Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, ráda bych někomu poskytla náš dům na výměnu. Chceme zkusit tento způsob dovolené a začátkem srpna vyrazit se známými někam na 4/5 dní a to Rakousko, Slovensko nebo i jinde. Nejlépe poblíž hor, jezera, aquaparku, atd…najde se tady někdo, kdo by měl zájem o dovolenou na Slovácku v rodinném domě s bazénem?
Nebo máte přátele, příbuzné, kteří takto cestují? Nechci se registrovat na webech, hledám někoho napřímo
Díky…
Ty jo, to je odvaha. Ja bych nikdy nepujcila dum cizim lidem
aby mi spali v posteli
![]()
To je o zvyku…nepřijde mi to divné. Máme hezký dům a nemám se za co stydět. Navíc toto dělá stejně smýšlející komunita. Češi jsou v tomto zdženlivější…
@araw taky bych to nedala. Ještě tak chalupa, kde to není až takový domov, ale toto ne.
Ahoj, já bych to teda dala, ale zkoušela bych nějaký osvědčený server s recenzemi lidí a pod. Nicméně, jdena rda - zkoušíš to napřímo i někde jinde? Protože např. ze Slovenska tady budeme spíš holky, co žijí v ČR a na Slovensko na léto vyrážejí za babičkami, z Rakouska ty, co tam dělají a to častěji ve větších městech atd. Na Slovensko bych skusila slovenskou verzi mordého koníka, to je z takovýchto serverů asi největší.
@LennaZS píše:
Dobrý den, ráda bych někomu poskytla náš dům na výměnu. Chceme zkusit tento způsob dovolené a začátkem srpna vyrazit se známými někam na 4/5 dní a to Rakousko, Slovensko nebo i jinde. Nejlépe poblíž hor, jezera, aquaparku, atd…najde se tady někdo, kdo by měl zájem o dovolenou na Slovácku v rodinném domě s bazénem?Nebo máte přátele, příbuzné, kteří takto cestují? Nechci se registrovat na webech, hledám někoho napřímo
Díky…
Taky se přidávám: Nechcete někdo na výměnu k nám? :heslo - strašidelný dům hadr ![]()
Moc děkuji za radu. Já mám lidi ráda. Dost často u nás někdo spí, máme tedy i pokoje pro hosty a každý je u nás vítán. Tedy to beru úplně jinak. Navíc my pronajímáme i chalupu na Valašsku, kterou jsme dva roky zpět koupili a kterou úplně milujeme a máme z 99 procent jen pozitivní zkušenosti. Jsme otevření všem možnostem a bylo by to zase něco nového, jiného. Ač tu nemáme moře, tak si myslím, že našim hostům máme co nabídnout
zkusím i jinde..já jen, kdyby se i taky našel někdo podobného smýšlení, budu ráda… ![]()
@LennaZS píše:
Už na novém…??? reinkarnace
ale kdeže
tam nám ještě ze základů trčí roxory…nejdřív nepřálo počasí, teď zas sháníme zedníka
(OT neznáš někoho na melouch?)
@reinkarnace Ty jo, zedníka znám jednoho, ale to je notor. Každopádně super, že jste už začali. My jsme ve fázi shánění pozemku, chceme ještě jeden dům..konečně ten snový
prostě magoři ![]()
@LennaZS píše:
@reinkarnace Ty jo, zedníka znám jednoho, ale to je notor. Každopádně super, že jste už začali. My jsme ve fázi shánění pozemku, chceme ještě jeden dům..konečně ten snovýprostě magoři
proč ne
jestli chceš typ na naprostou pohádku, (jakože já se rozhodovala mezi našim pozemkem a pozemkem tam) tak je naprosto nádherně na Chrastěšově u Vizovic. Ale asi budete chtít blíž civilizaci, když máte na tuhle přírodu tu chatu…pak samozřejmě dost frčí Březnice, ale to bylo mimo naše možnosti ![]()
@reinkarnace na tu první obec mrknu. My bychom ale rádi zůstali v Liptále..roubenka jak malovaná a polosamota ![]()
@LennaZS
my vždy toužili po roubence…leč už by asi nezbylo na nic, čím bychom ji vybavili
a kyž už ji člověk dělá, tak by tam měla být velká kachlová kamna s pecí, kde by se dalo ležet atd.
možná někdy..za pár desítek let..
![]()