Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Ano, dnes zapijim Helmuta a zaroven i tebe
Jste takove me dve lasky, co me zklamaly…i presto, ze jsem vam dala sve srdce a jednomu z vas dokonce i telo
A premyslim, jak se pomstim…u tebe teda asi vim, pozvu te na rizoto a pak te uzveznim ve sklepe, ale u Helmiho to musim jeste promyslet…
On je takovej nezmar ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No ja sem teda nepoznal ani to srdce
, mozna jen tva játra, protoze podle čínské medicíny přes ne jdou negativni emoce ![]()
@Lorre píše: Více
@sirikit
Tady vidim od začátku ten rozdíl mezi mnou a tebou. Ty jseš prostě rodinny typ. Pro mě to nikdy nebyla priorita. A vejsku jsem studovala proto, abych si prodloužIla mladi. I když titul se tak 20 aktivnich let hodil. Dodnes lituju, ze jsem si status studenta neudrzela do 26 let. Jenže tenkrát to studium neslo rozdelit, buď 5 let a Ing nebo nic. Taky jsme se nemohli hlasit na víc VŠ jako dneska, takže jsem šla na jistotu. Kdyby mě matka neměla už ve 22, mohla jsem být někde jinde ![]()
@sirikit píše: Více
Jo a o tomhle ten život je. Pěkně jsi to popsala.
@jege píše: Více
Treba ja! Uz nevim, jak bych se vetrela a jsem stale odmitana ![]()
@sirikit A o tomhle jsme si dlouhodobě psali. A jak jsi byla tvrdošíjně zaseklá. Že co prudim. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Proč? S M nebo někým jiným ti může být fajn. A ty by jsi chtěla skočit zpátky do tmy? Jen pro to, že se uráčil Helmut napsat? To si děláš prcku, ne?
@Honza 12 píše: Více
Honzi, tohle my nikdy nepochopime. My dva se zamilovavame na zaklade souboru nějakých vlastnosti, u mě to třeba v těch 40 byla i funkcnost v sexu. A ano, jednoho milence jsem kvůli pocinajicimu EDecku vymenila. Bylo to pro oba frustrujici. Prostě pro mě sex byl ve vztahu dulezity. Pro Sonarku ne. Ona Helmuta miluje, i když chcipne na spodek ![]()
Ale opravdu predbihame, treba bude M postelovy bůh a Helmut skonci v propadlisti dejin.
@Klopotkova píše: Více
No jo, Ale když to nefunguje, tak se zase odmiluje. To není až tak těžký.