Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29632
17.5.26 14:16
@Anonymní píše: Více

Hlavně se tam něco taky naučí a ne jen tam několik let tráví čas, a to docela hodně času a pak stejně musí rodiče platit přípravu nebo doučovat samy, aby se dítě v devítce někam dostalo. To se pořád vymýšlí, jak jsou někteří zvýhodňovaní, že mohou platit dětem kurzy atd. Abych řekla pravdu, už jsem na to docela alergická. Ono kdyby ty druhé stupně vypadaly jinak a skutečně se tam učilo, tak by ty děti musely být na ty testy připravené. Ale některým rodičům to vyhovuje, hlavně když jsou jedničky. Pak se proberou až na konci osmičky, když musí platit doučování. Už se přibližujeme Řecku. Tam nám vyprávěli, že učitelé mají málo peněz, ve škole tedy neučí a živí se hlavně doučováním, a kdo se chce někam dostat, tak musí platit doučování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
17.5.26 14:22
@Baby.Lasagne píše: Více

Gratuluju a dobrá volba. Já mám taky matfyz gympl a byli jsme z těch 6 trid vždycky elita. Když se rekonstruovala škola dali nás do takovýho zahradniho domku, kolikrát profesori dorazili až uprostred hodiny, přestavka na slunicku, prostě parada, strašně ráda na to vzpominam. Na vejsku se krome jedny, co se nehlasila, dostali všichni. A většina jí dodelala. Matika na předtermín. 6 holek, 15 kluku. My holky byly princezny, hejčkaly si nás. To byla leta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14930
17.5.26 14:28
@Lorre píše: Více
:roll: ale at da 20 :nevim:. Jinak se o tebe nedelim! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
17.5.26 14:30
@jege píše: Více

To zní jak z hororu :P :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
17.5.26 14:31
@jege píše: Více
:hug: Já se taky bojím. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
17.5.26 14:32
@M_Vladim píše: Více
8o :nevim: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.5.26 14:50
@marin píše: Více

Souhlas.
O mrtvých jen dobře, ale přijde mi, že přikládala polínka na ohÿnek hodně - což samozřejmě nijak neomlouvá toho pošahance s nožem. :zed: :zed:
Třeštíková, Toulová, Omermanová - ta se teda tolik nesvlíkala, ale taky nevěděla, jak by na sebe upozornila. :roll:
Psychopatolapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.5.26 15:01
@Andelskej_Satan píše: Více

Ježiši, až mi jednou řekneš že jsem vtipná jak Felix Holzmann, těžce naboříš moji představu o vlastním smyslu pro humor. 8o :zed:
Každopádně ty nadšené vítačky jsou asi předčasné, jestli to dobře chápu, Mango jen zaskočila pochlubit se úspěchem dítěte všem známým, se kterými kdy prohodila pár slov, a zanedlouho se zase odmlčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
17.5.26 15:04
@sirikit píše: Více

Přesně tak. Holky vedle mi poskytly dobré info, šly fakt do hloubky a uklidňovalo mě to.
V tomto vlákně k milencům stále nemám co říct.
Takže máš pravdu, jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
17.5.26 15:08

Tady by člověk i rád někam přispěl, jenže je tu z 95% čistý trolling a to ten čas dokážu využít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.5.26 15:14
@Arturie píše: Více

Těžko říct, pak se psalo, že jako blízkého přítele měla toho Sachra.
Každopádně to nedokážu pochopit, nejspíš nejsem pro tyhle magory dobrá cílovka, takže mě v životě nikdo ani nestrčil - akorát ex mě jednou v opilosti šmejkl za ruku a vzápětí dostal takovou sodu, že z toho vystřízlivěl.
Nicméně - když mě někdo dlouhodobě týrá, ubije o mě domácí zvíře, znásilňuje mě a co se tam všecko dělo, přece mu nedovolím jít uspávat dítě a nedopustím, abych s ním v domě zůstala sama! :nevim:
Vždyť měla kamery, ochranku, tak jak se sakra stalo, že si bouchače okamžitě, když se jí objevil na pozemku, nepřivolala a nenechala ho přehodit přes plot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
17.5.26 15:18
@sirikit píše: Více

No, s tím prehazovanim přes plot mám z PČR velké zkušenosti. Prijedou, prehodi a on je za 5 minut zpátky. 3 roky mi trvalo než jsem se ho zbavila (vyhoštení z republiky na 8 let) a není všem dnum konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.5.26 15:24
@Baby.Lasagne píše: Více

V pohodě, tady se semele nesouvisejících záležitostí…
Spíš mi vyjelo obočí nad možností, že by sis TY, zdejším koloritem nepokrytě pohrdající, založila následnický profil, abys mohla lidi ve vláknu informovat, že se ti dítě dostalo na 8G. 8o
K čemuž samozřejmě gratulki! :kytka:
Ale ty máš ten nick zřejmě založený kvůli vláknu „přijímačky na SŠ“, nebo tak něco, kam já samozřejmě nechodím.
Každopádně mě zaujala ta informace o zrušení profilu po nějaké době bez přihlášení.
Po jak dlouhé době? :nevim:
Jakože přijdu o profil, když sem pár měsíců nepřijdu? :cert: :cert:
Vždycky mě bavilo, že když tě eM začne iritovat nad únosnou míru, na půl roku, rok si dáš pauzu, a až se ti zachce, zase se jakoby nic po stejným nickem vrátíš.
Za mě mnohem stylovější, než si odstřelovat profil, pak se logovat pod jiným a zkrátka tenhle šaškec.
Já se snad zajdu zeptat admina, jak dlouhá pauza se tu toleruje, než mi zruší nick.😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
17.5.26 15:25

@sirikit po měsíci ti profil smažou. Aspoň teda jsem se už nemohla na něj přihlásit, když jsem ho měla smazaný a během měsíce jsem si ho neobnovila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
17.5.26 15:27
@Arturie píše: Více

Strašný. :zed:
Měla bych všude kasry, udělala bych si zbroják a začala bydlet s bojovníkem MMA.

Příspěvek upraven 17.05.26 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová