Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ne jen cast a dal jsem do zástavy tvoje auto ![]()
@Lorre píše: Více
A jak budu jezdit za Helmutem, až mi napíše - „Má sladká couro, už s tebou zase mluvím, budu pracovně poblíž, přijeď mě večer obšťastnit“…
Budeš mi muset půjčit tvé auto
![]()
Ja zadne nemam, uz jsem ho tez prohrál. To sem zase vsazel ze cesi porazi Slovinsko ![]()
Ale nejsi, nezapomeň ze mas jeste me. Ja jsem tve svetelko co te provadi i tou nejtemnejsi ulickou
![]()
@sirikit píše: Více
to neni slunickove. Jasne, ze ne vzdycky, kdyz vlezes do mistnosti plne 💩, tak asi nemas radost, ze tam nekde bude ponik. Ale v prumeru me za den potka vic veci dobrych nez spatnych. Driv jsem travil dost casu myslenim na to spatne nez to, co bylo dobre. Coz nedavalo dlouhodobe smysl. Kdyz jsem prepnul mysleni, zustalo mi na konci dne vice energie i dobra nalada, bez AD ![]()
Tak me vzdycky prekvapi, jak se tady ve vlakne lidi pohadaji kvuli uplnym malichernostem. Ale treba jim to nejak dodava energii ![]()
@Fukitol píše: Více
Mně pomaha si sepsat, co ten den mám udělat a pak si to odskrtavat. Mám hned lepší náladu.
@Fukitol píše: Více
Většinou mám fáájn dny, ani nemusím horko těžko hledat maličkosti, které by mi zvedly náladu. Dobrej život. ![]()
Ale to neznamená, že si ho tím pádem budu všeobjímajícně zakydávat existencemi, které v něm na mou duši mít nechci, což platí pro reál i virtuál.
S mnoha lidmi nemám potřebu se stýkat, ani na ně reagovat, pokud se někde náhodně potkáme, a moje okolí je naštěstí natolik sociálně zdatné, že je schopno zaregistrovat, kdy o komunikaci nemám zájem, a nevnucuje se.
Ve virtuálu to bohužel ne vždy platí, takže je třeba použít důraznější vymezení, co už? ![]()
@Arturie píše: Více
Miluju google kalendář v mobilu a jeho barevná okénka s aktivitami! ![]()
Smazat se mi to, nemám ponětí, kam mám jít toho dne do práce a kdy kde s kým být.
![]()
@Arturie píše: Více
Poté, co jsem ztratila diář, všecko zálohuju.
![]()
Mobil mám u sebe vždycky, diář pro jistotu už jen na baru v kuchyni.