Výstava Tutanchamon v Praze

993
2.9.13 19:04

Výstava Tutanchamon v Praze

Byli jste v Praze na Tutanchamonovi? Jak se vám líbilo? Stojí za to tří hodinová cesta do Prahy? A dá se tam se 4-letym prckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
2.9.13 19:16

My byli včera a stojí to za to, bylo to opravdu moc krásné, i pěkně zorganizované, dostává se u vchodu audio přehrávač s výkladem. druhá část je pouštění filmu, a třetí část pak poklady.
Jen si myslím, že 4-letého to bavit nebude. Je to spíš hodně dokumentární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.9.13 19:28

Já byla kdysi v Brně. A nic moc.4 leté dítě bych tam nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.9.13 19:47

Já na ní byla v Irsku a moc se mi to teda líbilo! a s dítětem záleží co ho baví? pokud je hodně akční tak bych to nedoporučovala..je tam toho spousta k vidění a chce to čas a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.9.13 20:09

My tam taky jeli 3 hodiny a určitě to stálo za to, ale malýho bych tam nebrala, pro něj to ještě není. Spíš tam ty děti zlobí a trochu to ruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
2.9.13 20:17

Byla jsem na té výstavě, zorganizovaná je pěkně, ale taky poměrně drahá. Exponátů je moc, ke konci je to nuda…a to se dějinami profi zabývám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
2.9.13 20:42

Já tam byla, líbilo se mi, i když tedy zrovna mně to nic neříká, chtěly tam jít děti. ze začátku jsem omylem měla audioprůvodce pro děti, to bylo OK :mrgreen: pak se mi u kina nějak poblbnul a vyměnily mi ho za dospělácký, no, dětskému jsem rozuměla líp :mrgreen: nejmladšímu z mých dětí bylo osm let, v té první části frflal, že ho to nebaví, nelíbí se mu to, chce domů. ve druhé - u videa - už seděl a ani nedutal a tu třetí s poklady si prohlížel a poslouchal velmi pozorně. ale čtyřleté dítě nevím, to je na to asi malé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.13 21:00

Chystám se tam s 2,5 letým. Záleží jak moc si to ty chceš užít a na povaze dítěte. Pokud chceš vidět celé video a pouštět si průvodce u každého exponátu, tak bych dítě nebrala.

• Citovat
  • Upravit
1762
2.9.13 21:30

Ahoj,
my jsme byli dnes a všem se nám to moc líbilo (holky 8 a 10). Byli jsme tam ale rovné 3 hodiny, což mi na 4leté dítě přijde dost.
A zaplatit tolik peněz a pak to proběhnout za půl hodiny mi přijde zase škoda. To povídání ho určitě bavit nebude, protože tomu nebude rozumět, ale film už by dát mohl.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.9.13 11:56

Ahoj holky, nevíte jestli se platí za dvouleté dítě?

• Citovat
  • Upravit
927
23.9.13 12:07

@nikol.ondrášovka Neplatí, to snad až od šesti let, ale s jistotou ti můžu říct, že to tam nevydrží. Já nakonec šla sama bez manžela a bez dvouletého syna, byla jsem tam dobré 3 hodiny a to jsem nečetla všechny popisky a nijak se nezdržovala, dá se říct, že jsem to prolítla a i já sama jsem toho měla dost. Navíc si tam časo není kam sednout, aby si odpočinul. Nakonec jsem byla ráda, že jsem ho nebrala a že si to moji kluci mohli užít sami na procházce a na Matějské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.9.13 17:00

A neskončila dnes výstava náhodou? Nebo ji zase prodloužili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.9.13 19:28

@Halka Je až do půlky října

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
23.9.13 19:29

Konkrétně do 13. října

• Citovat
  • Upravit
1762
24.9.13 13:09

Aha, díky za info.
My jsme ji už viděli a moc se nám líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.