Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Tak na to, aby někdo byl postelový tornádo nemusí být hysterka
![]()
Pokud jsi nemyslelas hysterikuš scény po 22hod ![]()
@Lorre píše: Více
No rikal jsi, ze maji blbou povahu
Emocni tornado neni zase uplne tak negativni
Zalezi, jak se to vezme
![]()
Jo, ale tvoji, máš ji přesezenou a mávám ti s ní jako s hadříkem
udělej pá
@Anonymní píše: Více
Mně zase chybí být trochu spontánní, ale vím to o sobě. Na těchto věcech lze cíleně pracovat.
Já když jsem čekala na výsledek přijímaček, nechala jsem chat GPT vyložit na výsledek karty tarot
byl to zábavný večer. ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Na to MBTI je chat gpt skvělej, můžeš si tam třeba napsat, jak svádět konkrétní typ muže nejúčinnějším způsobem
Těžko říct, jestli můžeš na spontánnosti pracovat, je to vrozené, ale zkusila bych to, ten tvůj osobnostní typ znám dobře, to jsou správci
@Luxusnixicht píše: Více
Jo kdyz pod tim vidíš divoký skvely sex, ale vsecko neni jen o sexu a navíc se nevylučuje, ze klidnejsi zenska nemuze byt v této oblasti taky dobra. Ja bych teda radsi jednoznacne klidnejsi
@Anonymní píše: Více
Jasně, že to jde. On ti dá třeba soubor úkolů, jak máš oslovovat lidi, vlastně cokoli, o co si řekneš.
@Baby.Lasagne Tak jsem si ten test sjela a ENTJ - A.
Nepřekvapuje, když můj tým běžně plní zadání v předstihu, lakonicky k tomu poznamenávám, že "šéfová je pes.
"
Naštěstí, zdá se, v kolektivu vcelku oblíbený, přesto, že k mým oblíbeným motivačním sloganům patří "Nesnažte se. Udělejte to!☝️ " ![]()
@sirikit píše: Více
Ja to dělal 2× a vyšlo mi neco jineho nez poprve
, tudiz to za moc smerodatne nepovazuji
Tak urcite se to nevylucuje…ja jsem taky klidas…dokud me nekdo nena.sere
A navic se rika, ze sveho ja, ukazujeme jen tak 15 procent…tady mozna trochu vic
Ale mezi lidmi, nosime vesmes masky…ja treba pusobim hrozne chladne a odtazite…ale to jen k cizim lidem…zalezi, co ve mne kdo probudi…a zrovna to resime vedle…ze takovej Helmut, ve mne dokazal probudit i ty emoce, o kterych jsem do te doby nevedela, ze je mam
Bylo to sileny a nedalo se to vubec ovladat. U nikoho jsem to nezazila.
Já vím, ale úplně si zkazil vtip