Vypadá to nadějně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
24.12.12 09:07
@Pavča S píše:
@Deníííí dokonce druhý den byla čárka ještě mnohem víc vidět :? nu co nadělám. Ale jsem ráda že jsem raději šla na tu pohotovost, alespoň budeme mít klidnější Vánoce :hug: díky moc holky…Dr. mi předepsal nějaké babkovské bylinky takže máme začít stímhle a pak se uvidí :-D Přeji vám všem krásné a pohodové Vánoce a těm kteří se snaží tak jako my brzy // :hug: :kytka: :srdce:

myslim, ze jsi tehitna byla, jen bylo neco spatne a odeslo to:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.12.12 22:19

Těhotná?

Holky, s pŕítelem se tŕi měsíce snažíme, tento měsíc jsem si délala asi sest tehotenských testů v den vynechání, všechny pozitivní…ale ne uplne temne ruzova druha carka, dnes, po trech dnech vynechání mám tento výsledek. Myslíte, že je to jasné téhotenství, kdyz to sílí? A delala jsem si test vecer…díky za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
26.12.12 08:49
@milkaa píše:
Holky, s pŕítelem se tŕi měsíce snažíme, tento měsíc jsem si délala asi sest tehotenských testů v den vynechání, všechny pozitivní…ale ne uplne temne ruzova druha carka, dnes, po trech dnech vynechání mám tento výsledek. Myslíte, že je to jasné téhotenství, kdyz to sílí? A delala jsem si test vecer…díky za zkusenosti

nejspis jsi tehotna :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.12.12 14:28

Díky Valli, tak snad ano:) Teď je to asi brzy ale tak zítra se objednám až tak za týden, abych šla na ultrazvuk ke gynekologoci, snad už něco na ultrazvuku uvidí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 14:38

Podle mě jsi těhotná :palec: Já mám dnes druhý den vynechání MS, ale nechráněný sex byl 20.12. a měla jsem to dostat na štědrý den…tak nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
42
26.12.12 14:48

No, jsem napnutá, budu si holt jistá až po ultrazvuku…bojím se, aby bilo srdičko anebo aby to nebylo třeba mimodéložní…ale to má strach asi každá…jinak tam záleží na tom kdy máš ovulaci, samozřejmě téhotná být můžeš, pokud jsi to nedostala..já jsem se radovala hned první mésíc, to vypadalo, že taky budu téhotná, ale menstruace se mi opozdila asi o 14 dní, byl to následek předpokládám ze stresu nebo tak…takže právě proto už jsem skeptičtější, nic není jisté, dokud se to prostě neověří, tak hodně štestí a napiš, jak se to vyvíjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 15:00

No to je jasný, ultrazvuk ti to pojisti na sto procent. :srdce: Podle mě jsem jsem měla už po ovulaci, je fakt, že se MS opozdit může, jsem i nějaká nachcípaná, tak to s tím asi souvisí.
Doma mám už dva caparty:-))
Tobě držím palce, at je vše jak má být, vypadá to víc než nadějně :dance:

• Citovat
  • Upravit
42
26.12.12 15:09

No jo, tak dva caparti, to už zkusenost je:) Dékuju, snad vśe dobře dopadne, akorát mi to občas behem dne bolí jako bych to méla dostat a taky mne jakoby šimrá v pupíku:)Napíśu, jak to se mnou vypadá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 15:10

To tak ze začátku pobolívá i několik měsíců v době MS, tělo si musí zvyknout:-))) mělo přece jen zajetý režim :lol:

• Citovat
  • Upravit
42
26.12.12 15:13

To jsou divy:)) Tolik změn a ty, které ještě přijdou:) ježíś:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.12.12 15:29

Tak ja myslim, ze je to jasny:-) taky me prvni mesice bolelo v podbrisku a porad jsem cekala, ze to dostanu :mrgreen:..i kdyz jsem to uz mela potvrzene.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
27.12.12 00:58

Ahoj holky. chtela bych se zeptat.mam zpozdeni uz asi 14 dni. minuly tyden jsem si delala digitalni test a byl negativni a vcera jsem zkousela clearblue obycejny a hned se tam objevily dve krasne viditelne // a tak jsem zkusila jeste mamatest a tam tak samo se objevily. tudiz jsem z toho usoudila ze asi budu opravdu tehu.za jak dlouho bych mela prvne navstivit doktorku? jestli staci treba az nejak zacatkem ledna? posledni ms jsem mela 16.11.diky za odpoved ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
27.12.12 01:02

@gabka1988 klidne az v lednu, ono to neutece :mrgreen: ted jsi skoro v 6tt. Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
27.12.12 07:11

Dekuji:-) jsem z toho jeste takova vyjukana. s pritelem jsme rekli ze miminku nechame volny prubeh a po nekterych prispevcich co jsem tady cetla jsem neverila ze se to prvni mesic vubec povede… dneska si zavolam k dr aby me objednala na dalsi mesic. jsem z miminka hrozne nadsena a pritel taky az se bojim ze by test mohl byt falesne pozitivni.ale to by byla asi velka nahoda u dvou testu zaroven ze? jen premyslim proc minuly tyden byl test negativni a uz jsem mela vynechanou ms. mohlo by to byt ze mam ovu az tak 5 dni pred ms? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
27.12.12 08:30

@gabka1988 mohla být nízká hladina hormonu, testy to většinou poznají až tak po 10 dní od oplodnění. Pokud máš testy jasné pozitivní, tak není důvod proč tomu nevěřit :mrgreen: i když já tomu taky občas pořad nevěřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí