Vynechání dvou tablet HA Qlaira

Anonymní
25.8.24 10:46

Vynechání dvou tablet HA Qlaira

Ahojky, má tu prosím někdo zkušenost? Beru HA Qlairu už 15let, po 15letech poprvé se mi stalo, že jsem vynechala dvě tablety a zjistila to až včera ráno, když jsem začala krvácet. A teď nevím co dál, jestli dobrat plátíčko, nebo začít brát nové? Samozřejmě v panice jsem hned včera i dnes zobla další následující tablety, ale asi to nemělo vůbec cenu, neboť se menzes docela rozjel.
Pročítala jsem příbalový leták, tam nic není jak postupovat.Ono jde o to, že kdyby jsem měla HA u které se dělá ta 7denni pauza, tak si udělám asi pauzu a neřeším, ale tady u této HA pauza neni.Jsou tam dvě neaktivní bílé tablety, kdy by měla přijít menzes. Myslite že by bylo vhodné si dát zítra a pozítří neaktivní tablety a pak najet na nové platičko? Moje gynekoložka až do září neordinuje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35720
25.8.24 11:34

Přečti si ten příbalový leták znovu. Opravdu to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 12:21

@JancaS84 no opravdu to tam pro můj případ není, neužila jsem dvě tablety a tam je psáno jen a pouze porada s lékařem, kterou já teď nemám možnost uskutečnit díky její dovolené. Jsou tam psané pouze možnosti když člověk vynechá jednu, nebo když se zpozdi o více jak 12h.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1