setkáních, psychoterapeuti nebudou mít co žrát - a psychopati ostatně taky ne, protože by jejich oběti s pištěním zdrhly k někomu nekomplikovanějšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36076
18.5.26 10:03
@Adull píše: Více

Většinou takového člověka psychopati fascinují a sám si je vybere mezi jinými, kteří jsou více méně normální. Tady je to krásně vidět, jak normální adepti jsou brání jako nudní patroni, a různí exoti, kteří již od začátku působí divně, jsou posuzování jako zajímavé objekty. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
18.5.26 10:08
@jege píše: Více

Ale ani tak si přece neřekne "Jéhe, psychopat, toho sbalím, bude sranda! :dance: "
Takže ty řeči o zvýšených počtech psychopatů v okolí nechápu.
Já si třeba nevzpomenu, koho bych ve svém životaběhu označila za psychopata. D3bilů se pár našlo, ale to nevnímám jako diagnózu, jen jako nekompatibilitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
18.5.26 10:19

Ja bych řekla, že spiš vycítí citovou vyprahlost v kombu s labilnějšim gró, což je orná půda pro tenhle typ… a to vše nemusí být na první pohled zřejmé…mají holt na to čuch jako pes na štangli lovečáku :think:Kdyz se to stane jednou…příště si dáš sakriš pozor koho si pustíš do života…ale jsou i vyjimky samo…co na vidle naběhnou opakovaně…aneb komu neni rady…

Příspěvek upraven 18.05.26 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
18.5.26 10:19
@Baby.Lasagne píše: Více

ahoj, ja jsem tady :mavam:
nemam nic zajimaveho, cim tady prispivat. Mozna bych mel rozsirit portfolio o zrzku, kdyz zena je blond a KSV brunetka 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3810
18.5.26 10:21

Tak zrzku chcou úplně všichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30693
18.5.26 10:22
@zmrzlik píše: Více

Ne nechci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
18.5.26 10:23

Já ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3810
18.5.26 10:24
@Lorre píše: Více

To čumím. :D Vždycky chlapi komentovali ženský, že by nejradši brali zrzku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
18.5.26 10:24

Teď jsi narazila na „ouvej“/červenou nit, která se v poslední dobe táhne diskuzi. Ono existuje riziko, že se začne příliš lehce „diagnostikovat“. Fakt, že je někdo okouzlující, sebevědomý, koketní, dominantní nebo sociálně zdatný, sam o sobě neznamená narcismus nebo psychopatii. Stává se to relevantní( dignozou)teprve tehdy, když v průběhu času je videt stabilní vzorec manipulace, nedostatku zodpovědnosti, vykořisťování a emocionálního chladu. Ale je to zde diskuze, tak lidé diskutuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3810
18.5.26 10:25
@Adull píše: Více

Bať, držíš basu s blondýnama. :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30693
18.5.26 10:25

Mi je jedno co berou, ale mi staci kdyz nebudu mit potrebu ji davat pytel přes hlavu a nebudu se stydět jen co otevře pusu :mrgreen:, coz v dnešní době muze byt taktez problem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová