Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Udělej si MBTI test, to ti vyhodí každý LLM. Napiš sem výsledek
Tak to mi ne, vsecky zeny co se mi mihly na delsi dobu zivotem měly všechny povahu vesměs stejnou
. Vzhled uz bych tolik nerekl
. Už bych mohl konečně dát sanci nějaké jiné, neboť to nejsou moc pozitivní zkusenosti ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
MBT je u mě Main Battle Tank. I =? LLM je nějaký právnický titul, nechce se mi hledat jaký. ![]()
Příspěvek upraven 17.05.26 v 20:03
@M_Vladim píše: Více
Jo. Něco takového.
Otevři si chatGPT/Claude/Gemini a napiš tam „udělej mi krátký MBTI test“.
Jo to mam taky tak, taky pokazde jiny typ vzhledove, i povahou…psychopata jsem asi nemela, kdyz opominu Andyho, u ktereho to neni jiste…ale jinak asi ne…Helmut a Ex kamion byli trochu zvlastni, dalo by se rict, ze tam bylo neco spatne v te citove rovine…oba byli v konfliktnim vztahu s otcem…a treba kamion ho odsuzoval za cetne nevery a pak se choval uplne stejne…oba mi prisli casto takovi rozpolceni, zvlaste byl rozpor mezi psanym a zivym chovanim…to meli oba. I kdyz Helmut vic. Kamion zase tak citove nepsal. A rozhodne ne kazdy den. Ex byl zase opak tehle chladnych typu, horka hlava, vecne me za neco moralizoval a byl ze me pohorseny
… to uz bylo zase taky moc
Abych byla uprimna, tak mne nejvic sednul osobnostne Andy…je to zvlastni, ale je to tak…rozumeli jsme si, meli podobny humor a na zivo mi s nim bylo fajn…a i chemicky to bylo asi nejvic fajn s nim…byli jsme na stejne vlne. Provokovali jsme se, ale i chapali…on byl pomerne vrely, nebyl studenej…ale zase bohuzel nebyl vubec stalej. Nejvic jsem stejne milovala Helmuta…on ve mne probudil neco, co nikdo pred nim…dokazal se mnou takrka nemozne, byla jsem jak posedla…a ani se nemusel moc snazit
A myslim, ze uz se to s nikym opakovat nebude…mozna v to i doufam ![]()
Ale jasně, že si dělám trochu legraci.
Jsem ajťák, poslední certifikát DevOps… ![]()
Ovšem táta byl JuDr. Takže… ![]()
A ten tankový test taky mám (MBTI). ![]()
Příspěvek upraven 17.05.26 v 21:24
Já svůj typ znám, ale nevím, jestli ho tu chci znovu zveřejňovat, dělala mi ho přímo psycholožka. Má to nějakou souvislost s těma psychopatama? Ty budeš asi jasný racionál.
@Lorre píše: Více
Mohou mít zaměření třeba matematické, jazykové, sportovní…
Příspěvek upraven 17.05.26 v 20:37
Jen mě zajímalo, který typ muže přitahovat psychopaty. ![]()
Jsem určitě ISTJ, já je nepřitahuju, to je 100%.