Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baby.Lasagne píše: Více
Takže ty sis ho původně odstřelila sama, měsíc je lhůta, během které si to můžeš rozmyslet a vrátit se, ale když to neuděláš, profil ti smáznou, jo?
Tak to asi dává smysl - právě mi přijde, že je tu spousta roky nepoužívaných profilů, které ale nikdo nemaže, tak proč by najednou spešl Mango mazali?
Takže zřejmě stačí se prostě neodstřelovat, a jsem safe. ![]()
Příspěvek upraven 17.05.26 v 20:52
@sirikit jasně, odstřelila jsem se. Sami od sebe ti to nesmažou.
@Arturie píše: Více
Počkej, ty máš matfyz?
![]()
Já si to pamatuju jinak, ale nechci ti bourat duhu.
Klidně si měj jadernou fyziku. ![]()
@sirikit píše: Více
Tak ona v té době už byla totalně vyschýzovaná, že neuvažovala racionalně🤔…navic když se to člověka netýká, tak ví přesně co by udělal…jen pak ta realita je taky někde jinde.. ![]()
@Adull píše: Více
To asi ano, jak říkám, nemám tu zkušenost
Bohudíky.
@Baby.Lasagne píše: Více
Jo, také jsme jezdili po školách, dívali se, mluvili se studenty a celkově se dalo poznat, kde to šlape jak hodinky, a kde jenom těžce improvizují a snaží se udělat dojem, ale celé to nějak skřípe. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Neboj, to nemyslel Tebe, tady těch blb… blondýn, co se furt vtíraj a jeden neví, jak se jich zbavit, je totiž víc.
![]()
Taky policajti poradili, ať si poridim psa vlčáka. Já se dvema přes zimu panelakovejma kočkama ![]()
Gympl matfyz. Na vejsku matfyz bych ani nesla, tak zapalena jsem nebyla.
@marin píše: Více
Hele, zas tak ideální to není. Bývalý spolužák našeho dítěte se dostal na Gymnázium Omská, a je strašně zklamaný, po pár letech úplně zničený a vyhořelý, protože je to klasická frontální nalevárna, kde jenom poslouchají výklad a píšou testy, nic zajímavého a poučného. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Naopak, jak z intrikující reklamy na fajnové zboží!
![]()
@jege píše: Více
No, ale o tom gympl je. Priprava na VŠ. Že tě driluji, abys pak v prvaku na vejsce nevypadl na matiku nebo chemii, jako se to stalo mým spoluzakum z odbornych strednich.