Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JancaS84 no opravdu to tam pro můj případ není, neužila jsem dvě tablety a tam je psáno jen a pouze porada s lékařem, kterou já teď nemám možnost uskutečnit díky její dovolené. Jsou tam psané pouze možnosti když člověk vynechá jednu, nebo když se zpozdi o více jak 12h.
Ahojky, má tu prosím někdo zkušenost? Beru HA Qlairu už 15let, po 15letech poprvé se mi stalo, že jsem vynechala dvě tablety a zjistila to až včera ráno, když jsem začala krvácet. A teď nevím co dál, jestli dobrat plátíčko, nebo začít brát nové? Samozřejmě v panice jsem hned včera i dnes zobla další následující tablety, ale asi to nemělo vůbec cenu, neboť se menzes docela rozjel.
Pročítala jsem příbalový leták, tam nic není jak postupovat.Ono jde o to, že kdyby jsem měla HA u které se dělá ta 7denni pauza, tak si udělám asi pauzu a neřeším, ale tady u této HA pauza neni.Jsou tam dvě neaktivní bílé tablety, kdy by měla přijít menzes. Myslite že by bylo vhodné si dát zítra a pozítří neaktivní tablety a pak najet na nové platičko? Moje gynekoložka až do září neordinuje.