Vánoční trhy 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
21.8.19 17:34

@Kristýna 526 To já jsem maxi milovník Vánoc, v srpnu pomaličku přemýšlím, na podzim plánuju, a od listopadu konám :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
21.8.19 18:38

@laskazakleta drazdany jsou nadherny najdi si na iternetu kdy bude treba pruvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.19 19:53

@laskazakleta že jo taky to tak pomalu asi začnu dělat od listopadu pomalu nakupovat jako mám doma dvě děti no to bude vymýšlení :lol: ale jako těším se :lol: za čtyři měsíce(tento měsíc už nepočítám) budou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.8.19 19:53
@laskazakleta píše:
@Ba-stet My přemýšlíme o Drážďanech ale nevím jestli to tam je fakt tak krásné :nevim:

Já mám nejradši Vídeň (celkově, i kvůli jiným věcem), ale i Dtážďany jsou nádherné. Ty určitě nezklamou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.8.19 10:11

Ahoj. My jedeme v prosinci na vánoční trhy do Vídně. Zrovna včera jsem nám tam zařídila ubytováni na 1 noc … Sice 3 tis., ale je to nejlevnější ubytování pro dva dospělé a dvě děti
(2 a 4 roky) a navíc máme to jen 500 metrů od vánočních trhů u radnice. Jedeme poprvé s dětmi, tak mám docela strach jak to budou zvládat. My jsme sice už byly, ale vždy jen autobusem od rána do večera. Jinak Vídeň je opravdu nádherná. Babička byla v Salzburku a také se jim moc líbilo. Jinak v česku jsem byla jen v Praze na staromáku a s Rakouskem se to opravdu srovnávat nedá :) Jinak jsem ráda, že někdo založil tuto diskusi. Miluji Vánoce, Vánoční atmosféru a dokonce i ten shon a bláznivé nakupování dárků v přecpaných obchodech :dance: Blázen no :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 10:54

@Veronika146 blázen nejsi ja to miluji taky, precpané obchody, výzdoba no ja jsem vánoční maniak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.8.19 15:23

@Veronika146 nejsi blazen uz kupuju darky na vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 15:32

@Bledulicka fakt uz teď kupovat dárky jo ;) ja jsem nad tím už uvažovala ale připadá mi to strašně brzy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.8.19 15:36

@Kristýna 526 aspon vim co koupit rozvahou klukovy jsem koupila balon adidas mely ho ve sleve uz to tahle delam par let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 15:39

@Bledulicka jo takhle jo ;) no jak tak přemýšlím a děti ze umí vymyslet co by si přály od Ježíška to je celý seznam tak abych začala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.8.19 19:25

@Kristýna 526 unas taky kluci si vymysli a tata si vymyslel tricko s pivem uz si ho vybral na iternetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 20:02

@Bledulicka u dětí normálka že :mrgreen: super téma aspoň trošku oživíme vánoce a já je tak miluji :oops: no chlapovi sama přemýšlím co dostane tento rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.8.19 20:19

@Kristýna 526 muj predlony dostal tricko a basu piv kvalitni vodku byl spokojeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 20:24

@Bledulicka piva vidím taky nějaké to pěkné balení jak prodávají po více kusech, ty vánoční no :P a dal flašky doma ma tím ho nedostanu… To pravě ani moc nepije. a právě pomalu přemýšlím u něho to fakt musí být výstřel co fakt nečeká, líbí se mu to. nevim :roll: bude to hlot tento rok těžký. u mě to má chlapec jednoduchý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16201
22.8.19 20:31

Byla jsem o adventu v: Budapešti, Vídni, Paříži, Krakowě, Wroclawi, Norimberku, Drážďanech, Salzburgu. Všude můžeš narazit na blbce (my např. ve Vídni na 2 autobusy, ze kterých vyskákali opilí Italové a opanovali celé náměstí - to jsme zdrhali na menší trh bokem), a všude platí, že s každým vypitým svařákem ti to je víc a víc jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.