Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30633
18.5.26 00:20
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: Cítím z toho ten uprimny smutek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
18.5.26 00:37
@Lorre píše: Více

Ano, dnes zapijim Helmuta a zaroven i tebe :nevim: Jste takove me dve lasky, co me zklamaly…i presto, ze jsem vam dala sve srdce a jednomu z vas dokonce i telo :nevim: :,( :cert: :jazyk: A premyslim, jak se pomstim…u tebe teda asi vim, pozvu te na rizoto a pak te uzveznim ve sklepe, ale u Helmiho to musim jeste promyslet… :think: On je takovej nezmar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30633
18.5.26 00:52

No ja sem teda nepoznal ani to srdce :think: :lol:, mozna jen tva játra, protoze podle čínské medicíny přes ne jdou negativni emoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
18.5.26 01:04
@Lorre píše: Více
:mrgreen: Aha…no játra, to je dobrý začátek :lol: A to je velmi důležitý orgán :nevim: Člověk musí nejprve milovat ten vnitřek, jak psal Pírko… takže časem poznáš i můj žaludek, střeva, slinivku a tak :nevim: :lol: :jazyk: A k tomu srdci se určitě dopracujeme :* :mrgreen: Ale doufám, že nejsi patolog :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
18.5.26 03:44

@sirikit
Tady vidim od začátku ten rozdíl mezi mnou a tebou. Ty jseš prostě rodinny typ. Pro mě to nikdy nebyla priorita. A vejsku jsem studovala proto, abych si prodloužIla mladi. I když titul se tak 20 aktivnich let hodil. Dodnes lituju, ze jsem si status studenta neudrzela do 26 let. Jenže tenkrát to studium neslo rozdelit, buď 5 let a Ing nebo nic. Taky jsme se nemohli hlasit na víc VŠ jako dneska, takže jsem šla na jistotu. Kdyby mě matka neměla už ve 22, mohla jsem být někde jinde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
18.5.26 05:49
@sirikit píše: Více

Jo a o tomhle ten život je. Pěkně jsi to popsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14774
18.5.26 05:50
@jege píše: Více

Treba ja! Uz nevim, jak bych se vetrela a jsem stale odmitana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
18.5.26 05:53

@sirikit A o tomhle jsme si dlouhodobě psali. A jak jsi byla tvrdošíjně zaseklá. Že co prudim. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
18.5.26 06:01

Proč? S M nebo někým jiným ti může být fajn. A ty by jsi chtěla skočit zpátky do tmy? Jen pro to, že se uráčil Helmut napsat? To si děláš prcku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.5.26 06:43
@Honza 12 píše: Více

Helmuta miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
18.5.26 06:52

Honzi, tohle my nikdy nepochopime. My dva se zamilovavame na zaklade souboru nějakých vlastnosti, u mě to třeba v těch 40 byla i funkcnost v sexu. A ano, jednoho milence jsem kvůli pocinajicimu EDecku vymenila. Bylo to pro oba frustrujici. Prostě pro mě sex byl ve vztahu dulezity. Pro Sonarku ne. Ona Helmuta miluje, i když chcipne na spodek :mrgreen:
Ale opravdu predbihame, treba bude M postelovy bůh a Helmut skonci v propadlisti dejin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
18.5.26 07:21
@Anonymní píše: Více

Někde děláš chybu při výběru chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24712
18.5.26 07:25

Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 07:32
@stock píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30126
18.5.26 07:34
@Klopotkova píše: Více

No jo, Ale když to nefunguje, tak se zase odmiluje. To není až tak těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová