Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemáte některá tip na levnější internetový obchod s kuchyňskými potřebami? Potřebuji nakoupit úplně všechno nové, od šrabky na brambory až po pekáče..nejlépe aby se všechno dalo koupit na jednom místě..
Pár věcí jsem kupovala na www.eva.cz – ale už to je pár let, tak nezaručím ceny ani kvalitu služeb.
Dneska bych neváhala, vlezla do IKEA a nakoupila tam
Mají od levných (slušných) sad po dobré (dražší) jednotlivé kousky Ale to není e-shop - tak se omlouvám za odpověď mimo.
L.
Že teda po netu kupuju leccos, ale tohle si potřebuju „osahat“. Jednou za čas před Vánocema vyrazíme do Ikey. Předtím si rok dělám seznam, co bych ráda a co potřebuju a pak uděláme takový nákup, že skoro nestačí peněženka a auto už vůbec ne ![]()
Na „evu“ jsem se dívala..když já bych potřebovala všechno krom elektroniky
právě takové ty prkotiny..jako jsou misky, lis na česnek, vařečky atp.
Do Ikey se opravdu nedostanu, mám to dost z ruky, což je velká škoda ![]()
Ale i tak děkuji.
Emilie píše: Že teda po netu kupuju leccos, ale tohle si potřebuju „osahat“. Jednou za čas před Vánocema vyrazíme do Ikey. Předtím si rok dělám seznam, co bych ráda a co potřebuju a pak uděláme takový nákup, že skoro nestačí peněženka a auto už vůbec ne
Já bohužel z různých a jiných důvodů nemůžu běhat po obchodech..taky bych si to ráda osahala, ale v tuto chvíli jsem vděčná za internet.
Zkus tady, taky teď vybírám - obměňuji vybavení v kuchyni ![]()
No já se dvěma špuntama právě taky moc ne. Ale jednou za rok to strčíme k babičce (teda loni jsem byla těhotná) a razíme na celovíkendové nákupy jak domů, tak na sebe, tak dárky. Jinak taky nejsem z Prahy. Ale chápu to, taky lovím po netu co se dá, od skalniček, přes dupačky po utěrky ![]()