Vánoční trhy 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kristýna 526 To já jsem maxi milovník Vánoc, v srpnu pomaličku přemýšlím, na podzim plánuju, a od listopadu konám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laskazakleta drazdany jsou nadherny najdi si na iternetu kdy bude treba pruvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laskazakleta že jo taky to tak pomalu asi začnu dělat od listopadu pomalu nakupovat jako mám doma dvě děti no to bude vymýšlení
ale jako těším se
za čtyři měsíce(tento měsíc už nepočítám) budou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laskazakleta píše:
@Ba-stet My přemýšlíme o Drážďanech ale nevím jestli to tam je fakt tak krásné
Já mám nejradši Vídeň (celkově, i kvůli jiným věcem), ale i Dtážďany jsou nádherné. Ty určitě nezklamou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. My jedeme v prosinci na vánoční trhy do Vídně. Zrovna včera jsem nám tam zařídila ubytováni na 1 noc … Sice 3 tis., ale je to nejlevnější ubytování pro dva dospělé a dvě děti
(2 a 4 roky) a navíc máme to jen 500 metrů od vánočních trhů u radnice. Jedeme poprvé s dětmi, tak mám docela strach jak to budou zvládat. My jsme sice už byly, ale vždy jen autobusem od rána do večera. Jinak Vídeň je opravdu nádherná. Babička byla v Salzburku a také se jim moc líbilo. Jinak v česku jsem byla jen v Praze na staromáku a s Rakouskem se to opravdu srovnávat nedá
Jinak jsem ráda, že někdo založil tuto diskusi. Miluji Vánoce, Vánoční atmosféru a dokonce i ten shon a bláznivé nakupování dárků v přecpaných obchodech
Blázen no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veronika146 blázen nejsi ja to miluji taky, precpané obchody, výzdoba no ja jsem vánoční maniak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bledulicka fakt uz teď kupovat dárky jo
ja jsem nad tím už uvažovala ale připadá mi to strašně brzy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristýna 526 aspon vim co koupit rozvahou klukovy jsem koupila balon adidas mely ho ve sleve uz to tahle delam par let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bledulicka jo takhle jo
no jak tak přemýšlím a děti ze umí vymyslet co by si přály od Ježíška to je celý seznam tak abych začala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristýna 526 unas taky kluci si vymysli a tata si vymyslel tricko s pivem uz si ho vybral na iternetu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bledulicka u dětí normálka že
super téma aspoň trošku oživíme vánoce a já je tak miluji
no chlapovi sama přemýšlím co dostane tento rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristýna 526 muj predlony dostal tricko a basu piv kvalitni vodku byl spokojeny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bledulicka piva vidím taky nějaké to pěkné balení jak prodávají po více kusech, ty vánoční no
a dal flašky doma ma tím ho nedostanu… To pravě ani moc nepije. a právě pomalu přemýšlím u něho to fakt musí být výstřel co fakt nečeká, líbí se mu to. nevim
bude to hlot tento rok těžký. u mě to má chlapec jednoduchý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem o adventu v: Budapešti, Vídni, Paříži, Krakowě, Wroclawi, Norimberku, Drážďanech, Salzburgu. Všude můžeš narazit na blbce (my např. ve Vídni na 2 autobusy, ze kterých vyskákali opilí Italové a opanovali celé náměstí - to jsme zdrhali na menší trh bokem), a všude platí, že s každým vypitým svařákem ti to je víc a víc jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.