Výměna domu - dovolená

2527
4.7.16 14:28

Výměna domu-dovolená

Dobrý den, ráda bych někomu poskytla náš dům na výměnu. Chceme zkusit tento způsob dovolené a začátkem srpna vyrazit se známými někam na 4/5 dní a to Rakousko, Slovensko nebo i jinde. Nejlépe poblíž hor, jezera, aquaparku, atd…najde se tady někdo, kdo by měl zájem o dovolenou na Slovácku v rodinném domě s bazénem? :-)Nebo máte přátele, příbuzné, kteří takto cestují? Nechci se registrovat na webech, hledám někoho napřímo :) Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
4.7.16 15:18

Ty jo, to je odvaha. Ja bych nikdy nepujcila dum cizim lidem :lol: aby mi spali v posteli :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
4.7.16 15:21

@araw kdyby jenom spali.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.16 15:37

To je o zvyku…nepřijde mi to divné. Máme hezký dům a nemám se za co stydět. Navíc toto dělá stejně smýšlející komunita. Češi jsou v tomto zdženlivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
4.7.16 16:24

@araw taky bych to nedala. Ještě tak chalupa, kde to není až takový domov, ale toto ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
4.7.16 16:41

Ahoj, já bych to teda dala, ale zkoušela bych nějaký osvědčený server s recenzemi lidí a pod. Nicméně, jdena rda - zkoušíš to napřímo i někde jinde? Protože např. ze Slovenska tady budeme spíš holky, co žijí v ČR a na Slovensko na léto vyrážejí za babičkami, z Rakouska ty, co tam dělají a to častěji ve větších městech atd. Na Slovensko bych skusila slovenskou verzi mordého koníka, to je z takovýchto serverů asi největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.7.16 16:52
@LennaZS píše:
Dobrý den, ráda bych někomu poskytla náš dům na výměnu. Chceme zkusit tento způsob dovolené a začátkem srpna vyrazit se známými někam na 4/5 dní a to Rakousko, Slovensko nebo i jinde. Nejlépe poblíž hor, jezera, aquaparku, atd…najde se tady někdo, kdo by měl zájem o dovolenou na Slovácku v rodinném domě s bazénem? :-)Nebo máte přátele, příbuzné, kteří takto cestují? Nechci se registrovat na webech, hledám někoho napřímo :) Díky…

Taky se přidávám: Nechcete někdo na výměnu k nám? :heslo - strašidelný dům hadr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.16 16:52

Moc děkuji za radu. Já mám lidi ráda. Dost často u nás někdo spí, máme tedy i pokoje pro hosty a každý je u nás vítán. Tedy to beru úplně jinak. Navíc my pronajímáme i chalupu na Valašsku, kterou jsme dva roky zpět koupili a kterou úplně milujeme a máme z 99 procent jen pozitivní zkušenosti. Jsme otevření všem možnostem a bylo by to zase něco nového, jiného. Ač tu nemáme moře, tak si myslím, že našim hostům máme co nabídnout :-)zkusím i jinde..já jen, kdyby se i taky našel někdo podobného smýšlení, budu ráda… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.16 16:54

Už na novém…??? reinkarnace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.7.16 16:55
@LennaZS píše:
Už na novém…??? reinkarnace :kytka:

ale kdeže :mrgreen: tam nám ještě ze základů trčí roxory…nejdřív nepřálo počasí, teď zas sháníme zedníka :P (OT neznáš někoho na melouch?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.16 18:18

@reinkarnace Ty jo, zedníka znám jednoho, ale to je notor. Každopádně super, že jste už začali. My jsme ve fázi shánění pozemku, chceme ještě jeden dům..konečně ten snový :-) prostě magoři :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.7.16 18:21
@LennaZS píše:
@reinkarnace Ty jo, zedníka znám jednoho, ale to je notor. Každopádně super, že jste už začali. My jsme ve fázi shánění pozemku, chceme ještě jeden dům..konečně ten snový :-) prostě magoři :-))))

proč ne :-D jestli chceš typ na naprostou pohádku, (jakože já se rozhodovala mezi našim pozemkem a pozemkem tam) tak je naprosto nádherně na Chrastěšově u Vizovic. Ale asi budete chtít blíž civilizaci, když máte na tuhle přírodu tu chatu…pak samozřejmě dost frčí Březnice, ale to bylo mimo naše možnosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.7.16 20:57

@reinkarnace na tu první obec mrknu. My bychom ale rádi zůstali v Liptále..roubenka jak malovaná a polosamota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.7.16 21:11

@LennaZS :palec: my vždy toužili po roubence…leč už by asi nezbylo na nic, čím bychom ji vybavili :mrgreen: a kyž už ji člověk dělá, tak by tam měla být velká kachlová kamna s pecí, kde by se dalo ležet atd. :mrgreen: možná někdy..za pár desítek let.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí