Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.26 21:27
@Lorre píše: Více

Já vím, ale úplně si zkazil vtip :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8169
17.5.26 21:28
@zmrzlik píše: Více

Tak na to, aby někdo byl postelový tornádo nemusí být hysterka :D :D
Pokud jsi nemyslelas hysterikuš scény po 22hod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
17.5.26 21:30
@Adull píše: Více

Kuš babo :mrgreen: Jak myslela? On myslel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14460
17.5.26 21:39

No rikal jsi, ze maji blbou povahu :D Emocni tornado neni zase uplne tak negativni :nevim: Zalezi, jak se to vezme :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 21:41
@Luxusnixicht píše: Více

No nevím, já bych si to dobrovolně nevybrala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.26 21:43

Jo, ale tvoji, máš ji přesezenou a mávám ti s ní jako s hadříkem :kytka: udělej pá

• Citovat
  • Upravit
890
17.5.26 21:43

Jak vidím, už se tu zase řeší osobnostní typy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.5.26 21:44
@Anonymní píše: Více

Mně zase chybí být trochu spontánní, ale vím to o sobě. Na těchto věcech lze cíleně pracovat.
Já když jsem čekala na výsledek přijímaček, nechala jsem chat GPT vyložit na výsledek karty tarot :mrgreen: byl to zábavný večer. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8169
17.5.26 21:46
@zmrzlik píše: Více

Lorre? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 21:50
@Baby.Lasagne píše: Více

Na to MBTI je chat gpt skvělej, můžeš si tam třeba napsat, jak svádět konkrétní typ muže nejúčinnějším způsobem :mrgreen: Těžko říct, jestli můžeš na spontánnosti pracovat, je to vrozené, ale zkusila bych to, ten tvůj osobnostní typ znám dobře, to jsou správci

• Citovat
  • Upravit
30623
17.5.26 21:51
@Luxusnixicht píše: Více

Jo kdyz pod tim vidíš divoký skvely sex, ale vsecko neni jen o sexu a navíc se nevylučuje, ze klidnejsi zenska nemuze byt v této oblasti taky dobra. Ja bych teda radsi jednoznacne klidnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.5.26 21:53
@Anonymní píše: Více

Jasně, že to jde. On ti dá třeba soubor úkolů, jak máš oslovovat lidi, vlastně cokoli, o co si řekneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75705
17.5.26 21:54

@Baby.Lasagne Tak jsem si ten test sjela a ENTJ - A.
Nepřekvapuje, když můj tým běžně plní zadání v předstihu, lakonicky k tomu poznamenávám, že "šéfová je pes. :nevim: "
Naštěstí, zdá se, v kolektivu vcelku oblíbený, přesto, že k mým oblíbeným motivačním sloganům patří "Nesnažte se. Udělejte to!☝️ " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30623
17.5.26 21:54
@sirikit píše: Více

Ja to dělal 2× a vyšlo mi neco jineho nez poprve :lol:, tudiz to za moc smerodatne nepovazuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14460
17.5.26 21:56

Tak urcite se to nevylucuje…ja jsem taky klidas…dokud me nekdo nena.sere :mrgreen: :jazyk: A navic se rika, ze sveho ja, ukazujeme jen tak 15 procent…tady mozna trochu vic :D Ale mezi lidmi, nosime vesmes masky…ja treba pusobim hrozne chladne a odtazite…ale to jen k cizim lidem…zalezi, co ve mne kdo probudi…a zrovna to resime vedle…ze takovej Helmut, ve mne dokazal probudit i ty emoce, o kterych jsem do te doby nevedela, ze je mam :lol: Bylo to sileny a nedalo se to vubec ovladat. U nikoho jsem to nezazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová